Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zaba14 napisał(a):
Oluś za dużo wydatków, ale gdybym miała kupee kasy, dom z ogrodem to pewnie jakiś bullowaty by dołaczył D:

Jako osoba posiadająca w pewnej chwili 3 psy(w tym dwa rotty),stwierdzam że specjalnej różnicy jeżeli chodzi o finanse,na codzień nie ma ;) Większym przeskokiem jest posiadanie jednego psa,jeżeli się nie miało wcześniej czworołapa niż dwóch ;)

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bardzo Was przepraszam ale sprawa pilna

zwracam się do Was z ogromną prośbą o pomoc dla ludzi i zwierzaków z Bogatyni

[quote name='Sławek B']No hej. Tutaj Beata i Sławek B z Bogatyni. Współpracujemy z Magdą Z i Lolką. Bardzo potrzebna jest karma dla psów i kotów ( na CITO!!!) poszkodowanych w wyniku powodzi. Potrzeby przerastają nasze dotychczasowe możliwości. Szukamy domów dla ponad 20 kotów w wieku od 2 do 4 miesięcy uratowanych z powodzi. W Bogatyni i okolicach jest pełno wałęsających się głodnych psiaków i kotów. Władze naszego miasta przewidują pomoc dla ludzi nie myśląc o zwierzętach. Ludzie, którzy uratowali swoje zwierzęta nie mają czegokolwiek, aby je nakarmić. DRAMAT!!!! Kontakt telefoniczny: 660 795 327

potrzeba dosłownie wszystkiego ... pani Jola która adoptowała Ecię straciła wszystko/ nie tylko ona :(
http://www.dogomania.pl/threads/147705-Ratunku!!-Stracili-wszystko-rodzina-eci-w-potrzebie!!-Blagamy-o-pomoc

propozycja zbiórki darów (niskie koszty przesyłki)
http://www.dogomania.pl/threads/190575-Rusza-zbi%C3%B3rka-na-karm%C4%99-i-pomoc-dla-ps%C3%B3w-z-powodzi-z-Bogatyni-i-Zgorzelca-oraz-Le%C5%9Bnej?p=15165050&viewfull=1#post15165050

Proszę o pomoc

Posted

asiunia napisał(a):
Jako osoba posiadająca w pewnej chwili 3 psy(w tym dwa rotty),stwierdzam że specjalnej różnicy jeżeli chodzi o finanse,na codzień nie ma ;) Większym przeskokiem jest posiadanie jednego psa,jeżeli się nie miało wcześniej czworołapa niż dwóch ;)

pewnie masz rację ;) acz kolwiek gdybym leciała do PL i miałabym hotelować na raz dwa psy to nie wiem czy nie opłacałoby mi się ich wziąć z sobą <lol> ale moja wariatka w zupełności mi wystarcza :D to nie to co Mikuś był :D 10 takich bym miała i byłby spokój :D

olekg89 napisał(a):
No dokładnie.Mi tylko zamiast 15kg schodzi miesięcznie 30kg :P

noo różnicy nie ma w ogóle <lol>

Posted

zaba14 napisał(a):
No ma całe 39,5cm czy 40 cm w kłębie i 13kg :)

qurcze jest tylko troche nizsza od mojej ariny ale prawie polowe lzejsza...
zaluje ze u nas malo staffikow bo Miya wyglada super i ma bardzo rozumne spojrzenie:cool3::loveu:

Posted

zaba14 napisał(a):
U nas ostatnio nic się nie dzieje :) Miya juz w pełni sił po sterylce, zdjęć jakoś nie robię, będe musiała to nadrobić.. :P

to kiedy zaczynasz nadrabiać? ;)

Posted

no zdjęć nadal nie ma, w sumie wezme aparat z sobą ale coś słońca nie ma :P ale zobaczymy może wyjdzie chociaż jedno .. :)

a z nowości to Miya nie ma kłębka sierści nad okiem :) wczoraj tak chciała pozbyć się szelek że ocierając się o mur, robiąć fikołki jakoś go zgubiła.. :D i coś zaczeła rozrabiać, wczoraj zniszczyla mi zamek w szafie materiałowej-nie mojej :/ a dziś obgryzła kawałek ławki na balkonie.. :o udusze ją.. :]

Posted

Hej :)
Byliśmy 2 godzinki na spacerku, suka pobiegała za frisbee i boomerem jak zwykle.. :) po niewielkiej przerwie :) bo po sterylce były tylko spacerki :) i przy okazji utoneło nam frisbee :o nie wiedziałam że ta guma tonie.. cóż.. może jak będzie odpływ to zatrzyma się na kamieniach.. a może i nie ... ;/

mam jeszcze kilka fotek ale nie wiem czy chcecie więcej :)