Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest bernulka
Posted

Miki jest śliczny! Taki słodkii :iloveyou: Hercia ma identyczną smyczke jak on :):):) :iloveyou:

paździoszki

Posted

zaba14 napisał(a):
Koma no bo to jest cyfrowka :) ale wywolywac zdjęcia tez wywoluje ;)

:o to chyba niedoinformowana jestem ja myslałam że z cyfrówki się zdjęć nie wywołuje :oops: To teraz już wiem :lol:

A rysuneczek śliczny :angel:
Czyja to praca??

Posted

zaba14 napisał(a):
Tak zdjecia z cyfrowek sie wywoluje jezeli sie chce, wgrywasz na cd i zanosisz do fotografa :lol:

qrcze to fajna rzecz :o
a mogłabyś troszke opisać, czy musi być jakaś określona wielkość zdjęć na płycie do wywołania i jak drogo to kosztuje?? Ale chyba nie wszędzie jest taka możliwość. Ale fajna rzecz naprawdę, tyle mam fajnych z cyfrówki, chciałam do gazety wysłać a myślałam że nie mam jak :oops: :lol:

Posted

30gr :o
qrcze to niedrogo, mam nadzieje, że to w każdym Media Markcie to przy najbliższej wizycie, również zrobię sobie zdjęcia :lol:
Dzieki za info :D

I jakies fotki Mikusia wrzuć! :lol:

Posted

zaba14 napisał(a):
puki co moj pies jak widzi aparat mowi "DOŚĆ" :lol: :lol:

skądś to znam :lol:
chociaż swoją drogą nie ma się czego dziwić, rola modela też jest podobno męcząca :lol:

Posted

[quote name='Koma'][quote name='zaba14']puki co moj pies jak widzi aparat mowi "DOŚĆ" :lol: :lol:
skądś to znam :lol:
chociaż swoją drogą nie ma się czego dziwić, rola modela też jest podobno męcząca :lol:

on sie meczy? taa... to my jako wlasciciele musimy skakac obok nich i udawac malpy tylko po to aby sie nie ruszaly.. :lol:

Posted

Trzeba by troszke odswiezyc topik :)

Mikus i Tina ;)

21 lipca mialam urodziny, nie wiem kiedy rudasek sie urodzil dokladnie, wiem jedynie ze w wakacje zostal przywieziony, wiec Mikus skonczyl 14 lat.. :)

Posted

daga10011 napisał(a):
Miki jak zwykle usmiechniety od ucha do ucha :lol: .On ma taka pogodna mordeczke :D :P

no rzeczywiscie, ale czasem ma takie smutne minki jakby bylo mu zle.. :(