Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć dziewczyny :) pewnie patyczkowa Miya już się znudziła, więc poza patykowymi fotami mamy jeszcze pozujące :) które zaraz zresztą wkleję :) wczoraj Miya mimo że siedziała sama 8h w domku to po powrocie z pracy poszłam z nią na 2h na spacer z czego godzine biegała non stop za badylem :) z górki na pagórki a potem powrót do domku bo pies tak mi ział że myślałam że zawału dostanie, a było już po 17 .. więc słońce nie tak ostre... :) po powrocie odpoczęłyśmy troszkę i pojechaliśmy z koleżanka na plażę ale oczywiście tam to o 20 nadal dużo ludzii więc wybraliśmy się na łąki, super skosili tam trawę pachniało jak z dzieciństwa wsią.. cudoo :) psiaki poszalały ale jak Miya już znalazła kij to ją ani ludzie, ani koleżanka goldenka nie interesowała :) spotkaliśmy mało przyjaznego psiaka który non stop szczekał, ale na dziewczynkach nie robiło to wrażenia :) ludzi mijały obojętnie więc super!! :) a to obiecane fotki :)

razi po oczkach

i mina głupola :)

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hej :)
my dziś byliśmy na spacerku i co widziałam to nie będę pisać chyba bo mi włos na głowie się jeżył :o albo będę bo chociaż suka mi tam nie pobiegła, ale żeby o 19 gdzie u nas słonce wysoko na niebie, widziec gołe 15 latki, pijane to masakra :o bylam w szoku .. poszlismy w inne miejśce pola i rzucałam suce patyk :) spotkaliśmy mieszańca spaniela angielskiego z cavalierem (nie wiem czy dobrze napisałam) miesiąc straszym od Miyi i jaki on był fajniusi.. :) grzeczniutki, cichutki... taki spokojny a Miya przy nim to naprawdę adhd :)
jutro idziemy na chrzciny, Miye dalismy dziś znajomym, pies zadowolony ale znajomi jeszcze bardziej :D więc o psiaka jestem spokojna, ale tak mi cicho w domu :(