Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja kupiłam taką piłkę na sznurku z myślą - będzie super zabawa.. i wiecie co.. Kasiu na pewno nie zostawiaj jej tej piłki samej sobie.. bo Miya sznurek rozgryzła w kilka sekund i tyle było z zabawki ;(((

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zaba14']ja kupiłam taką piłkę na sznurku z myślą - będzie super zabawa.. i wiecie co.. Kasiu na pewno nie zostawiaj jej tej piłki samej sobie.. bo Miya sznurek rozgryzła w kilka sekund i tyle było z zabawki ;(((
tansza wersja http://biltema.se/Hem/Husdjur-tillbehor/Hund/Boll-med-snore/ od takiej podobnej z trixie. ukochana zabawka sherry, sznurek rozwala na kawalki - znaczy wyjmuje nitki i odklada ale nie wyrywa z pilki sznurka wiec ciagle mozna rzucac :)

Posted

ja kupowałam taką piłkę w zwykłym sklepie :D tzn. w supermarkecie ale to nie ma znaczenia sznurek to sznurek .. moja go przegryzła, ja w ogóle nie kupuje tego typu zabawek, bo wszędzie mam rozwalone nitki :[ albo gdybym kupiła pluszaka to by mu powyrywała futerko :((( dziś kupiłam jej fajną zabawkę gumową, ale niezbyt twarda to już już troche obgryzła ale o dziwo jest nią zainteresowana :) na dworze tez za nią biegała, ale jakoś zainteresował ją pewien chińczyk i troche zgłupiała :D

KAsiu i co jutro idziecie na rower? i jak kupiłaś tą piłkę na sznurku ?? :>

kilka fotek ;) ze wczoraj chyba

Posted

czekam do jutra na pompke ;) piłki nie kupiłam, była tylko tenisowa, a ja bym wolała gumową. Ale kupiłam cos lepszego - Frisbee ;) zapłaciłam za nie jak za złoto - ale warto było. Roxie je kocha, jak jej puszczałam rollery biegła jak Struś Pędziwiatr.
Ps. Obroża Miyi na tym zdjęciu to jaki rozmiar? Bo ja widziałam Rogza za 4 funty i nie wiem czy nie kupić. Wyboru nie było dużego ale to zawsze Rogz ;)

Posted

to xl :) ale ma dorobioną dziurke bo by przeleciała przez głowę, czyli 25mm :) Lki chyba mają 20mm? a to chyba mało tak mi się zdaje :) teraz czekamy na ezy doga różowego :P 30mm ciekawe jak bedzie wyglądać ten róż :P

Posted

hej ;) trawa u nas zielona :) ale na tej łące rosną jeszcze jakies inne jakby przepalone dziadostwa :) no i zdjęcia też robią swoje .. :)

oj Miya dziś dała popis, jak rozszczekała się na faceta który pchał samochód .. :D głupool.. u nas tez upały ale na pewno mniej odczuwalne niż w Polsce, bo u mnie w mieszkaniu w Zabrzu to pewnie sauna :/ jak co roku :/ tutaj zawsze wiatr powieje chociaż troszkę i ochłodzi.. w domu super chłodno ahh :) ale pies się męczy na dworze i szuka cienia gdy idziemy :) , rano pobiegała za frisbee a teraz wróciłyśmy z spacerku na którym ganiała za patykiem ale tylko troszke bo słońce za bardzo grzeje i młoda śpi obok mnie :) zaraz jedziemy do znajomych na ogródek a o 20 idziemy na plaże z koleżanką więc sunia sobie pobiega :) także dziś Miya ma super dzień :) bo przez kilka ostatnich dni siedzi po 8h sama :)

Posted

rzadko, ale jesli mam za jasne czy za ciemne zdjęcie to kombinuje przy nim, ale ustawione mam bardzo żywe kolory w aparacie no i coś tam jeszcze zmieniałam w nim przy ustawieniach kolorów .. a tak swoją drogą to u nas po prostu jest tak pięknie! :P

Posted

Boże, Twoja Miya to moje marzenie! Na razie jednak nie stać mnie na TTB... Jednak, kiedyś kiedyś... Spełnię marzenie ^^
Miya jest piekna i taka ... mmm czekoladka :)
Super głaskanko ma ode mnie! :)
I zapraszamy na nasze nowości :)