Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hej ;)
Miya kończy dziś 9 miesięcy :) jak ten czas zleciał ... byłyśmy dziś na plaży, młoda się wypluskała, wyskakała, wybiegała... ludzie ją nie interesowali, psy tym bardziej, grunt to patyk .. :) no ale oczywiście musiała zrobić qupe na plaży i puścić pawia jak nałykała się słonej wody .. ale żyjemy :P

zatopiony .. :P

Posted

standardowo, po troszku, 3 minuty i schowac, akrobacje, cuda-niedziwy zeby ja przekonac co za super zabawke mam;) ile razy robilam z siebie idiotke piszczac z radosci bawiac sie jej zabawkami... Wszystkie zabawki mamy pochowane, do jej dyspozycji sa tylko wielgachne kosci do obgryzania i jeden misiek. Ona ma tak ze cos ja interesuje max 2-3 minuty. Póżniej jak schowam i wyjmę za jakiś czas nawet nie chce spojrzeć, stąd te moje akrobacje.
Roxie lubi tylko biegać i czasem szarpać.

Posted

aha, u nas zabawki porozwalane po domu i czasem żyć nie można bo non stop chce się bawić ;) a szarpać i wieszać się to ona ubóstwa :) no ale z tym to ograniczamy bo jeszcze nie powinna ;)

Posted

ja już nie mam pomysłów co zrobić ;( aport ćwiczymy od 2 miesięcy, efekty niewielkie i to tylko za jedzenie. Jedyne co przychodzi mi do głowy to bieg przy rowerze, tylko musze go najpierw naprawić. W końcu trafię na coś co ona pokocha. W tej chwili jestem na etapie wybierania odpowiedniego dysku do frisbee. Ale musze kupic odpowiedni, zeby nie zepsuc na starcie.

Posted

ze zdjęcia się nie śmieje, bo ja wszystkie moje zdjęcia gdy płynę mam identyczne :D :D ale wiesz my chociaż płyniemy, Miya nie ... :D ona jak traci grunt to sie cofa ... :)

Rower? świetna sprawa, macie gdzie jeździć? Bo my niestety nie :/ no i w sumie z nią bym się bała, bo jak tylko coś zobaczy ciekawego to by pewnie pociągneła a efekt... wiadomo jaki by był :P

Posted

właśnie mamy gdzie, u nas pełno ścieżek rowerowych;) czasem sobie biegamy ale ja nie mam kondycji do biegania, rower inna sprawa;) co do pociagniec - przeboleje obym znalazla cos co sprawie jej ponadprzecietna radosc;) a smycz z amortyzatorem pomoze przy tych mniejszych szarpnieciach;)

Posted

bo ostatnio nie biore aparatu na spacery, ale mam jeszcze kilka zaleglych, pozniej wstawie. A co do roweru to truje d**e TZ zeby naprawil juz chyba miesiac. Moze w koncu sie wezmie i naprawi ;)

Posted

chyba masz racje, zaczne truc bardziej od jutra rana - bo dzisiaj jest w pracy;) moze na weekend zrobi jak sie postaram. A teraz lece z Roxie na spacer, jest jeszcze jasno wiec idziemy polazic po strumyku ;)