Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Georgia]mój widok z balkonu ogranicza się na zasyfione podwórko z bandą powalonych dzieciaków :shake:
zdecydowanie bardziej wolałabym patrzeć na foczki :loveu::loveu:

może zjadła kawałek patyka i dlatego zwymiotowała :roll:
swoją drogą Salsa też patyków nie oszczędza i dość często zdarza jej się po nich wymiotować...zresztą kilka razy po zepsuciu piłki zdarzyło jej się zwymiotować fragmentami :mdleje:debil i tyle :evil_lol:
[/FONT]

Posted

wiesz nie wiem co zjadła... w kazdym badz razie pozbyła sie tego ;) ale faktmało normalne te psy ... :>

z dzisiejszego spacerku porannego może sie rozgrzejecie bo u was śnieg :D

Posted

foczka żyje! :) przed wczoraj widziałam ja od siebie 3m ;) myslałam że jednak nie przezyje, ale o dziwo ... :) dobrze jej tutaj chyba :D

a zimy... to wam nie zazdroszcze!! :D

Posted

[FONT=Georgia]za to ja Ci zazdroszczę tej zielonej trawki + to co napisałam wcześniej :roll:
powoli zapominam jak wygląda zielony las...wszędzie po kolana śniegu
nie mówię że to źle bo taka zima mi się podoba ale jednak trochę tęskno do ciepełka :evil_lol:

śliczna mordeczka :loveu:
[/FONT]

Posted

i do was przyjdzie wiosna :P ale żeby nie było różowo to i u nas czasem cały dzień pada deszcz... to chyba lepszy jest już śnieg... :D
zima w tym roku w Polsce sie udała, nie ma co,... ale troszke za długo już :)

Posted

Dziś Miya miała ciekawy dzień, miałam wolne wiec z rana poszłyśmy na spacerek + bieganko za patykiem, wróciła zadowolona, poszła spać do siebie a ja poszłam na spotkanie w pracy na godzinke, wrociłam zrobiłam obiadek i znów poszłyśmy pobiegać za piłką i węzełkiem ;) zmęczyła się dziewczyna, i pod wieczór poszłyśmy do weterynarza pobrać krew do paszportu, młoda była dzielna w ogóle nie piszczała ;) nawet nakoniec dała buziaka panu wet :)

połknę, nie połknę... połknę... nie ...