Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

uszyska? :P
o tak:

jedno sie poddało drugie nie chce ;) ale walczymy, no ale w sumie młoda zgubiła juz dwa zeby, wyrastaja jej juz nowe i te uszy znow wygladaja inaczej ;)

witamy Agathee ;)

Posted

Podobne z braciszkiem ;)
No my czekamy na uroki ząbkowania i cieszymy sie ostatnimi dniami z w miarę normalnymi uszami :)
Lubię Wasze fotki z wysp, są fajne krajobrazy, zwlaszcza morze, jakoś inaczej niż w Pl i chyba ładniej nawet :)

Posted

witam
dziekuje za zyczenia ;) mam nadzieje ze wam rozniez mijaja spokojnie, przylecieli do nas rodzice wiec w sumie duzo osob zrobiło sie w domu ;) młoda na tym korzysta bo spaceruje wiecej niz dotychczas :P kwarantanne mamy juz skonczona w styczniu zaczynamy wyrabiac paszport :P

Posted

hej ;)
znalazłam wolną chwile to wrzuce dwa zdjęcia ;)
ja i moja mama na plaży ;) oczywiscie Miya również :P
[img]http://img707.imageshack.us/img707/7002/43225159.jpg[/img]

[img]http://img109.imageshack.us/img109/6507/ja1q.jpg[/img]

Posted

Pewnie że tak ;) tata spaceruje z psiakiem, tylko na problem bo ciagle ludzie go zaczepiaja w sprawie psa a on ani me ani be :D
mama ja lubi , ale troche sie jej boi ;/ Miya przy zabawie warczy, charczy i oddaje różne dziwne dzwięki :D ale absolutnie nie chce ugryzc, po prostu biegnie z swoja piłką w pysku, charczy, burczy i chce zeby jej ją odebrac, ale nie łapie zębami ;) tak po prostu ma... wiec i Miya nie bardzo sie spoufala.. za to najwieksze zaskoczenie to mama mojego Dawida która lubi psy ale absolutnie nie chciałaby miec psa w domu, bo wyjazdy, bo to trzeba miec duzo czasu itp. itd. ale bawi się z młodą, bierze na ręce nawet lizać sie jej daje wiec wszyscy tylko wytrzeszcz oczu mają :D