Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ale fajowa tęcza :)

szczeniaki mają to do siebie , że się pilnują , a staffiki są bardzo pilnujące się i wada kochające ludzi ;) pisze wada , bo nie każdy przechodzeń lubi być powitany , obskakany :diabloti:

Posted

Vectra napisał(a):
ale fajowa tęcza :)

szczeniaki mają to do siebie , że się pilnują , a staffiki są bardzo pilnujące się i wada kochające ludzi ;) pisze wada , bo nie każdy przechodzeń lubi być powitany , obskakany :diabloti:

dla mnie to tez wada bo oczy trzeba miec dookoła głowy ;) ale jak juz bedzie starsza to chyba z radosci nie bedzie do kazdego skakac? :D
najgorsi sa tacy ktorzy cmokaja, wołają i ida dalej a ona sie tak nakreca biedna i potem rozczarowanie :D

Posted

a to różnie bywa , moje są powściągliwe do obcych , Franek ie lubi cmokaczy i ich olewa z miną nadąsaną :evil_lol: ale znam sporo staffików , co mają parcie na obcych , mimo dorosłego wieku .. to chyba osobliwe też jest ...

Posted

Mia na tych fotach jak Królik Bugs :lol:

A co do latania do ludzi to ostatnio Bucefał się przyczepił do przechodzacyh dziewczynek z podstawówki i gonić go musiałam, bo zapomniał, że istnieję... Już młodsze woli to co potem?! :placz:

Posted

poszukam jutro translatora to sobie to przetlumacze ;) ale jesli nie bede do konca wiedziec co i jak to nie bede sie za to brac zeby te uszy jej tak czasem nie staneły :/ nie chce bardziej schranic a tak bedzie jak natura chciala bo ona i tak sie nie wybiera na wystawy :)

Martens dzieci atrakcyjniejsze, duza gadaja smieja sie itd. :D mi młoda dzis pobiegla do dwoch dziewczyn z szczeniakami ale zaraz wrocila :) w tym przypadku jej nie zapiełam bo one zwyczajnie były brudne przez swoje szczeniaki ;) ;) a tak to musze pilnowac ...