Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

skonczyła dziś 12 tyg. ;) zmierze ja jutro i zwaze moze gdzies znajde do porównania inne staficzki ;)

Miya przychodzi na zawołanie ;) ale jeszcze nie miała okazji byc w rozproszonym terenie bo mamy kwarantanne ;) ale w grudniu dostaniemy linke treningowa to bedziemy sie ładnie kształcić ;) ona od pierwszych dni chodzi u nas bez smyczy takze sie słucha, ale przypuszczam ze gdyby cos znalazła to chciałaby sie ze mna bawic i nie dałaby się złapać :D

Zobaczymy co z młodej wyrośnie ;)

Posted

zaba14 napisał(a):
skonczyła dziś 12 tyg. ;) zmierze ja jutro i zwaze moze gdzies znajde do porównania inne staficzki ;)

Miya przychodzi na zawołanie ;) ale jeszcze nie miała okazji byc w rozproszonym terenie bo mamy kwarantanne ;) ale w grudniu dostaniemy linke treningowa to bedziemy sie ładnie kształcić ;) ona od pierwszych dni chodzi u nas bez smyczy takze sie słucha, ale przypuszczam ze gdyby cos znalazła to chciałaby sie ze mna bawic i nie dałaby się złapać :D

Zobaczymy co z młodej wyrośnie ;)

Z wyglądu na pewno cudo.:-)
A charakter.. To już w twoich rękach.;)

Posted

wiesz czego nie uczyłam nigdy moich staffików ? przychodzenia na zawołanie :) one się nie dadzą zgubić :diabloti: nawet to rude , od pierwszego dnia chodzi luzem po polach ....

Posted

hej wam ;)
Bylismy na plazy ;) okazalo sie ze w sumie jest cała zalana ale zdjecia pokaze :P

Vectra, młoda sie pilnuje ;) poza tym z tego co widze ja bardziej ludzie interesuja niz psy ;) no ale to jeszcze szczyl i nie wiem co jeszcze moze jej do głowy wpaść :d napewno musze ja zapicac jak widze obcych ludzi bo wredota by ich na bank pobrudziła :D ;D :D