Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

w czasie wymiany zębów , to tak uszy mogą żyć po swojemu .. tylko nie przesadzaj z wapnem ... bo chrząstka stwardnieje i jej staną ;)
na staffikach jest temat o uszach i jak podklejać :)

Posted

na początku nosiła jedno uszko ładnie zwinięte w płatek, a jedno jak reksiu z kreskówki załamane do przodu, teraz drugie sie tak załamało i ani rusz :d mam nadzieje ze nie zaczna sie podnosić w góre :D bo będą jaja haha :D

a dzis dostaliśmy papiery ;) ale nie znalazłam w internecie fotek rodziców :)

Posted

Hej!
Byliśmy wczoraj pierwszy raz na spacerku! Pojechalismy na plaze ale syf straszny bo kilka dni lało... wiec poszlismy na trawe, młoda wybiegała się, zadowolona, niczego sie nie bała :) do dzieci bardzo sie cieszyła :) fajnie ze spotkalismy gromadke dzieci bo jeszcze nie miała z nimi styczności, wieczorem przeszlismy sie na spacer do miasta, i okazało sie ze Miya nie boi sie samochodów, różnych odgłosów wiadomo nasłuchuje ale jest okemg]j, ale boi się psów, jeden nas minął chciał ja powąchać a ona przestraszona.. dziś mielismy isc odwiedzić braciszka Miyi ale znów leje a psiaki miały biegac w ogródku wiec lipa bo ona nie lubi takiej pogody ;) moze przyjda do nas? najwyzej rozniosą pół mieszkania ;D

Posted

hej hej !! kope lat :P
widze dużo zmian - bardzo przykro mi z powodu Mikusia

• .....
    zaś Miya jest boska - taka mała łobuziara !!!!

Pozdrawiamy z ON-kowym kudłaczem Nico

• Posted

witamy wszystkich ;)
    u nas wszystko wporządku, Miya uwielbia ludzi co jest dość trudne gdy idziemy na spacer do miasta ;) za to psy ją wrecz paralizuja, ogólnie nie ma z nimi zbyt duzego kontaktu bo troche zawalilismy z szczepieniem ;) i czeka nas jeszcze jedna seria.. a ze socjalizacja jest istotna zdecydowalismy sie na spacery ale z małym kontaktem wsrod psów... dzis poszłysmy na plaze w jedna strone 20 minut ;) mała sie wybiegała ! ledwo weszlismy do domu i po 10 minutach mała juz spi.. ahhhhh :d wiec mam spokoj :P przywitał ja dzis szpic japoński bardzo spokojny piesek powachał małą i poszedł do pana ;) i pozniej terrier irlandzki ale to juz duzy psiak wiec młoda sie przestraszyła wywaliła sie kołami do góry... dobrze ze nie ma tutaj bezpanskich psów wiec spacerki o wiele łatwiejsze ;)

mam kilka zdjęć z dzisiejszego spacerku wiec pewnie zaraz wrzuce ;)

w