Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='zaba14']Daja zmiencie sobie link w podpisie bo nie przekierowuje mnie do waszej galerii :(

Lucy Ty zyjesz?! :) pisałam do Ciebie na gg... w rudzie w schronisku jest 7 miesieczna kaukazka... :>

kass skunks? dokładnie, takie czasem bąki puszcza ze szok :lol:[/QUOTE]

ja wcześniej nie miałam ani chwili wytchnienia ;) teraz odebrałam, podeślij link :roll:

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zaba14']Daja zmiencie sobie link w podpisie bo nie przekierowuje mnie do waszej galerii :([/QUOTE]
Tzn o mnie chodzi tak ? :razz:
Jak tylko znajdę chwilkę to zmienię link ;)
A tak w skrócie to Labradory->Galeria->ANDY Black Fire- galeria ;)

buziaki dla młodej :buzi:

Posted

Cześć
Pamiętasz mnie jeszcze? Bardzo dawno mnie tutaj nie było. Poczytałam sobie 30stron wstecz i widzę, że masz nowego pieska, urocza jest:loveu: Przykro mi z powodu Mikusia ['][']
Pozdrawiam i zapraszam do siebie

Posted

Hejka ;)
Czas jakoś u nas leci, na zabawie i na nauce, acz kolwiek postepy nie sa zbyt duże :D
Miya kojarzy już komende siad, mniej wiecej wiec bedziemy doszlifowywać ... :)
moja pręgowana mauuuupa :)

Posted

niektórych tych 'rasowych' skrótów do teraz nie ogarniam :evil_lol: ale tu akurat prosta sprawa hehe
Co do banerka,PW dostałam, popołudniu zrobię dla Ciebie banerek bo mam dziś luz blues :evil_lol:

Posted

[quote name='zaba14']Miya to staffordshire bull terrier, w tytule pisze ale w skrocie bo by mi znaków zabrakło :D[/QUOTE]

ooo to super :)z tego co pamiętam to chyba zawsze chciałaś mieć tego psa?

Posted

Aniu dziękuje :loveu:

Rinuś od dziecka to ja chciałam mieć dobermana ;) ale za duży pies i jak wiadomo ciężko znalezc dobry egzemplarz psychiczny, nie mówiąc o tym że nie podobaja mi sie dobki z ogonami, najładniejsze to te ktore maja ciete uszyska i ogony... :loveu: gdy ciety nie jest, nie wyglada tak dostojnie a takich psach sie zakochałam... ogólnie dużo ras przewineło mi się przez głowe, od małych po duże, ale myśle ze fafik to jest właśnie to... ;) mały temperamentny pies...

wczoraj szef mojego Dawida przyniósł mu gazete z artykułem gdzie staffik pogryzł dwie osoby w tym małe dziecko ktore miało bodajze 180 szwów... i powiedział że super psa sobie kupilismy z pogardą ... no cóż tutaj stafiki to popularna rasa jak u nas amstaffy ...

Posted

[quote name='zaba14']tak psiak odebrany ;) ale jeszcze nie mielismy okazji sie widziec, Edyta poleciała do PL i wraca bodajze za tydzien ;)[/QUOTE]

Jak będziecie się widzieć, to pamiętaj żeby zrobić pare fotek..:razz: