moon_light Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 nosek w kształcie serca :) Gratulacje !!:loveu: Quote
Ewa&Duffel Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 cudna panienka :loveu: zazdroszczę ;) Quote
Eriu Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Gratulację i powodzenia w odchowaniu :). Mała cudna, taka malutka :loveu: Quote
***kas Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 aaaaa :loveu::loveu::loveu: cudowna dziewczynka. ciesz się, że daleko mieszkasz, bo jak bóg mi świadkiem wprosiła bym się w odwiedziny :diabloti: no i zgłaszam taki postulat, myślę, że mnie poprze reszta podglądaczy, a mianowicie, WIĘCEJ FOTEK :evil_lol: Quote
zuza:D Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Ona jest śliczna.:loveu: Zawsze miałam słabość do maluchów, ale teraz się dopiero objawiła w takim stopniu.;) A i oczywiście na foty czekam:cool3: Quote
*Monia* Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Śliczna maleńka, tylko do zagłaskania i zacałowania :loveu:. Wczoraj miałyśmy spacer z dwoma cudnymi staffikami i jedynym psem zachowującym się nieprzyjaźnie była Hexa :oops: (staffik został kilka razy pogoniony od patyka i uznał to za świetną zabawę ;)). To chrumkanie staffikowe, ta radosna morda, rozmerdany ogon i podskoki radosne :loveu::loveu:. Quote
Kirima Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Jakie śliczne maleństwo :loveu: Regularnie będę odwiedzać ;). Quote
zaba14 Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 Pozniej wrzucę jakies fotki, ale chce napisac o postepach :) po pierwsze mała ma kwarantanne, ale zdecydowalismy ze przed dom bedziemy ja wystawiac (nie ma u nas psów) ale uwazamy na kocie odchody co by nie wachała, ladnie załatwia sie na zewnatrz :) ale oczywiscie w domu tez :) jednak ciesze sie ze nie jest tak ze boi sie zalatwic na dworze. Po drugie , klatki sie nie bala, wchodzila, wychodzila, ale ciagle kladla sie przy nogach wiec gdy tylko zasypiala zanosilam ja do klatki, troche kiziania i znow spala, a gdy zamknie sie ja od tak po prostu to piszczy kilka minut i jest cisza, zasypia ... jednak te dwie nocki to tragedia, o 12 pierwsza pobudka o 5 nastepna :/ i teraz nie wiem, czy jak piszczy isc ja uspokoic, czy olac sprawe i poczekac az sie uspokoi sama ?? zasypiala mi w salonie wiec znioslam ja na dół, ale na dole znow sie ozywiła, dałam jej miska, ktorego zaczeła gryzc, wyszlam, i po chwili zaczeła piszczec, nie weszłam do pokoju, uspokoila sie po kilku minutach, spi juz tak godzine, zeszlam raz, to miala owarte oczka, ale nie widziala nie wiec sie ulotnilam, teraz weszlam do pokoju popatrzyla na mnie i poszla dalej spać :) a wczoraj gdy tylko nas widziala od razu piszczała do wyjscia, wiec mysle ze minimalny postep jest, a jak cieszy :) :loveu: Quote
Eriu Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Jeśli będziesz do niej przychodzić, gdy będzie piszczeć, to jej się to utrwali, bo będzie to działać. Ja olewałam, jak Beza była mała. Quote
zaba14 Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 tez tak właśnie myślę, w dzien ignoruje to zasypia, uspokaja się, a w nocy wiadomo mniej to przyjemne jest ale mysle ze ignorancja bedzie najlepszym sposobem, dostanie jakas bluze nasza aby czula zapach i tyle.. bo ktos mi napisal ze powinnam trzymac ja najpierw przy lozku a dopiero pozniej uczyc do kennela, ale jak dla mnie za duzo mieszania w jej główce... najpierw jednego naucze, a potem bede oduczać, bo juz nie bede chciec aby spala przy łózku... :roll: Quote
Basia&Safi Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 hehehe cały staffik :) mały staffik jest jak dziecko, my juz mamy to za soba hihihih :):):) widziałam was na staffikowym;P Quote
Eriu Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Gdzieś czytałam o takiej metodzie, że stopniowo się oddala posłanie od łóżka, aż pies śpi w innym pomieszczeniu, ale jakie efekty - szczerze mówiąc nie wiem. Chyba lepiej od razu postawić jasne zasady. Quote
zaba14 Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 Miya przespała całą noc w kojcu! bez piskniecia! :) a jednak sie da! :loveu::loveu: dzielna dziewczynka! Quote
taxelina Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 A nie chcecie zeby w lozku spala? Bo my to lubimy, zreszta jamnis co nie w lozko to bylby cud :D one same sie gramola tam Quote
zaba14 Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 nad ranem dosypia z Dawidem ;) i chyba to wystarczy, niech ma swoje miejsce ;) co tam masz?? Quote
zuza:D Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Ach.. Piękna ta twoja panienka.:razz: A ta biała końcówka ogona..:loveu: Quote
*Monia* Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Jaka różowiutka stópka na pierwszym zdjęciu :loveu:, a na drugim staffikowa poza ;). Quote
Daja_ Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 cudowna panna :loveu: będziemy zaglądać :cool3: Quote
eria Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 http://img12.imageshack.us/img12/8058/dsc0497c.jpg roszkoszna jest :loveu: ten brzunio łaciaty i mała stópka :loveu: Quote
Agappe Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 olaboga.. kilka dni mnie nie było i widze, że od planów przeszło do realizacji :lol: GRATULUJE!!!!:loveu::loveu: Quote
zaba14 Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 a dziekuje, nie ma co gadac, trzeba działać ... :) kilka zdjec z przed chwili, niestety tylko z fleshem ... no i o co Ci chodzi? - mina zbója :D mam jeszcze kilka ale cos mi nie chca sie wgrywac :( Quote
Vectra Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 ślicznotka !!!! no w końcu się doczekałaś fafika :multi: Quote
Recommended Posts