Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale wieści :multi::multi: Mała fantastyczna :loveu: Czy ona jest niebieska czy to czarny taki bledszy od lampy?
Gratuluję!
Hhahaah, a jak Dawid przeżywa :evil_lol:

Szkoda kociambra :(

Jak czytam o tej Szwecji to coraz bardziej myślę że mają nierówno po kopułką :cool1: Popier.... ich :razz::stupid:

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aniu ja wiem, ze maty takie dla ludzi sie super sprawdzaja jesli chodzi o sikanie - psiak sika na to zamiast na takie np gazety i potem przychodzisz zwijasz i do kosza;)

Dacie sobie rade - jesli tylko tego chcecie!:lol: A chcecie, to "widac";)

A imie fajne, oryginalne chyba a to juz plus:eviltong:

Posted

Aneta ona jest czarna :)

Agnes o matach wiem, ale chyba kupimy dla szczeniakow typowe sa jednorazowki jak i takie ktore wsiakaja siuski, mozna prac i znow rozlozyc, wiekszy wydatek ale znow chyba na dluzej ... zobaczymy jutro jeszcze, bo o tych dla ludzi slyszałam, ale kurde nie wiem jak dogadam sie o cos takiego w aptece o ile to maja :) gazety by nie zdaly egzaminu tym bardziej ze ja w pokoju niestety ale mam dywan :)

moja mama przed chwila mi napisala co ma jej kupić pod choinke, bo Mikiemu zawsze kupowaliśmy :) to ona też musi miec hihi :)

Posted

anetta napisał(a):
Jak czytam o tej Szwecji to coraz bardziej myślę że mają nierówno po kopułką :cool1: Popier.... ich :razz::stupid:

Dokladnie... czasami sie zastanawiam czy nie zwiewac stad :P

Posted

Deer ale chyba fajnie wam się tam żyje ??

Dzis kupilismy całą wyprawke, brakuje jeszcze kilku rzeczy ale niepotrzebnych jak na jej wiek ;) reszte juz zamowie z allegro .. klatka juz czeka przygotowana dla malenstwa :loveu: :loveu: ma w niej wszystko co potrzeba ... ;)

Posted

a no to nieciekawie...a dlaczego akurat Szewcja?
Ja nie nazekam, teraz jest gorzej bo zaczeła sie jesien, zimno... ruch turystyczny sie konczy, mniej godzin w pracy, ale moj Dawid ma fulla w robocie wiec bez obaw... a mnie w sumie troche wytchnienia tez nie zaszkodzi... planujemy powoli wakacje, tylko teraz nie polecimy w lutym jak chcielismy bo piesek bedzie za mały... moze kwiecien... pojdzie do psiego hotelu jak przypuszczam ... a my bedziemy sie wygrzewac na slonku :loveu: ah.. wakacje...

Posted

zaba14 napisał(a):
a no to nieciekawie...a dlaczego akurat Szewcja?

Tz mama poznala tu polaka od dawna mieszkajacego i pojechala do niego ona, on 15 letni i jego brat 7 letni chyba wtedy. no a potem 6 lat temu ja tz poznalam

Posted

ahh ta miłość hihi :) ja Dawida poznałam w Polsce, ale przyleciałam za nim tutaj :)

Jutro juz po odbior małej Miji , dzis jeszcze jedzie z rodzenstwem do weterynarza ;) a my czekamy hihi... psiaka jeszcze nie mamy, a juz zaproszenie na kawe, z malutka, do jednej Pani ktora ma staffika ;) coby sie nam mała socjalizowała ;)

Posted

Ras sie troche przez moja głowe przewineło :) ale dobek to rzeczywiscie pies marzenie ;) ta klata, ta postawa .. ale duże psisko i w dodatku znalezc dobre szczenie to dopiero sztuka, nie mowiac juz tutaj w IRL. gdzie zwierzeta glownie trzyma sie w kojcach...

Był i westie .. :)

No nic... zaraz mykam do pracy na całe szczęscie bo w domu zniosłabym jajo :cool3: o 4 wyjezdzamy po malucha mam nadzieje ze o 20 bedziemy juz w domu .. :)

Posted

Hejka Miya jest juz z nami, jest słodka, kochana i niezwykle psotna, nowe dzwieki, przedmioty ja przerazaja, ale po kilku sekundach idzie sprawdzic co to jest..

noc była nieprzespana, obudzila nas o 12, potem o 5 i nad ranem niestety ale juz spała z nami, bo tak glosno piszczała że obawialabym sie reakcji sąsiadów :/ no nic dzis bedziemy ćwiczyć zamykanie w klatce...

Posted

Co do klatki, chetnie do niej wchodzi, je tam smakołyki itd. ale gdy tylko sie ja zamknie dostaje wariacji... usiadlam z nia dzis i zamykalam jej drzwiczki, dawalam smakołyk, otwierałam i tak kilkanascie razy... wypuscilam... zasneła mi przy nogach wiec, na rece i do klatki, poglaskalam zaknelam, zasneła... poszlam na gore szykowac sniadanie i tak po 10 minutach zaczeło sie skomlenie, ale ze bylam w trakcie jajecznicy nie zeszlam, bo znow by skojarzyla ze jak tylko jeknie to ja juz biegne, ale gdy tylko sie uspokoiła zeszłam na dół i pochwaliłam młoda :) a bylo wiadac ze juz szykowala sie do spania, mysle ze kilka takich powtorzen i nie bedzie az tak bardzo płakać ... :roll: