anetta Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Ale wieści :multi::multi: Mała fantastyczna :loveu: Czy ona jest niebieska czy to czarny taki bledszy od lampy? Gratuluję! Hhahaah, a jak Dawid przeżywa :evil_lol: Szkoda kociambra :( Jak czytam o tej Szwecji to coraz bardziej myślę że mają nierówno po kopułką :cool1: Popier.... ich :razz::stupid: Quote
Agnes Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Aniu ja wiem, ze maty takie dla ludzi sie super sprawdzaja jesli chodzi o sikanie - psiak sika na to zamiast na takie np gazety i potem przychodzisz zwijasz i do kosza;) Dacie sobie rade - jesli tylko tego chcecie!:lol: A chcecie, to "widac";) A imie fajne, oryginalne chyba a to juz plus:eviltong: Quote
zaba14 Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 Aneta ona jest czarna :) Agnes o matach wiem, ale chyba kupimy dla szczeniakow typowe sa jednorazowki jak i takie ktore wsiakaja siuski, mozna prac i znow rozlozyc, wiekszy wydatek ale znow chyba na dluzej ... zobaczymy jutro jeszcze, bo o tych dla ludzi slyszałam, ale kurde nie wiem jak dogadam sie o cos takiego w aptece o ile to maja :) gazety by nie zdaly egzaminu tym bardziej ze ja w pokoju niestety ale mam dywan :) moja mama przed chwila mi napisala co ma jej kupić pod choinke, bo Mikiemu zawsze kupowaliśmy :) to ona też musi miec hihi :) Quote
taxelina Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 anetta napisał(a): Jak czytam o tej Szwecji to coraz bardziej myślę że mają nierówno po kopułką :cool1: Popier.... ich :razz::stupid: Dokladnie... czasami sie zastanawiam czy nie zwiewac stad :P Quote
zaba14 Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 Deer ale chyba fajnie wam się tam żyje ?? Dzis kupilismy całą wyprawke, brakuje jeszcze kilku rzeczy ale niepotrzebnych jak na jej wiek ;) reszte juz zamowie z allegro .. klatka juz czeka przygotowana dla malenstwa :loveu: :loveu: ma w niej wszystko co potrzeba ... ;) Quote
taxelina Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Wiesz co czy fajnie.. z miesiaca na miesciac brakuje na rachunki, pracy nie ma.. Quote
zaba14 Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 a no to nieciekawie...a dlaczego akurat Szewcja? Ja nie nazekam, teraz jest gorzej bo zaczeła sie jesien, zimno... ruch turystyczny sie konczy, mniej godzin w pracy, ale moj Dawid ma fulla w robocie wiec bez obaw... a mnie w sumie troche wytchnienia tez nie zaszkodzi... planujemy powoli wakacje, tylko teraz nie polecimy w lutym jak chcielismy bo piesek bedzie za mały... moze kwiecien... pojdzie do psiego hotelu jak przypuszczam ... a my bedziemy sie wygrzewac na slonku :loveu: ah.. wakacje... Quote
taxelina Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 zaba14 napisał(a):a no to nieciekawie...a dlaczego akurat Szewcja? Tz mama poznala tu polaka od dawna mieszkajacego i pojechala do niego ona, on 15 letni i jego brat 7 letni chyba wtedy. no a potem 6 lat temu ja tz poznalam Quote
zaba14 Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 ahh ta miłość hihi :) ja Dawida poznałam w Polsce, ale przyleciałam za nim tutaj :) Jutro juz po odbior małej Miji , dzis jeszcze jedzie z rodzenstwem do weterynarza ;) a my czekamy hihi... psiaka jeszcze nie mamy, a juz zaproszenie na kawe, z malutka, do jednej Pani ktora ma staffika ;) coby sie nam mała socjalizowała ;) Quote
malawaszka Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 wowww Żaba gratuluję!!!! czy mi się wydaje czy kiedyś pisałaś o labku? :lol: Quote
zaba14 Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 malawaszka napisał(a):wowww Żaba gratuluję!!!! czy mi się wydaje czy kiedyś pisałaś o labku? :lol: był i labek ;) ale za duży i za cięzki :) Quote
eria Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Ja pamiętam,że Ania zawsze o dobku marzyła :lol:, a potem o staffiku itak zostało :loveu:. Quote
zaba14 Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 Ras sie troche przez moja głowe przewineło :) ale dobek to rzeczywiscie pies marzenie ;) ta klata, ta postawa .. ale duże psisko i w dodatku znalezc dobre szczenie to dopiero sztuka, nie mowiac juz tutaj w IRL. gdzie zwierzeta glownie trzyma sie w kojcach... Był i westie .. :) No nic... zaraz mykam do pracy na całe szczęscie bo w domu zniosłabym jajo :cool3: o 4 wyjezdzamy po malucha mam nadzieje ze o 20 bedziemy juz w domu .. :) Quote
zaba14 Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 Hejka Miya jest juz z nami, jest słodka, kochana i niezwykle psotna, nowe dzwieki, przedmioty ja przerazaja, ale po kilku sekundach idzie sprawdzic co to jest.. noc była nieprzespana, obudzila nas o 12, potem o 5 i nad ranem niestety ale juz spała z nami, bo tak glosno piszczała że obawialabym sie reakcji sąsiadów :/ no nic dzis bedziemy ćwiczyć zamykanie w klatce... Quote
Agnes Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 cudna!! przeslodka:loveu::loveu::loveu: powodzenia Wam zycze!! i teraz bedziesz "musiala" dawac duuuzo zdjec:eviltong: Quote
eria Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 GRATULACJE :multi: Mała jest boska :loveu::loveu: ! No i teraz regularnie oczekujemy zdjęć !!! :loveu: Quote
zaba14 Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 Co do klatki, chetnie do niej wchodzi, je tam smakołyki itd. ale gdy tylko sie ja zamknie dostaje wariacji... usiadlam z nia dzis i zamykalam jej drzwiczki, dawalam smakołyk, otwierałam i tak kilkanascie razy... wypuscilam... zasneła mi przy nogach wiec, na rece i do klatki, poglaskalam zaknelam, zasneła... poszlam na gore szykowac sniadanie i tak po 10 minutach zaczeło sie skomlenie, ale ze bylam w trakcie jajecznicy nie zeszlam, bo znow by skojarzyla ze jak tylko jeknie to ja juz biegne, ale gdy tylko sie uspokoiła zeszłam na dół i pochwaliłam młoda :) a bylo wiadac ze juz szykowala sie do spania, mysle ze kilka takich powtorzen i nie bedzie az tak bardzo płakać ... :roll: Quote
taxelina Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 a na razie ile masz dni urlopu by bc z nia? Quote
zaba14 Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 nie bralam urlopu, dzis ja mam wolne, jutro moj TZ a w sobote bedzie sam. Quote
taxelina Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Aaa rozumiem ;) no to powodzenia w przyuczaniu by mala nie plakala jak sama zostanie! Quote
Alicja Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 [FONT=Arial]:multi::multi:Żaba ....malizna rewelka :loveu::loveu::loveu: http://img29.imageshack.us/img29/1341/dsc0489d.jpg[/FONT] Quote
Recommended Posts