Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agappe napisał(a):
650:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ale i tak są cudowne :loveu::loveu:

zdjęcie zostało przekierowane z 650 do 640 nawet w właściwościach pisze mi 640 .. ;]

Posted

zaba14 napisał(a):
zdjęcie zostało przekierowane z 650 do 640 nawet w właściwościach pisze mi 640 .. ;]

żaba....:roll:
pkt 6 regulaminu:

podpunkt A:

a) Maksymalny rozmiar zdjęcia/grafiki to 640x640 pikseli. Większe wstawiamy w formie linka. Mimo zainstalowanego skryptu zmniejszającego zdjęcia moderatorzy będą zamieniać na linki te, które przekraczają regulaminowy rozmiar.

Posted

dziwne że widzicie 650 skoro ja w PS zmniejszałam na 640 i zawsze tak zmniejszam ... :roll: nawet w właściwościach mam 640 .. ale okej sporobuje to zmienic, bo na innych forach jest okej :roll: a jak nie to wykasuje zdjecia, nie chce mi się dochodzic co jest zle :shake:

edit.. sory ale to z dogo jest coś do bani, nie bede się męczyć co.. bo wstawiałam te linki na 2 innych forach i rozmiar jest 640 pikseli, to to forum ma ciagle jakies problemy...

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

a no jakas cisza :) przez ostatnie 2 tygodnie aparat był na wakacjach w PL :) a były takie dni ze az szkoda :P szczegolnie rano gdy nad woda unosi się mgła i statki widać do połowy :)

już marzę o wakacjach :) nic tylko byle to marca :D

Posted

jeśli coś ciekawego pstryknę to będą :) ew. mogę pokazać kociaka :) acz kolwiek on zawsze w tej samej pozycji :) spiącej :)

jednak zawsze jest słodziutki :)

Posted

Pogoda od wczoraj paskudna, leje i leje :) zima sie zaczyna czy co? Brr...
za to mam portrecik kociaka ktory tez twierdzi ze zdecydowanie lepiej w taka pogode jest w domu :)

Posted

u nas te przejscie z lata w jesien nie jest tak widoczne jak w PL :) z drzew sie tak ne sypie.. poza tym jesienia i zima pada.. pada i pada... deszcz :d wiec wszystko jedno czy jesien czy zima hihi :P ale wlasnie sie rozpogodzilo :P ide myc włosy i moze wezme aparat gdzies hehe!! :)

a kot niestety nasz nie bedzie :( jest nauczony całkiem innego trybu życia i jak już sie przekonałam ciężko byłoby go tego oduczyć, a poza tym wydaje mi się że byłby nieszczęśliwy... do Polski pewnie wrócę... a tam bede mieszkać w bloku a tutaj może wyjść na zewnatrz, gdzie nic mu nie grozi, no oprocz bitw z innymi kocurami :)

gdy nie chce iść na noc na dwór to niestety wstaje conajmniej dwa razy w nocy :/ bo miałczy jak opętany.. to chce jeść, to chce z salonu iść do nas do łóżka a tego mu nie wolno.. za trzecim razem nie wytrzymuje i wystawiam za drzwi.. bo jak zombi rano wyglądam :lol: :lol:

dziś to samo.. piewsza pobudka o 4:50.. dostał jeść zeby się zamknął, pożniej 7:00 wiec za drzwi... 9:10 miałczał na oknie że chce wejść do środka 10 minut lezałam i miałam nadzieje że sobie pójdzie, ale nie... on woli truć komuś zycie :razz:

ale z drugiej strony na ścisłość dałoby się go przystosowac na siłę do innego zycia, ale czy byłby wtedy tak szczęśliwy jak teraz ... to kot, nie potrzebuje ludzi 24h na dobę jak pies.. my jestesmy fajni gdy dajemy jesc i na 20 minut dziennie zeby go poprzytulać.. potem śpi.. i zmyka :)

Posted

[quote name='zaba14']u nas te przejscie z lata w jesien nie jest tak widoczne jak w PL :)

to tym bardziej nie mozna zapomniec o tej pieknej porze roku jaka jest jesien:loveu: szczegolnie ta polska zlota:loveu:

[quote name='zaba14'] a kot niestety nasz nie bedzie :(

no ale poki jestescie tam to sie nim zajmujecie tak? on ma swojego wlasciciela w ogole? bo co bedzie jak sie wyprowadzicie...pewnie do tego czasu sie juz do Was przyzwyczai, bedzie wiedzial ze moze cos do jedzenia dostac, ze ktos go podrapie za uchem;)

[quote name='zaba14']dziś to samo.. piewsza pobudka o 4:50.. dostał jeść zeby się zamknął, pożniej 7:00 wiec za drzwi... 9:10 miałczał na oknie że chce wejść do środka 10 minut lezałam i miałam nadzieje że sobie pójdzie, ale nie... on woli truć komuś zycie :razz:

koty szybko ucza swoich opiekunow prawidlowego zachowania:evil_lol:

http://img7.imageshack.us/img7/3474/dsc0943kopia.jpg jaki hrabia:evil_lol: