Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zaba14 napisał(a):
pochwale sie widokiem jaki mam za oknem :P

i sie kurde chwal:angryy::mad::placz:

jeszcze byc mi tam palme pokazala, a juz by do ciebie dogomaniak lecial:evil_lol:

Posted

deer_1987 napisał(a):
No to chyba drogie mieszkanue? bo u nas nad woda sa najdrozsze..

wiesz co udało nam się znaleźć całkiem nie drogie i co ciekawe tansze o 50 euro niż poprzednie ktore w sumie nad woda nie bylo, ale za to bezpieczna okolica dla dzieci... (osiedle domków) dzieciaki mogly smialo biegac po ulicach bo po prstu uwazalo sie na nie ;) wiec moze tez stad taka cena tam... nie wiem ;) tutaj jest tak mozesz mieszkac nad sama plaza, ale jesli to jest zadupie czyli nie ma sklepow, stacji benzynowych to cena takiego mieszkania jest nizsza nawet jesli standradt w nim jest wysoki, od takiego w centrum miasta.. ;) ale wiadomo wtedy trzeba miec samochod i to conajmniej jeden na osobe, bo odleglosci do miast sa naprawde duze :) ale zyje sie pewnie i lepiej.. ;)

Posted

Kilka fotek Piersa :)
[img]http://img6.imageshack.us/img6/8909/dsc0434s.jpg[/img]

[img]http://img3.imageshack.us/img3/126/piers.jpg[/img]

[img]http://img6.imageshack.us/img6/5329/dsc0462fqa.jpg[/img]

Posted

nie mam pojecia co to za posiadłość, ale do zwiedzania, na terenie narodowego parku, my raczej chcielismy byc blizej przyrody ;)

woda była świetna, ciepła, powiedziałabym że cieplejsza niż na Gran Canarii w marcu :) chyba ze tam bylo cieplejsze powietrze i woda wydawała się zimniejsza, od kiedy jestem tu 2 lata pierwszy raz pływałam :D u nas w Kinsale woda zdecydowanie zimniejsza :)

rekinek w "oceanarium" w sumie kicha a nie oceanarium ;)

Posted

ja generalnie też wole towarzystwo przyrody.. ale kilkusetletnie domy w takim stylu:loveu:

heh no tak tylko na wyspach Kanaryjskich generalnie jest zimna woda biorąc pod uwagę szerokość geograficzną.. zimny prąd morki robi swoje :lol:

a to oceanarium od środka rzeczywiście wygląda średnio ciekawie

Posted

jest wyjątkowo słodki !!! :loveu:

eee nie pamiętam byś mówila coś takiego, pamiętam raczej jak przeglądałaś ogłoszenia i szukałaś persa :diabloti:

Posted

persa tak! :) :loveu: ale co do dachowców to miałam dystans, miałam widok kota ktory biega po całym mieszkaniu psoci, i nie umie usiedziec na miejscu :)