Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Arial]Aniu :glaszcze: wczoraj już mi Vectra napisała , a ja znaleźć Waszego Blożka nie umiałam :-(....tak bardzo Mi przykro ...Trzymaj się jakoś , choć wiem jak to trudno :-(

Mikuśku (*) teraz jesteście tam wszyscy razem ... Ty , Harley , Lilith , Kreoś , Atos i inni Nasi Przyjaciele .... czekajcie TAM za TM na Nas
[/FONT]

Posted

Mija dzis tydzien od jego smierci, ale jakoś już wiecej i łatwiej o nim się rozmawia, czasem łzy napłyną do oczu... jak weszłam wczoraj do domu to nie wiem czemu ale wydawało mi się że bedzie sie cieszył... potem sobie mysle, ale ja głupia ... :shake:

Posted

byłam dzis w Bielszowicach u chrzesnicy, ale krotko jestem po pierwszej wizycie u dentysty.. mam kanałówke, jeszcze troche i jajko zniose... podaj mi swoj nr tel. to moze uda nam sie jakos zgadac!! :)

Posted

Aniu tak mi przykro... zresztą pisałam Ci już :-( :-( :-( :-(

[CENTER]['] ['] ['] [']
[/CENTER]

W ogóle nie mogę się z Tobą skontaktować dostajesz moje smsy? albo wiadomości na gg ? :roll:

Posted

Lucy* napisał(a):
Aniu tak mi przykro... zresztą pisałam Ci już :-( :-( :-( :-(

['] ['] ['] [']

W ogóle nie mogę się z Tobą skontaktować dostajesz moje smsy? albo wiadomości na gg ? :roll:

nie mam tu gg nie chce mi sie zakladac, wysleCi jutro smsa mam nowy nr tel. bo stary sim w orange mi sie wyprał :oops:

Posted

[quote name='Alicja']
[FONT=Arial]:loveu: obaj razem .... (*)[/FONT]

oj tak... Ani juz pisałam, moze dobrze sie nie znali, ale tolerowali ... :) teraz juz nic ich nie boli ... a dzis znalazlam filmik z nim, ryczałam jak bóbr..

Posted

Mówiłam już mamie że w domu nie wyobrażam sobie innego psa, on wpisał się tutaj z tą swoją osobowością.. wredna ruda kulka, ktora musiała być w centrum uwagi, niewychowany, warczący pupil... pierwszy pies po przejściach, z dużymi minusami, ale dla nas był kimś najwspanialszym...:-(

Posted

Jade dziś do Krakowa :-) na pit bull show, a pozniej na rynek ;) nie ma to jak byc Myszka tatusia :lol:

miałam dziś nieprzyjemna sytuacje, zaczeły mi palce u jednej reki dretwiec po kolei, i az mi przesło na nadgarstek, a potem warga :crazyeye: i jeszcze dziąsło :crazyeye:

jak mi przszło na buze to sie juz przestraszylam :shake: ale chyba wiem z czego, do PL przyjchalam głównie do stomatologa, mam kanałówke, na pierwszej wizycie dostałam podwojne znieczulenie, na drugiej juz nie, bo zab był zatrty i w sumie nie bolało, a teraz znow chyba mi go zatruła, i teraz nie wiem czy te3n zastrzyk dopiero teraz sie odezwał, wczoraj byłam na imprezie wiec nie wiem moze polaczyl sie z alkoholem? :roll: ale juz mi lepiej :D

Posted

Kochajmy dogomanie! :angryy: w temacie Pit bull show nie dostalam zadnej wiadomosci, a posty zwyczajnie tam przeskoczyły i nie doszła do mnie informacja o zmianie miejsca! juz nie mowiac o tym ze na pierwszej stronie tematu rowniez nikt tego nie zmienił, a to przeciez dosc istotna informacja, dobrze ze jechał z nami moj tata, zobaczylismy wawel poraz xsetny ... :) pogoda dopisała, KRaków jak zwykle piękny, ale zdzieranie pieniedzy na kazdym kroku, juz mnie rozśmieszyła płatne WC w restauracji... :crazyeye: to sie nazywa pech jakis chyba :shake: pojechalismy do Parku Miniatur, to zaraz za Wadowicami, ale tam znow ktos na zle pokierował :) i zaniast na Wadowice mowił całkiem o innym mieście, gdzie owszem był park ale najwiekszych ruszajacych sie Dinozaurów.. :) pojechalismy dalej.. w sumie 300 km w jeden dzien, szkoda ze na show nie dojechalismy ale widac głupi blad człowieka, trzeba wszystko dokładnie sprawdzać... :shake: dziś wycieczka do Zoo szczerze juz mi sie nie chce po wczorajszym, ale obiecało sie dziecku :)

Posted

dzis wolne! jak ja sie ciesze :P wczoraj imprza i super mamy jeden wolny pokoj i znajomi mogli zostac na noc ;)

wraz z mieszkaniem mamy o...

:razz: super sprawa, przychodzi sie najesc, pospać, popieścic i idzie na smyki :lol: wszystkie potrzeby zalatwia na zewnatrz :) trzeba go tylko podtuczyc lekko :P kiedys pstrykne fotke jak włamuje sie do domu ;)

Posted

eria napisał(a):
ale fajny kiciamberek :loveu:

no naprawde jest milusi :-) nie mialam nigdy zbyt duzo kontaktów z kotami, ale np. moja kuzynka ktora mieszka obok Ciebiema kotke, ale jest strasznie rpzestraszona jak przychodzi do nich ktos obcy, kot znika i nie ma go :) moja inna kumpela ma kota ktory az mnie wkurza bo skacze po meblach, doslownie lata po domu, a to mi sie po prostu nie podoba :) a ten? wskakuje tylko na wyrko i spi... zawolasz go a on od razu na kolana i śpi... wczoraj przyszli znajomi z corka ktora ma 8 lat to non stop u niej siedzial, ale jak przyszli z 1,5 rocznym dzieckiem to kot doslownie spieprzyl na zewnatrz, mała chyba za bardzo krzyczała :) dal sie jej raz poglaskac, ale chwycila go za ucho i Dawid od razu małą wziął na bok, bo kociak ma super pazury :lol::lol: ostrzy je na pienku za oknem ;) takze test na wieksze dzieci zaliczony, na małe nie bardzo, tzn. idzie na bok :) eh... jak miło mieć futrzaka w domu, kot to nie pies, ale pies to za duzy obowiązek aktualnie.. ten sam sie wyprowadza :evil_lol: :evil_lol: a ja ostatnio pracuje po 10h:angryy: