Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja się tak z tego nie ciesze,bo jest przed pierwszą cieczka,psiaki się do niej lepia,mam nadzieje ze ogarne tą szarańcze..... :wink:

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hihihi.....no to jestesmy sasiadkami.... :lol: ,niedaleko klasztoru na Kochowskiego należe do rejonu specjalistycznej przychodzni i często tam bywam z racji częstych wizyt u laryngologa.... buuuu... :( :P

Posted

weekend moze i bedzie słoneczny ale jakies 2 dni przeznaczone na nauke :(

co tam się dzieje?

mniam mniam

siwus :D

a teraz idziemy na pola na spacer, moze uchwyce jakąś krowe :lol:

Posted

zaba posta napisala chwile po osmej...juz prawie 14....zabynie ma ...krowy tyz....

malawaszka...ona sie z tym krowskiem na tych polach pewnie szarpie....... :lol: :wink:

Posted

albo w krzaki wlazla bo ja jaki rolnik z tego pola widlami przegonil , jak mu probowala krowe podprowadzic.......siedzi teraz w krzakach biedna zabucha i nijak nie moze dac nogi... :lol: :lol: :lol:

Posted

no wiecie wy co.. miałam problem zeby nauczyć ją wchodzić po schodach, normalnie gorzej niż z psem, a powinna mieć mózg większy :roll: totalny baran z tej krowy.. nic tylko do hamburgerów.. :lol: a tak na serio to chyba było za wcześnie bo ani jednej krowy nie znalazłam ;-)

Posted

zaba14 napisał(a):
no wiecie wy co.. miałam problem zeby nauczyć ją wchodzić po schodach, normalnie gorzej niż z psem, a powinna mieć mózg większy :roll: totalny baran z tej krowy.. nic tylko do hamburgerów.. :lol: a tak na serio to chyba było za wcześnie bo ani jednej krowy nie znalazłam ;-)

Za wczesnie? :o
Na warszewie w Szczecinie krowy wstaja skoro swit , a przynajmniej o 6 rano zawsze byly , kiedy spacerowalam ze swoimi psiakami, jak lazlam pozniej tj. o 8.00, to moglam "krowy w stogu siana "szukac :lol: ...

Mikus przegenialny... :D

Posted

Ariadna u nas jest może z 5-6 gospodarstw i chyba tylko dwa wyprowadzają swoje krowy na dalsze łąki .. ;) w różnych porach :D ja sie na tym nie znam, wychowałam się w mieście.. tzn. na uboczu miasta, krowy to tylko widze z daleka :) i to mi chyba wystarczy... ;)