Agnes Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 zaba14 napisał(a):a jak na stoo wychodzi mi 7 w miare ok to tak wszystkie naraz? :lol: ja sie tak czy siak tych 7 zdjec jeszcze nie doliczylam:mad: Quote
zaba14 Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 ten bc nie jest duzy tylko szeroki ;) siega gdzies do kolana ;) jak wroce to wstawie zdjecia uciekam do pracy :P Quote
eria Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 mewa jest fantastyczna, teraz widziałam na wątku foto :loveu: Quote
Agnes Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 zaba14 napisał(a):ten bc nie jest duzy tylko szeroki ;) siega gdzies do kolana ;) no wlasnie o taka wielkosc mi chodzilo:eviltong: normalnie jak Anglicy:eviltong: zaba14 napisał(a): jak wroce to wstawie zdjecia uciekam do pracy :P bedziemy czekac:diabloti: Quote
zaba14 Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 Nurkowanie Dzieki Aniu ;) Agnes takie tele to super sprawa ;) a tak szczerze to myslałam o czyms takim, ale to po nowym roku :P Quote
zaba14 Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 nie ma fot-krzycza sa zdjecia-nikogo nie ma :roll: Quote
eria Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 nie marudź !!! ja jestem regularnie! :loveu: mewia sesja wyszła Ci naprawde fantastycznie! Quote
zaba14 Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 no to mamy jeszcze Gawrona ktorego pomyliłam z krukiem :oops: Quote
eria Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 zazdroszczę tego ptactwa, mi się jeszcze nic nie udało uchwycić:roll:, i to jeszcze tak ładnie :loveu: a kruki są rzadkie(przynajmniej w PL) i ogrooomne ;) jaki masz obiektyw bo chyba się nie chwaliłaś ?:lol: Quote
zaba14 Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 no wlasnie widzialam kiedys w zoo kruka i myslalam ze to jakis inny gatunek :evil_lol: wzbudzal strach :evil_lol: obiektyw mam poki co taki jak w zestwie nikkora 18-135mm co do uchwycenia mew czy gawrona, nie ma wiekszego problemu, wystarczy suchy chleb ;) wtedy ptactwo sie zlatuje.. tylko potem trudno ustrzelic konkretnego, bo za szybko lataja :diabloti: mam jeszcze takie przypadkowe zdjecie, nie wiem co to za ptak, ladne oczy ma ;) one sa zdecydowanie bardziej plochliwe, boja sie tych gawronow czy co.. ;) Quote
zaba14 Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Ania skad Ty to wszystko wiesz? :crazyeye: dzieki :* Quote
zaba14 Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 fajnie fajnie... :lol: ale milo jak ktos moze mnie uswiadomić :razz: tak patrze na te ptaszyska to powiem ze fajnie wygladaja na zdjeciu ;) mam jeszcze jedna mewe, daje miniaturke bo na wiekszym lepiej wyglada :P Quote
Pianka Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 eria to chyba ornitologiem chce być:evil_lol: jak dla mnie mewa jest najlepsza:loveu: Quote
eria Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 nigdy nie chciałam byc ornitologiem :shake::evil_lol: p.s. Pianka, właśnie w radiu gadali ze z knajpy Twojego nicku w Rudzie chcieli zwinąć rogi jelenia i skóre dzika :roflt::roflt: Quote
Pianka Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 eria napisał(a): p.s. Pianka, właśnie w radiu gadali ze z knajpy Twojego nicku w Rudzie chcieli zwinąć rogi jelenia i skóre dzika :roflt::roflt: A wiesz gdzie ta knajpa? Bo ja wiem:evil_lol: W końcu ją okradłam:evil_lol: I na moją cześc ją tak nazwali:multi: Quote
eria Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 wiem wiem, na rogu Wolności i Starowiejskiej ,jak sie do schronu jedzie:lol: Quote
Pianka Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 eria napisał(a):wiem wiem, na rogu Wolności i Starowiejskiej ,jak sie do schronu jedzie:lol: No własnie, to juz od dawna stoi:multi: donra nie śmiece już u zaby:evil_lol: Quote
zaba14 Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Pianka chcialabys :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ania zna pewnie kazda knajpe w rudzie :diabloti: Quote
Pianka Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 zaba14 napisał(a): Ania zna pewnie kazda knajpe w rudzie :diabloti: Chce mnie przyłapac. Nic z tego:diabloti: Przeca mam niewidzialnego:evil_lol: fajny bannerek:loveu: Quote
eria Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 nie prawda! ja właściwie to tylko do jednej uczęszczam i to bardzo sporadycznie - do Łosia na Wirku:evil_lol: Quote
eria Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 nie prawda! ja właściwie to tylko do jednej uczęszczam i to bardzo sporadycznie - do Łosia na Wirku:evil_lol: piękny baner! Quote
zaba14 Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Pianka niewidzialny nadal Cie pilnuje :) ?? Aniu lepiej w krzakach niz do knajpy.. zawsze taniej... :evil_lol: Quote
Justa Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 http://images26.fotosik.pl/204/0ddd6c87fe86f018.jpg Pięknie :mdleje: :loveu: Aż mi się zatęskniło za wiatrem, wodą i żaglami na pełnym :placz: Quote
Recommended Posts