Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

eria napisał(a):
piękne zdjęcia !!!!
teraz musisz kupic psa :diabloti: bo ileż można focić widoczki i ludzi :diabloti:

wszystko w swoim czasie, a tak szczerze powiedziawszy to coraz blizej ;) jakos czas szybko tu leci :roll:

Posted

zaba14 napisał(a):
wszystko w swoim czasie, a tak szczerze powiedziawszy to coraz blizej ;) jakos czas szybko tu leci :roll:

no dobra bo ja nie w temacie:eviltong: co sie szykuje...?:multi:

Posted

To tak jest jak sie nie czyta galerii :P

bedzie w przyszlym roku, maly demon :diabloti::diabloti: niestety musze czekac do czerwca jak skonczy nam sie umowa na obecny dom ;)

Posted

zaba14 napisał(a):
To tak jest jak sie nie czyta galerii :P

bedzie w przyszlym roku, maly demon :diabloti::diabloti: niestety musze czekac do czerwca jak skonczy nam sie umowa na obecny dom ;)

no nie bylam w stanie przeczytac wszystkiego:evil_lol::eviltong:

no ciekawe ciekawe:diabloti::eviltong:

Posted

Agnes napisał(a):
ciekawosc to ludzka rzecz:evil_lol:

zarabiste zdjecie aaa super super:multi::multi::loveu::eviltong:

a no ludzka ;)

dzis wypiescilam goldenka kolezanki, jaka slodka kluska :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jak wrocilysmy z zakupow to zjadla dywan na schodach :shake: :shake: chyba nie odzyska pieniedzy za domek :lol: tzn. kaucji...

co do zdjecia to ja mewy karmilam zeby chcialy pozowac, to wiece mam w tym swoj udzial :evil_lol: najlepsze jest to ze pytalam Dawida czy widzial ta mewe bez nogi, a on mi na to ze nie... zrobil chyba 100 zdjec z czego wyszly w miare chyba 3.. :D w tym mewa bez nogi.. :lol:

Posted

kurcze ogądalam już tą mewę i dopiero teraz jak przeczytałam i obejrzałam znowu to widzę że faktycznie nogi nie ma .
Grunt to spostrzegawczość :evil_lol:

Posted

hejka
Wczoraj poszła do Ciebie karteczka z pozdrowieniami

Mam nadzieję że dojdzie szybko, a na razie wycałuj Mikulka i dla Ciebie buziaki też oczywiście

Pozdrawiam Zabrze

Posted

[quote name='Agnes']przepiekne:loveu:

Wy tam tylko te mewy macie?:evil_lol: daaaaj jakiegos psa albo...konia:evil_lol:
na cudze psy polowac nie bede :evil_lol: a te co lataja luzem to zawsze jak nie mam aparatu, a jest jeden taki zwany przeze mnie "Kazik" ktory bardzo czesto odprowadza mnie z miasta do domu :lol: przed wejsciem na osiedle domkow sie zatrzymuje i wraca do siebie ;)

Sa jeszcze kruki :P cwane zwierze :> irlandzkie kosze sa przykryte od gory maja male otwory po bokach, ale wyciagna jak poczuja jedzenie :lol: :lol:

a w sumie mam jednego psa mix bc ;)

Posted

zaba14 napisał(a):
na cudze psy polowac nie bede :evil_lol:

kupcie tele do 300 mm to nikt sie nie kapnie ze robicie zdjecie akurat temu psu:evil_lol:

zaba14 napisał(a):
a w sumie mam jednego psa mix bc ;)

o rany...jaki wielki:-o