Agnes Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 eria napisał(a):ja momentami żałuję że wybrałam Olympusa, bo szumi już przy iso 800 :angryy:wiec tak jak pisze Agnes -trzymaj się Nikona lub Canona ;) i o olympusach raczej nie mowi sie glosno, a w fotografii uzywa sie najczesciej nikona/canona ale ja osobiscie wiecej pozytywnych opinii slysze o nikonie ;) Quote
Mysia_ Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 to o czym wy tu piszecie do dla mnie naprawde czarna magia :evil_lol: Quote
eria Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 co było Mikusiowi ? :-( eh on już ma słuszny wiek, w sumie nie powinny dziwić takie złe samopoczucia , a jednak..... p.s. Aniu, przespałam sie ze wszystkim i rano od razu mi lepiej :lol: dzięki za rozmowe, czasem sie trzeba wygadać ;) Quote
zaba14 Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 Aniu jesli bedziesz miala jakis problem czy coś to wiesz ze do mnie mozesz sie odezwac ;) a co do Mikiego to dokladnie, samopoczucie, raz lepiej raz gorzej... Quote
Agnes Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 zaba14 napisał(a):a co do Mikiego to dokladnie, samopoczucie, raz lepiej raz gorzej... starosc:shake: ale Miki to twardziel:multi::loveu::lol: Quote
zaba14 Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 U nas ok ;) ale jakoś daja nam wycisk w pracy ostatnio, nie mówiąc o tym że słyszy się o zwolnieniach itd... cięzko ;) ale jest ok :cool3: z spacerku ... nie wiem ilenaście dni temu :evil_lol: i moje Słoneczko na swoim kubusiu puchatku :loveu: i ja heh ;) Quote
Mysia_ Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Aniu, ładna fotka :cool3: i widoczki suuuuper :razz: a Mikuś przesłodki :loveu: Quote
Agnes Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 tych widoczkow nadal jest zbyt malo:mad: Mikus sodziak:loveu: a Ty sie zmienilas hoho:cool3::lol::eviltong: Quote
zaba14 Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 Agnes napisał(a):tych widoczkow nadal jest zbyt malo:mad: Mikus sodziak:loveu: a Ty sie zmienilas hoho:cool3::lol::eviltong: Agnes przedwczoraj byl piekny zachod slonca, ale mialam nienaladowane akumulatorki :P a wystarczylo przed dom wyjsc ;) ogólnie po proacy jak juz dojde do domu to nie chce mi sie wychodzic (dlatego przydlaby mi sie pies, te oczy zawsze dodawaja siły i checi ;) ) może w środe pojade kupić to cacko o ktorym pisałysmy :loveu: a co do mnie to wiem wiecej piegow mi wyszlo :evil_lol::evil_lol: Quote
Agnes Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 zaba14 napisał(a):Agnes przedwczoraj byl piekny zachod slonca, ale mialam nienaladowane akumulatorki :P a wystarczylo przed dom wyjsc ;) ogólnie po proacy jak juz dojde do domu to nie chce mi sie wychodzic (dlatego przydlaby mi sie pies, te oczy zawsze dodawaja siły i checi ;) ) kombinuj kombinuj zeby tu dawac wiecej fot:lol: zaba14 napisał(a):może w środe pojade kupić to cacko o ktorym pisałysmy :loveu: powodzenia w takim razie:multi: tylko dobrze sprawdz - najlepiej porob kilka zdjec i potem na kompie zobacz albo chociaz na wyswietlaczu zaba14 napisał(a): a co do mnie to wiem wiecej piegow mi wyszlo :evil_lol::evil_lol: cos z wlosami pokombinowalas:eviltong: Quote
Olusia Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Mikuś przesłodki śpioszek :loveu: A Ty jesteś bardzo ładna ;) Quote
Bartiśkowa_ Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Śliczny Mikuś :loveu: aa jaki widzoczek Quote
zaba14 Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 no to kilka zdjęć z dzisiejszego spacerku ;) mewa i widoczki Quote
Agnes Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 aaaaa nowym nowym robione?:cool3::eviltong::multi: bardzo fajne zdjecia:multi::loveu: Quote
zaba14 Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 tak pierwsze zdjecia nim robione ;) mam fajne portrety ;) ale nie wiem czy tak siebie czy mojego dawida wrzucac ;) podoba mi sie ;) Quote
Olusia Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Śliczne zdjęcia :loveu: To jaki aparacik w końcu sobie sprawiłaś? ;) Quote
Agnes Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 zaba14 napisał(a):tak pierwsze zdjecia nim robione ;) mam fajne portrety ;) ale nie wiem czy tak siebie czy mojego dawida wrzucac ;) podoba mi sie ;) jak to nie wiesz:mad::angryy: dawaj!:evil_lol::eviltong: Quote
zaba14 Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 Ola tego co ty ;) ale my poki co mamy kit ;) nikkor 18-135mm Agnes ;) mnie sie foty podobaja dla wymagajacyh pewnie mniej :) ale pokaze bo az mnie swedzi :P narazie tyle ide podgrzewac obiad :evil_lol: Quote
Agnes Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 zdjecia bardzo ladne, przyjemne kolorki, ostrosc tez dobra - teraz nie pozostaje nic innego jak "bawic" sie nowa zabawka - powodzenia!:multi:;) Quote
zaba14 Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 Wzielo mnie na wspomnienia... 3 lata temu hahahhaa a to... :D Quote
Recommended Posts