Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

eria napisał(a):
ja momentami żałuję że wybrałam Olympusa, bo szumi już przy iso 800 :angryy:wiec tak jak pisze Agnes -trzymaj się Nikona lub Canona ;)

i o olympusach raczej nie mowi sie glosno, a w fotografii uzywa sie najczesciej nikona/canona ale ja osobiscie wiecej pozytywnych opinii slysze o nikonie ;)

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

co było Mikusiowi ? :-(
eh on już ma słuszny wiek, w sumie nie powinny dziwić takie złe samopoczucia , a jednak.....

p.s. Aniu, przespałam sie ze wszystkim i rano od razu mi lepiej :lol: dzięki za rozmowe, czasem sie trzeba wygadać ;)

Posted

Aniu jesli bedziesz miala jakis problem czy coś to wiesz ze do mnie mozesz sie odezwac ;)
a co do Mikiego to dokladnie, samopoczucie, raz lepiej raz gorzej...

Posted

U nas ok ;) ale jakoś daja nam wycisk w pracy ostatnio, nie mówiąc o tym że słyszy się o zwolnieniach itd... cięzko ;) ale jest ok :cool3:
z spacerku ... nie wiem ilenaście dni temu :evil_lol:

i moje Słoneczko na swoim kubusiu puchatku :loveu:

i ja heh ;)

Posted

Agnes napisał(a):
tych widoczkow nadal jest zbyt malo:mad:
Mikus sodziak:loveu:
a Ty sie zmienilas hoho:cool3::lol::eviltong:

Agnes przedwczoraj byl piekny zachod slonca, ale mialam nienaladowane akumulatorki :P a wystarczylo przed dom wyjsc ;) ogólnie po proacy jak juz dojde do domu to nie chce mi sie wychodzic (dlatego przydlaby mi sie pies, te oczy zawsze dodawaja siły i checi ;) ) może w środe pojade kupić to cacko o ktorym pisałysmy :loveu:
a co do mnie to wiem wiecej piegow mi wyszlo :evil_lol::evil_lol:

Posted

zaba14 napisał(a):
Agnes przedwczoraj byl piekny zachod slonca, ale mialam nienaladowane akumulatorki :P a wystarczylo przed dom wyjsc ;) ogólnie po proacy jak juz dojde do domu to nie chce mi sie wychodzic (dlatego przydlaby mi sie pies, te oczy zawsze dodawaja siły i checi ;) )

kombinuj kombinuj zeby tu dawac wiecej fot:lol:

zaba14 napisał(a):
może w środe pojade kupić to cacko o ktorym pisałysmy :loveu:

powodzenia w takim razie:multi: tylko dobrze sprawdz - najlepiej porob kilka zdjec i potem na kompie zobacz albo chociaz na wyswietlaczu

zaba14 napisał(a):
a co do mnie to wiem wiecej piegow mi wyszlo :evil_lol::evil_lol:

cos z wlosami pokombinowalas:eviltong:

Posted

zaba14 napisał(a):
tak pierwsze zdjecia nim robione ;) mam fajne portrety ;) ale nie wiem czy tak siebie czy mojego dawida wrzucac ;) podoba mi sie ;)

jak to nie wiesz:mad::angryy: dawaj!:evil_lol::eviltong:

Posted

Ola tego co ty ;) ale my poki co mamy kit ;) nikkor 18-135mm

Agnes ;) mnie sie foty podobaja dla wymagajacyh pewnie mniej :) ale pokaze bo az mnie swedzi :P

narazie tyle ide podgrzewac obiad :evil_lol: