Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

eria napisał(a):
ja wiem ! Miki napewno wypowiadał życzenie bo to złota rybka była :evil_lol::evil_lol:

o tak... Panie zeslij mi z nieba kilka suczek... proszee :diabloti:

Posted

czesc:multi::multi::multi:
cos dlugo mnie u Was nie bylo:oops: i musialam nadgonic skad ty sie wzielas za gramanica, co tam robisz itp:oops: podziwiam - ja bym chyba sie nie odwazyla:roll:
pozdrawiam i bede teraz wpadac czesciej:cool3::eviltong:

Posted

Witam!
Ukrywac nie bede, ze nie spodziewalam się ze sie tu jeszcze kiedys pokazesz :) milo widziec kogos nowego a zarazem "starego wyjadacza" na dgm :)
Ja tez bym sie nie odwazylya gdybym leciala w ciemno :)

Moja mordeczka :loveu:

Posted

mial dobry dzien ;) a tak ogolnie to zalezy od dnia, juz pisalam, raz ma dzien ze jest tak natretny ze chodzi i gryzie po nogach, a ma takie dni ze caly czas spi bo nie ma ochoty chodzic..

Posted

zaba14 napisał(a):
Witam!
Ukrywac nie bede, ze nie spodziewalam się ze sie tu jeszcze kiedys pokazesz

aj bo jakos tak wyszlo:oops: ale poprawie sie:eviltong:

zaba14 napisał(a):
Moja mordeczka :loveu:

mordeczka slodka:loveu:

Posted

zaba14 napisał(a):
Ogolnie to chyba nie czesto siedzisz juz na dgm, albo mniej sie wypowiadasz :) Aze oczywiscie ogladam, lubie Twoje zdjecia no i sama modelka piekna :)

a roznie z tym bywa...najczesciej wchodze do "znajomych" na fotoblogach cos zerkne w zywieniu i generalnie na tym koniec;)

Posted

za duzo tematow aby to wszystko ogarnac :)

dzis po pracy wybralismy sie na plaze :) w koncu hehe :P popatrzylismy troszke przed siebie, ale oczywiscie moje oczy przykluly psiaki rowniez hihi :) szalony jack rusel terrier i chyb a bardziej szalonny spaniel :)

Posted

zaba14 napisał(a):
za duzo tematow aby to wszystko ogarnac :)

no to napewno ;)

zaba14 napisał(a):
dzis po pracy wybralismy sie na plaze :) w koncu hehe :P popatrzylismy troszke przed siebie, ale oczywiscie moje oczy przykluly psiaki rowniez hihi :) szalony jack rusel terrier i chyb a bardziej szalonny spaniel :)

to czekamy na fotki szalonych psiakow:eviltong:
i zdecydowanie za malo zdjec widoczkow itp dajesz:shake::lol:

Posted

oj psiakow nie fotografowalam :oops::oops:

o Agnes jesli juz tu jestes, to moze mi pomozesz, bo sie znasz ;)\

szukam lustrzanki, i obiektywu, ktory poradzi sobie z macro, ruchem i krajobrazem....

Posted

[quote name='zaba14']oj psiakow nie fotografowalam :oops::oops:

no i tu masz:mad::mad::mad:

[quote name='zaba14'] o Agnes jesli juz tu jestes, to moze mi pomozesz, bo sie znasz ;)\

szukam lustrzanki, i obiektywu, ktory poradzi sobie z macro, ruchem i krajobrazem....

powiedzmy ze sie znam:eviltong: powiem tak - najpierw trzeba wybrac firme...ja lubie nikony i maja one dobre opinie, sa jednak zwolennicy canonow - i tych firm bym sie trzymala. Co do macro, ruchu, krajobrazu - tu juz zalezy od obiektywu. Czyli kupujesz dajmy na to body nikona x i do tego kupujesz obiektyw do...do zdjec w ruchu najlepiej jak bedzie to teleobiektyw ktory szybko ostrzy - ja wlasnie taki teraz kupilam, minusem jest to ze jest ciemny a plusem - cena i dosc niska waga. Tylko tym obiektywem nie zrobisz zdjec macro (takich prawdziwych) i z krajobrazem moze byc roznie bo on jest od 70 mm. Ja mam zestaw 50 mm + 70-300 mm i to powiedzmy daje mi sprzet do ruchu i do krajobrazow. Do macro nadal nie. I ty ne pomoge. Najlepiej jesli chodzi o nikona wejdz na forum www.nikon.org.pl kopalnia wiedzy. Mozna poczytac o wielu szklach. Nikon caly czas wypuszcza nowe modele.
Jesli nie myslimy o zawodzie fotografa to lepiej zainwestowac w lepsze szkla niz body - ale to moje prywatne zdanie;)

Posted

Agnes poczytam sobie jeszcze co nieco o fotografii.. bo nadal dla mnie to czarna magia :)

Witaj Anetko :)

Bylismy dzis na Charles Fort... ale ze w trakcie sie rozpadało zaszlismy do Bulmana irlandzkiego pubu czarny i biały na goraca czekolade, na drzwiach wisiala tabliczka bialego westa i czarnego szkota i nazwa czarny i bialy :) siedzac rozgladalam sie po starym pubie gdzie duzo fotografii a na koncu widac zdjecie psiakow.. podchodze patrze i rzeczywiscie bialy i czarny z tym ze westie z stafikiem siedza sibie na sofie w pubie :lol: heh smieje sie ze ostatnio to ja wszedzie wypatruje te staficzki :P

Charles fort z gory, ksztalt gwiazdy

zdjecie z google.ie

bulman
http://lh5.ggpht.com/_rpfSfWNEoKU/R-44GzIPCEI/AAAAAAAABhk/gH_sII5HkIs/100_1403.jpg
zdjecie rowniez z google.ie

no i to juz w srodku na Charles Fort