Mysia_ Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 a ja dzisiaj widziałam Anię :cool3: gdzie..? oczywiście w sklepie zoologicznym, bo gdzie indziej mogą się dogomaniacy spotkać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
zaba14 Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 Mysia_ napisał(a):a ja dzisiaj widziałam Anię :cool3: gdzie..? oczywiście w sklepie zoologicznym, bo gdzie indziej mogą się dogomaniacy spotkać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a Mysia sie zagapiła oczywiście na co? na psa :evil_lol::evil_lol: Quote
Mysia_ Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 zaba14 napisał(a):a Mysia sie zagapiła oczywiście na co? na psa :evil_lol::evil_lol: hehe :lol: czyli wszystko po staremu :eviltong: Quote
zaba14 Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 Mysia_ napisał(a):hehe :lol: czyli wszystko po staremu :eviltong: zdecydowanie tak :lol: Quote
Mysia_ Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 a może by tak foty jakieś? :diabloti::evil_lol: Quote
zaba14 Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 Mysia_ napisał(a):a może by tak foty jakieś? :diabloti::evil_lol: No może :P ale pochwale się, ze Mikus dzis był bardzo grzeczny, odwiedziła nas chrześnica i był wzorowym psem, dawał się głaskać, był z Oliwka na spacerku, ładnie go trzymała i zaraz mi go oddawała jak szedł inny piesek (takze wzorowe dziecko) :) a teraz kilka haseł Oliwki: - Ja wezme sobie Mikusia, a Tobie dam gupka dobra? (gupek to potoczna nazwa jej psa :evil_lol:) - Dlaczego jak on sika nie podnosi nogi? -Dlaczego go wnosisz? bola go nozki? Mojego nie bola. -Ten pies jest nie dobry? (tak ten piesek jest nie dobry dlatego musisz dac mi Mikusia) dobra... ale ten piesek jest grozny trzeba ja posluchac :) jednak tak kochane dziecko usmiech w ogole nie znika z jej twarzy :) jakis czas temu jechala na wilebladzie i ... -dlaczego on ma takie dwie buły? :evil_lol: Chyba wiem dlaczego Miki zawsze bał się dzieci, moze dlatego ze slyszal ich dosc piskliwe głosy? dzis naprawde był szczesliwy jak Olii go glaskała i przy nim sie bawila :) Quote
Lucy* Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 zaba14 napisał(a):No może :P ale pochwale się, ze Mikus dzis był bardzo grzeczny, odwiedziła nas chrześnica i był wzorowym psem, dawał się głaskać, był z Oliwka na spacerku, ładnie go trzymała i zaraz mi go oddawała jak szedł inny piesek (takze wzorowe dziecko) :) a teraz kilka haseł Oliwki: - Ja wezme sobie Mikusia, a Tobie dam gupka dobra? (gupek to potoczna nazwa jej psa :evil_lol:) - Dlaczego jak on sika nie podnosi nogi? -Dlaczego go wnosisz? bola go nozki? Mojego nie bola. -Ten pies jest nie dobry? (tak ten piesek jest nie dobry dlatego musisz dac mi Mikusia) dobra... ale ten piesek jest grozny trzeba ja posluchac :) jednak tak kochane dziecko usmiech w ogole nie znika z jej twarzy :) jakis czas temu jechala na wilebladzie i ... -dlaczego on ma takie dwie buły? :evil_lol: Chyba wiem dlaczego Miki zawsze bał się dzieci, moze dlatego ze slyszal ich dosc piskliwe głosy? dzis naprawde był szczesliwy jak Olii go glaskała i przy nim sie bawila :) :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: Quote
Mysia_ Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 hehe :lol: ile ona ma już latek? :cool3: Quote
anetta Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 A dlaczego to....? A dlaczego tamto....? A dlaczego siatmo....? Straszne są dzieci :diabloti: Quote
zaba14 Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 skonczyla 4 latka :) ok juz Mikiego nie chwale, wkurzył mnie, wyjatkowo dobrze sie czul obeszlismy przed chwila cale osiedle, wysiusial sie, a jak szlismy do gory po klatce schodowej to zrobil koope :angryy: doopek :angryy: Quote
eria Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 hehe ten Mikuś to Ci wrażen dostarcza:lol: a ty dziś wyjeżdżasz nie ?:-( czy jutro ? Quote
zaba14 Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 Dzis lece :) o 20:55 mam samolot ;) taka mam nadzieje oby nie był opozniony :/ bo jutro mam na 7 do pracy :lol: Quote
eria Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 zaba14 napisał(a):Dzis lece :) o 20:55 mam samolot ;) taka mam nadzieje oby nie był opozniony :/ bo jutro mam na 7 do pracy :lol: o kurcze:crazyeye: już od razu do pracy:crazyeye: a jak długo trwa lot ? Quote
zaba14 Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 eria napisał(a):o kurcze:crazyeye: już od razu do pracy:crazyeye: a jak długo trwa lot ? 2h i 40 minut ;) Quote
eria Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 zaba14 napisał(a):2h i 40 minut ;) ooo to rewelka !:multi: aż nieprawdopodobne że tak szybko mozna się dostać stąd tak daleko... Quote
zaba14 Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 Mialam opozniony lot o 3h.. do pracy nie poszlam bo spalabym jakies 2h :evil_lol: bylam dzis, wszyscy sie cieszyli ze wrocilam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: weszlam do pracy i Dorota do mnie "nawet nie wiesz jak dobrze ze juz jestes" :evil_lol::evil_lol: Quote
Mysia_ Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 zaba14 napisał(a):Mialam opozniony lot o 3h.. do pracy nie poszlam bo spalabym jakies 2h :evil_lol: bylam dzis, wszyscy sie cieszyli ze wrocilam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: weszlam do pracy i Dorota do mnie "nawet nie wiesz jak dobrze ze juz jestes" :evil_lol::evil_lol: o 3 h? :crazyeye: No to nieźle :eviltong: I jak tam po urlopiku w Polsce? :razz: Quote
zaba14 Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 Mysia_ napisał(a):o 3 h? :crazyeye: No to nieźle :eviltong: I jak tam po urlopiku w Polsce? :razz: a dobrze juz.. bo w pierwszy dzien mialam dolka... Quote
zaba14 Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 probowal zlapac zebami ;) ale ryba wrocila zdrowa na wolnosc :) Quote
Recommended Posts