Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mysia_ napisał(a):
a ja dzisiaj widziałam Anię :cool3: gdzie..? oczywiście w sklepie zoologicznym, bo gdzie indziej mogą się dogomaniacy spotkać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a Mysia sie zagapiła oczywiście na co? na psa :evil_lol::evil_lol:

Posted

Mysia_ napisał(a):
a może by tak foty jakieś? :diabloti::evil_lol:

No może :P

ale pochwale się, ze Mikus dzis był bardzo grzeczny, odwiedziła nas chrześnica i był wzorowym psem, dawał się głaskać, był z Oliwka na spacerku, ładnie go trzymała i zaraz mi go oddawała jak szedł inny piesek (takze wzorowe dziecko) :)

a teraz kilka haseł Oliwki:
- Ja wezme sobie Mikusia, a Tobie dam gupka dobra? (gupek to potoczna nazwa jej psa :evil_lol:)
- Dlaczego jak on sika nie podnosi nogi?
-Dlaczego go wnosisz? bola go nozki? Mojego nie bola.
-Ten pies jest nie dobry? (tak ten piesek jest nie dobry dlatego musisz dac mi Mikusia) dobra... ale ten piesek jest grozny

trzeba ja posluchac :) jednak tak kochane dziecko usmiech w ogole nie znika z jej twarzy :) jakis czas temu jechala na wilebladzie i ...
-dlaczego on ma takie dwie buły? :evil_lol:

Chyba wiem dlaczego Miki zawsze bał się dzieci, moze dlatego ze slyszal ich dosc piskliwe głosy? dzis naprawde był szczesliwy jak Olii go glaskała i przy nim sie bawila :)

Posted

zaba14 napisał(a):
No może :P

ale pochwale się, ze Mikus dzis był bardzo grzeczny, odwiedziła nas chrześnica i był wzorowym psem, dawał się głaskać, był z Oliwka na spacerku, ładnie go trzymała i zaraz mi go oddawała jak szedł inny piesek (takze wzorowe dziecko) :)

a teraz kilka haseł Oliwki:
- Ja wezme sobie Mikusia, a Tobie dam gupka dobra? (gupek to potoczna nazwa jej psa :evil_lol:)
- Dlaczego jak on sika nie podnosi nogi?
-Dlaczego go wnosisz? bola go nozki? Mojego nie bola.
-Ten pies jest nie dobry? (tak ten piesek jest nie dobry dlatego musisz dac mi Mikusia) dobra... ale ten piesek jest grozny

trzeba ja posluchac :) jednak tak kochane dziecko usmiech w ogole nie znika z jej twarzy :) jakis czas temu jechala na wilebladzie i ...
-dlaczego on ma takie dwie buły? :evil_lol:

Chyba wiem dlaczego Miki zawsze bał się dzieci, moze dlatego ze slyszal ich dosc piskliwe głosy? dzis naprawde był szczesliwy jak Olii go glaskała i przy nim sie bawila :)

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Posted

skonczyla 4 latka :)

ok juz Mikiego nie chwale, wkurzył mnie, wyjatkowo dobrze sie czul obeszlismy przed chwila cale osiedle, wysiusial sie, a jak szlismy do gory po klatce schodowej to zrobil koope :angryy: doopek :angryy:

Posted

zaba14 napisał(a):
Dzis lece :) o 20:55 mam samolot ;) taka mam nadzieje oby nie był opozniony :/ bo jutro mam na 7 do pracy :lol:

o kurcze:crazyeye: już od razu do pracy:crazyeye: a jak długo trwa lot ?

Posted

Mialam opozniony lot o 3h.. do pracy nie poszlam bo spalabym jakies 2h :evil_lol: bylam dzis, wszyscy sie cieszyli ze wrocilam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
weszlam do pracy i Dorota do mnie "nawet nie wiesz jak dobrze ze juz jestes" :evil_lol::evil_lol:

Posted

zaba14 napisał(a):
Mialam opozniony lot o 3h.. do pracy nie poszlam bo spalabym jakies 2h :evil_lol: bylam dzis, wszyscy sie cieszyli ze wrocilam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
weszlam do pracy i Dorota do mnie "nawet nie wiesz jak dobrze ze juz jestes" :evil_lol::evil_lol:

o 3 h? :crazyeye: No to nieźle :eviltong:
I jak tam po urlopiku w Polsce? :razz: