zaba14 Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 eria ja i tak mysle ze jak juz wroce do Polski to nie bede dlugo siedziala u mamy ;) ale co do spa to umowilismy sie z Dawidem w ten sposob, ze jesli w przyszlym roku zdecydujemy sie tutaj zostac jeszcze na conajmniej rok to psa kupujemy a potem bedziemy myslec ;) co zrobimy jak wrocimy do Zabrza ;) a ja w sumie sie do domu nie spiesze bo moj brat powiedzial ze wyprowadzi sie dopiero za 2 lata.. :lol: takze po co mamy siedziec na kupie jesli mnie tutaj jest dobrze, poza tym jestem tu pol roku i nawet nie wiem kiedy to minelo i jesli caly czas tak bedzie to doslownie bede w niebo wzieta ;) oby tylko w zime miec prace... to mnie martwi ;) ale damy rade :P Quote
eria Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Dzień dobry Aniu :lol: Napewno sobie poradzicie ze wszystkim !!;) Quote
zaba14 Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 innej mysli do siebie nie dopuszczam hihi :P Quote
Mysia_ Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Aniu co tam słychać? :razz: Kiedy będą fotki Mikusia? Quote
zaba14 Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 a no beda ale nie wiem kiedy, dzis mam samolot o 23:30 czyli waszego czasu 24:30 :P takze dajcie mi doleciec do domkuuu :loveu::loveu: Quote
Mysia_ Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 zaba14 napisał(a):a no beda ale nie wiem kiedy, dzis mam samolot o 23:30 czyli waszego czasu 24:30 :P takze dajcie mi doleciec do domkuuu :loveu::loveu: czekamy na Ciebie :loveu::evil_lol: Quote
zaba14 Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 Mysia_ napisał(a):czekamy na Ciebie :loveu::evil_lol: to sie ciesze, ja juz spakowana.. no prawie jak to ja, wszystko na ostatni moment :razz: dostawałam dziś wariacji przy pakowaniu piwa, wina i innych alkoholi :crazyeye: tatus zarzyczyl sobie irlandzkie piwo.. ok, tylko bylo w 4paku :placz: 4 piwa do spakowania.. eh.. jak dostanie jedno to juz nigdy nie powie ze chce drugie :lol: poza tym ciekawi mnie kwestia co stalo sie z moim Mikim.. co rozmawiam z mama i zaczynam temat o psach to jest tylko... jak masz gadac o psach to mnie sie juz nie chce rozmawiać, ja juz nie chce nigdy wiecej psa, jak Ty chcesz to ok ale tam, nie tu w Polsce, a jak bedziesz wracac to go tam zostawisz " :lol::lol::lol: ja normalnie nie wiem czy ten moj malenki Miki przytyl do wagi 70 kg, slinil sie jak dog, i puszczal baki jak rottek? trzeba to skontrolować :diabloti: ehh.. trzeba cos zaczac robic za godzinke wyjazd do Cork na lotnisko, trzymajcie kciuki aby nie było opoznienia.. wczoraj leciala moja znajoma i musiala czekac po odprawie jeszcze dodatkowe 2h... nie dosc ze musisz byc 2h przed oprawa to jeszcze doliczmy godziny opoznienia... szalenstwo :lol: w Cork była wichura i lał deszcz, a w kinsale spokoj :loveu: no nic S see you tomorrow :diabloti: Quote
anetta Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Nie wiem czego życzyć :lol: Spokojnej podrózy?? :lol: :hand: Quote
zaba14 Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 najlepiej udanego lotu, ale juz jestem w Zabrzu :P Miki prywital mnie swoim szczerem usmiechem pelnym zebow :diabloti: oj zmienil sie i to nie dopoznania...:shake: Quote
eria Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 no to Cie Miki miło powitał :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
zaba14 Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 a no jakos leci :D dzis nie mam nic zaplanowane heh :P kto z was bedzie 12 na wystaiwe w Zabrzu? dobrze mowie to przyszly piatek? kilka fotek rudego ;) staruch :P pilnuje butow :D Quote
Pianka Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Ja mam za daleko. Co się mu tak te buty spodobały? :D Quote
zaba14 Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 mama mi mowila ze jak wychodzi z domu to spi własnie albo na kapciach ktore tam są, albo na łóżku ;) no a teraz staly adidasy to sie na nie polozyl i spal ;) szkoda ze masz daleko :( Quote
eria Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=106885 w październiku jest wystawa w Zabrzu ;) Quote
zaba14 Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 hehe to mi sie powaliło :D szkoda a myslałam ze w ostatni dzien sobie pojade jeszcze :evil_lol: Quote
Eriu Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 http://images33.fotosik.pl/361/b06923430b261b21med.jpg Ta mina mówi: "rusz te kapcie, a ugryzę Cię w portki" :D Quote
Mysia_ Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 no własnie wystawa jest w październiku :eviltong: Quote
zaba14 Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 Jeszcze troche i się przez was zawstydze :lol::lol: Quote
anetta Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Ooo Miki :loveu::loveu: Witamy w domu :lol: Quote
Olusia Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 http://images42.fotosik.pl/8/b3644a2642cea15f.jpg Śliczny :loveu: Quote
eria Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 ale cudna ta ostatnia fotka Mikusia :loveu::loveu: Quote
Recommended Posts