Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

eria ja i tak mysle ze jak juz wroce do Polski to nie bede dlugo siedziala u mamy ;) ale co do spa to umowilismy sie z Dawidem w ten sposob, ze jesli w przyszlym roku zdecydujemy sie tutaj zostac jeszcze na conajmniej rok to psa kupujemy a potem bedziemy myslec ;) co zrobimy jak wrocimy do Zabrza ;) a ja w sumie sie do domu nie spiesze bo moj brat powiedzial ze wyprowadzi sie dopiero za 2 lata.. :lol: takze po co mamy siedziec na kupie jesli mnie tutaj jest dobrze, poza tym jestem tu pol roku i nawet nie wiem kiedy to minelo i jesli caly czas tak bedzie to doslownie bede w niebo wzieta ;) oby tylko w zime miec prace... to mnie martwi ;) ale damy rade :P

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zaba14 napisał(a):
a no beda ale nie wiem kiedy, dzis mam samolot o 23:30 czyli waszego czasu 24:30 :P takze dajcie mi doleciec do domkuuu :loveu::loveu:

czekamy na Ciebie :loveu::evil_lol:

Posted

Mysia_ napisał(a):
czekamy na Ciebie :loveu::evil_lol:

to sie ciesze, ja juz spakowana.. no prawie jak to ja, wszystko na ostatni moment :razz: dostawałam dziś wariacji przy pakowaniu piwa, wina i innych alkoholi :crazyeye: tatus zarzyczyl sobie irlandzkie piwo.. ok, tylko bylo w 4paku :placz: 4 piwa do spakowania.. eh.. jak dostanie jedno to juz nigdy nie powie ze chce drugie :lol: poza tym ciekawi mnie kwestia co stalo sie z moim Mikim.. co rozmawiam z mama i zaczynam temat o psach to jest tylko...
jak masz gadac o psach to mnie sie juz nie chce rozmawiać, ja juz nie chce nigdy wiecej psa, jak Ty chcesz to ok ale tam, nie tu w Polsce, a jak bedziesz wracac to go tam zostawisz " :lol::lol::lol:

ja normalnie nie wiem czy ten moj malenki Miki przytyl do wagi 70 kg, slinil sie jak dog, i puszczal baki jak rottek? trzeba to skontrolować :diabloti:

ehh.. trzeba cos zaczac robic za godzinke wyjazd do Cork na lotnisko, trzymajcie kciuki aby nie było opoznienia.. wczoraj leciala moja znajoma i musiala czekac po odprawie jeszcze dodatkowe 2h... nie dosc ze musisz byc 2h przed oprawa to jeszcze doliczmy godziny opoznienia... szalenstwo :lol: w Cork była wichura i lał deszcz, a w kinsale spokoj :loveu:

no nic S
see you tomorrow :diabloti:

Posted

najlepiej udanego lotu, ale juz jestem w Zabrzu :P Miki prywital mnie swoim szczerem usmiechem pelnym zebow :diabloti: oj zmienil sie i to nie dopoznania...:shake:

Posted

a no jakos leci :D dzis nie mam nic zaplanowane heh :P
kto z was bedzie 12 na wystaiwe w Zabrzu? dobrze mowie to przyszly piatek?

kilka fotek rudego ;)

staruch :P

pilnuje butow :D

Posted

mama mi mowila ze jak wychodzi z domu to spi własnie albo na kapciach ktore tam są, albo na łóżku ;) no a teraz staly adidasy to sie na nie polozyl i spal ;)

szkoda ze masz daleko :(