Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pianka kot jest piekny, ma fajne futro tylko zaniedbany troszke ;) widac podworkowy i jesc to mu chyba tez ktos zapomina dawac.. nie jest chudy ale ja to bym go ciutke podtuczyla zeby bylo co glaskac.. ;) fajna siersc ma dran, albo to kotka.. kto go tam wie, ale przypuszczam ze samiec bo mu inaczej z oczu patrzy :evil_lol::evil_lol: a tak na serio to slysze jak sie bije z innymi kotami, wiec raczej samiec :evil_lol::evil_lol:

Eria a no ba.. :crazyeye:

Posted

Pianka napisał(a):
Długo będziesz w Polsce?:cool3:

całe 11 dni ;)

kurde pogoda u nas ładna, a ja i Dawid pracujemy, a taka mam ochote isc na plaze :(( lipa... moze niedziela bedzie rownie ladna? :) oby trzymajcie kciuki :P

a co do Kotka to dzis ponoc rano był zakrwawiony, teraz znow przyszedł i niezle sie z kotem pogryzł, ma wydarte futro chyba z skora na policzku.. biedak, nie wyglada to w sumie najgorzej bo zaschniete i co to jest to tez nie wiem, ciezko powiedziec, nie moglabym miec takiego kota, ktory mieszka sobie na dworze a przychodzki kidy chce, wiecej stresu niz to wszystko warte.. acz kolwiek koty preferuja takie zycie... zdecydowanie wole psy... nie potrzebne im samowolne wedrowki... no nic uciekam na miasto ;) calusy ;)

Posted

zaba14 napisał(a):
mysiu naprawde?? ciesze sie ogromnie ;) a mozna wiedziec kto ja wzial? wiesz cos? starsi ludzie, mlodzi? :)

:multi::multi:

nie było mnie akurat, ale jakaś starsza, podobno fajna kobitka :cool3:

Posted

zaba14 napisał(a):
w zabrzu i tak byle dran psa nie dostanie, takze jestem spokojna i bardzo szczesliwa ;)

o a to piesek spotkany na wczorajszym spacerq :)

napewno będzie dobrze, musi być :loveu:

Ten psiak stoi na środku ulicy? :eviltong:

Posted

zaba14 napisał(a):
o 3:30 nad ranem 2 wrzesnia ;) a 11 mam samolot z powrotem ;)

yhm :razz: urlop masz? :cool3:
Rozumię, że będzie sesja zdięciowa Mikiego :evil_lol:

Posted

tak wolne mam ;)
sesja bedzie owszem ;) tylko jestem ciekawa czy on mnie pozna, wiecie w domu bede o 5 nad ranem to ten bedzie spal :D a w zeszlym roku to sie mnie wystraszyl w ogole nie wiedzial kim jestem dopiero tak po kilkju godzinach sie osmielil :D

Posted

dokładnie :evil_lol: :evil_lol:

a tak swoja droga cytuje moja mama "nie chce juz nigdy wiecej psa, zadnego, nigdy wiecej w tym domu psa nie bedzie" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a jak jej pokazałam z jakim psem chce wrocic to "zartujesz sobie chyba ze mnie" :evil_lol: kocham swoja mamucie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: