zaba14 Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 eria napisał(a):ale ładnie umaszczony:loveu::loveu: troszke go podkolorowala w PS :evil_lol::evil_lol: Quote
Pianka Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 To ryś a nie kotek:evil_lol: Co ty tam hodujesz?:razz: Quote
eria Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 zaba14 napisał(a):troszke go podkolorowala w PS :evil_lol::evil_lol: cwaniak !!!! Quote
zaba14 Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 Pianka kot jest piekny, ma fajne futro tylko zaniedbany troszke ;) widac podworkowy i jesc to mu chyba tez ktos zapomina dawac.. nie jest chudy ale ja to bym go ciutke podtuczyla zeby bylo co glaskac.. ;) fajna siersc ma dran, albo to kotka.. kto go tam wie, ale przypuszczam ze samiec bo mu inaczej z oczu patrzy :evil_lol::evil_lol: a tak na serio to slysze jak sie bije z innymi kotami, wiec raczej samiec :evil_lol::evil_lol: Eria a no ba.. :crazyeye: Quote
zaba14 Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 Anetko specjalnie dla Ciebie, tylko ze zdjęcie zza szyby ;) a może tak byś otworzyła drzwi.. ? jeszcze troszeczke i zobacze mojego Mikiego :multi: Quote
zaba14 Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 Pianka napisał(a):Długo będziesz w Polsce?:cool3: całe 11 dni ;) kurde pogoda u nas ładna, a ja i Dawid pracujemy, a taka mam ochote isc na plaze :(( lipa... moze niedziela bedzie rownie ladna? :) oby trzymajcie kciuki :P a co do Kotka to dzis ponoc rano był zakrwawiony, teraz znow przyszedł i niezle sie z kotem pogryzł, ma wydarte futro chyba z skora na policzku.. biedak, nie wyglada to w sumie najgorzej bo zaschniete i co to jest to tez nie wiem, ciezko powiedziec, nie moglabym miec takiego kota, ktory mieszka sobie na dworze a przychodzki kidy chce, wiecej stresu niz to wszystko warte.. acz kolwiek koty preferuja takie zycie... zdecydowanie wole psy... nie potrzebne im samowolne wedrowki... no nic uciekam na miasto ;) calusy ;) Quote
Mysia_ Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Aniu, Kajusia (ta z tego mieszkania co moja Łezka) ma domek :multi: Quote
zaba14 Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 mysiu naprawde?? ciesze sie ogromnie ;) a mozna wiedziec kto ja wzial? wiesz cos? starsi ludzie, mlodzi? :) :multi::multi: Quote
Mysia_ Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 zaba14 napisał(a):mysiu naprawde?? ciesze sie ogromnie ;) a mozna wiedziec kto ja wzial? wiesz cos? starsi ludzie, mlodzi? :) :multi::multi: nie było mnie akurat, ale jakaś starsza, podobno fajna kobitka :cool3: Quote
zaba14 Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 w zabrzu i tak byle dran psa nie dostanie, takze jestem spokojna i bardzo szczesliwa ;) o a to piesek spotkany na wczorajszym spacerq :) Quote
Mysia_ Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 zaba14 napisał(a):w zabrzu i tak byle dran psa nie dostanie, takze jestem spokojna i bardzo szczesliwa ;) o a to piesek spotkany na wczorajszym spacerq :) napewno będzie dobrze, musi być :loveu: Ten psiak stoi na środku ulicy? :eviltong: Quote
zaba14 Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 no na srodku ulicy ;) tarzal sie na niej ale za pozno zrobilam zdjecie bo wlasnie wstal ;) fajny psiak strasznie mily jak na ta rase przystalo ;) Quote
Mysia_ Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Aniu, a kiedy Ty będziesz w Polsce? :eviltong: Quote
zaba14 Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 o 3:30 nad ranem 2 wrzesnia ;) a 11 mam samolot z powrotem ;) Quote
Mysia_ Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 zaba14 napisał(a):o 3:30 nad ranem 2 wrzesnia ;) a 11 mam samolot z powrotem ;) yhm :razz: urlop masz? :cool3: Rozumię, że będzie sesja zdięciowa Mikiego :evil_lol: Quote
zaba14 Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 tak wolne mam ;) sesja bedzie owszem ;) tylko jestem ciekawa czy on mnie pozna, wiecie w domu bede o 5 nad ranem to ten bedzie spal :D a w zeszlym roku to sie mnie wystraszyl w ogole nie wiedzial kim jestem dopiero tak po kilkju godzinach sie osmielil :D Quote
Mysia_ Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 hehe :lol: Nie ma to jak własny pies :evil_lol: Quote
zaba14 Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 dokładnie :evil_lol: :evil_lol: a tak swoja droga cytuje moja mama "nie chce juz nigdy wiecej psa, zadnego, nigdy wiecej w tym domu psa nie bedzie" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a jak jej pokazałam z jakim psem chce wrocic to "zartujesz sobie chyba ze mnie" :evil_lol: kocham swoja mamucie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
eria Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 eeee spoko :evil_lol: mamy takie są:evil_lol: przywieziesz jej staffika,jakiś czas będzie marudzić a potem sie zakocha:p:loveu: Quote
Recommended Posts