zaba14 Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 hejo mam fotki rudzielca :P pokazuje, najwspanialszego, najwredniejszego ale przy okazji najukochanszego faceta ktory jest tylko i wylacznie moj :P\ moje cudenko :* gdyby byl czlowiekiem zostalby moim mezem hihihi :) Quote
Pianka Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 [quote name='zaba14']hejo mam fotki rudzielca :P Liczba mnoga, a ja widze tylko jedną:mad: Quote
Mysia_ Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 właśnie, ja też widzę tylko jedną :eviltong: a rudzielec jak zwykle - cudeńko :loveu: Quote
zaba14 Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 Pianka napisał(a):Liczba mnoga, a ja widze tylko jedną:mad: bo mam jeszcze dwie :P ale nie dam teraz bo za szybko pojda hihi mam jeszcze filmik jak gryzie mojego brata :P ale musze znalezc jakis program do ciecia filmow bo dalej jest moja mama i brat pokauje mieszkanie hehe ;D Quote
eria Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 ooo Mikuś !!! :loveu::loveu: i pusta miseczka:evil_lol: Quote
zaba14 Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 ta miseczka nie jest pusta, woda tam jes, a widze ze z suchym jedzeniem schowana heh ;D Quote
Mysia_ Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 zaba14 napisał(a):ale musze znalezc jakis program do ciecia filmow bo dalej jest moja mama i brat pokauje mieszkanie hehe ;D chętnie zobaczymy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
anetta Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 Tak, oczywiście, Żaba nie krępuj się :evil_lol: Mikolo, jak dawno go nie widziałam :multi: Quote
Lucy* Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 zaba14 napisał(a):bo mam jeszcze dwie :P ale nie dam teraz bo za szybko pojda hihi mam jeszcze filmik jak gryzie mojego brata :P ale musze znalezc jakis program do ciecia filmow bo dalej jest moja mama i brat pokauje mieszkanie hehe ;D Eeee nie trzeba nic ciąć :evil_lol: przecież my prawie jak rodzina :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 widzisz, nikt nie protestuje, możesz wrzucać cały filmik :evil_lol: Quote
Olusia Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 http://images25.fotosik.pl/244/83fa5add226fb6ddmed.jpg Oo, Miki! :loveu: Sliczny :loveu: Quote
taxelina Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 wlasnie cos znalazlam "EU kommissionen har beslutat att låta Sverige, Storbritannien, Malta, Irland och Finland behålla sina nuvarande införselregler fram till den 30 juni 2010. Fram till dess ska de nya reglerna utformas." Komisja EU postanowila pozwolic Szwecji, Wiekiej Brytani, Malcie, Irlandi i Finlandi zachowac swoje dotychczasowe reguly az do 30 czerwca 2010. az do tego czasu nowe zasady beda ustalane na szwedzkim forum juz sie zrobila dyskusja co bedzie dalej.. czy zniosa te 120 dni.. Quote
zaba14 Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 ania sie nie stracila :P nic mi sie nie chce .. poza tym mam juz zalatwiony urlop na ktory mialam leciec do Polski a chyba nie polece, bo bilet poszedl tak w gore ze ho.. moglam kupic od razu, ale nie czekalam az stanieje, to poszedl w gore o ponad 100% :/ [quote name='deer_1987']wlasnie cos znalazlam "EU kommissionen har beslutat att låta Sverige, Storbritannien, Malta, Irland och Finland behålla sina nuvarande införselregler fram till den 30 juni 2010. Fram till dess ska de nya reglerna utformas." Komisja EU postanowila pozwolic Szwecji, Wiekiej Brytani, Malcie, Irlandi i Finlandi zachowac swoje dotychczasowe reguly az do 30 czerwca 2010. az do tego czasu nowe zasady beda ustalane na szwedzkim forum juz sie zrobila dyskusja co bedzie dalej.. czy zniosa te 120 dni.. w sumie to dlugo, bez sensu te 120 dni, rozumie jeszcze dodatkowe badania, ale zeby az 6 miesiecy czekac.. no cos.. teraz jak patrze na ogloszenia w adopcjach to zamiast alergii powod jest wyjazd.. :roll: ze ludzie sie nie dowiaduja wczesniej, ja wiedzialam ze psa nie biore, wiec mialam "spokoj" ale jakby zniesli to fajnie, bo psa to moze kupilabym polaka a nie irola :evil_lol: Quote
taxelina Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 4 miesiace to beda ale jednak... :( tyle psow w pl domu szuka gdyby nie te przepisy moze by sie udalo im tu domow szukac a jakie przepisy maja m.in. w kinsale? Quote
zaba14 Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 kinsale to Irlandia, w sumie sie nie dowiadywalam ale zawsze bylo 6 miesieczna kwarantanna, to samo co Anglia. Te przepisy w sumie mnie az tak nie interesuja, bo psa tutaj nie chce sprowadzac, nie Mikiego, a jak juz mialabym kupowac to raczej w Anglii bo blizej, a tam stafiki zostaly wychodowane ;) tylko nie wiem czy angielskiego psa tez obowiazuje kwarantanna przy wjezdzie na zielona wyspe... poki co psa kupic nie moge, a raczej sie obawiam ;) zobaczymy za rok.. za rok bede wiedziec juz wszystko :P a tak poza tym co u Mikiego, jak zawsze raz lepiej raz gorzej, jezdzi co weekend nad jezioro, lowi rybki ;) plywa... odpoczywa.. spi i je :D norma... a dzis ? dzis troche wymiotowal, brat czyscil akwarium i nie zauwazyl ze ryba mu wyskoczyla, za to Miki ja wyniuchal i zjadl.. :roll: mama mowi ze chyba to mu zaszkodzilo.. Quote
eria Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Mikuś gustuje w suuuuszziiii :evil_lol::evil_lol: Quote
anetta Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Hhahaha w sushi :evil_lol: Ciekawe czym popił :evil_lol: Quote
zaba14 Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 [quote name='anetta']Hhahaha w sushi :evil_lol: Ciekawe czym popił :evil_lol: napewno nie woda z akwa bo nie dosiega :evil_lol::evil_lol: swoja droga Miki ok, co weekend nad woda, w sobote takze byl, z kolega ktorego troszke pogryzl(nic sie nie stalo).. takze sily ma :razz: ja do Polski lece 1 wrzesnia haha :D ale sie ciesze ;P wczoraj bylam w Cork usiadlam sobie przed sklepem, i podchodzi do mnie jakis menel i daje mi do reki smycz, zebym mu psa popilnowala to ja mowie ze jasne, nie ma problemu, a na drugim koncu smyczy siedzial staficzek :loveu::loveu: ahh.. boski był, a jaki kochany, tylko biedaczek chory, cos mi sie wydaje ze grzyb albo cos.. bo siersc strasznie przezadzona no i smierdzial niemilosiernie, wiec to chyba nie pchly... nie wiem.. az zal mi go bylo oddawac temu gosciowi.. potem caly dzien mialam ta morde przed oczami, tylko moj Dawid juz oczami przewracal, zebym dala sobie spokoj :lol::lol: Quote
taxelina Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 stafikam spotkalam niedawno jak bylam sama na spacerzse, bardzo mily psiak ;) Quote
eria Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 ale przygoda z tym staffikiem.... szkoda że zaniedbany :-( chociaż akurat grzyb dotyka niekoniecznie zaniedbane psy-patrz mój :placz: Quote
zaba14 Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 [quote name='eria']ale przygoda z tym staffikiem.... szkoda że zaniedbany :-( chociaż akurat grzyb dotyka niekoniecznie zaniedbane psy-patrz mój :placz: wiem kochana ze to dotyczy kazdego psa.. ale wystarczylo spojrzec w jakim jest towarzystwie, a nie wierze aby ten czlowiek mial wykupione ubezpieczenie dla psa, a bez tego tutaj weterynarz doslownie pusci Cie z torbami.. :roll: moge sie oczywiscie mylic i mam nadzieje ze piesek jest leczony, ale ja jakas pesymistka jestem .. wedlug mnie to pies komus zwial, albo ktos go sprzedal za symboliczna flaszke i juz.. to musial byc piekny pies, przede wszystkim mlodziutki, a jakie szelki mial typowe dla staffikow a one tez niezle kosztuja.. :roll: ale zeby moja galeria byla galeria to mam foto ;) kotecek tak sie jakos w watkach zakocilo to i ja nie bede gorsza ba.. :evil_lol: Quote
Recommended Posts