Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mysia_ napisał(a):
ja tam myślę, że jakiej rodziny by się nie miało to i tak po długiej rozłące się tęskni :eviltong:

wiesz Mysiu ja tam zawsze tesknie ;) nawet jak bylam u Dawida na 2 dni ;D zawsze rano siadalam z mama przy stole i te rozmowy.. tego mi strasznie brakuje, teraz wstaje rano i albo do pracy, alb o siedze sama, patrzac na talerz, tak to jest, ale przeciez w Polsce tez bym z mama do konca zycia nie mieszkala, ale odleglosc bylaby mniejsza, zawsze mozna wsiasc w pociag czy autobus i sie spotkac ;)

Posted

pokaze wam jaka ramke kupilam jakis czas temu, chyba miesiac ;)

w takiej rupieciarni raz wypatrzylam wlasnie taka z tym ze bylo z kotem i mowie, jak bedzie z psem to kupie, no i za jakis czas pojawila sie z psiurem ;)

Posted

deer_1987 napisał(a):
a nie no.. fajnie byloby sie spotkac :D

teraz czytalam wiadomosci na onecie, myslalam ze chodzi Ci o to ze w Szewcji zwalniaja sie miejsca pracy ;-)
a moze wy wybieracie sie na zielona wyspe? ;)

kurcze zeszloroczne lato bylo tutaj przepiekne, bylo cieplo mozna bylo sie opalic, ale nie bylo duszno, teraz jest zimno :( pogoda tak zmienna ze dziala strasznie na humor.. :/ czasem wyciagam kurtke zimowa, bo tak leje i wieje :/ wrr...