Mysia_ Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 zaba14 napisał(a):tak, w wrzesniu na tydzien :lol: no to na bardzo długo :eviltong: Quote
zaba14 Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 wiesz co ja jeszcze nie wiem co i jak.. jesli nie zostane tu na stale to na dwa lata bym chciala... ale to sie jeszcze okaze ;) Quote
Mysia_ Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 no ładnie... Ania nas chce zostawić :eviltong: Quote
zaba14 Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 hm.. podobac mi sie podoba, tylko rodziny tutaj nie mam ;) to jest najgorsze.. Quote
zaba14 Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 Patikujek napisał(a):Powinnas się cieszyć z tego powodu:) hehe w mom przypadku jest na odwrot ;) Quote
Mysia_ Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 ja tam myślę, że jakiej rodziny by się nie miało to i tak po długiej rozłące się tęskni :eviltong: Quote
zaba14 Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 Mysia_ napisał(a):ja tam myślę, że jakiej rodziny by się nie miało to i tak po długiej rozłące się tęskni :eviltong: wiesz Mysiu ja tam zawsze tesknie ;) nawet jak bylam u Dawida na 2 dni ;D zawsze rano siadalam z mama przy stole i te rozmowy.. tego mi strasznie brakuje, teraz wstaje rano i albo do pracy, alb o siedze sama, patrzac na talerz, tak to jest, ale przeciez w Polsce tez bym z mama do konca zycia nie mieszkala, ale odleglosc bylaby mniejsza, zawsze mozna wsiasc w pociag czy autobus i sie spotkac ;) Quote
zaba14 Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 pokaze wam jaka ramke kupilam jakis czas temu, chyba miesiac ;) w takiej rupieciarni raz wypatrzylam wlasnie taka z tym ze bylo z kotem i mowie, jak bedzie z psem to kupie, no i za jakis czas pojawila sie z psiurem ;) Quote
zaba14 Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 deer_1987 napisał(a):a nie no.. fajnie byloby sie spotkac :D teraz czytalam wiadomosci na onecie, myslalam ze chodzi Ci o to ze w Szewcji zwalniaja sie miejsca pracy ;-) a moze wy wybieracie sie na zielona wyspe? ;) kurcze zeszloroczne lato bylo tutaj przepiekne, bylo cieplo mozna bylo sie opalic, ale nie bylo duszno, teraz jest zimno :( pogoda tak zmienna ze dziala strasznie na humor.. :/ czasem wyciagam kurtke zimowa, bo tak leje i wieje :/ wrr... Quote
taxelina Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 chetnie ale pracujemy a po pracy szybko do domu do psiakow.. :( u nas lalo wczoraj, dzis bylo cieplej ale cos sie teraz ochlodzilo.. Quote
zaba14 Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 u nas to samo praca i dom i nic wiecej ... ale w sumie w Polsce bylo to samo ;) Quote
taxelina Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 musze sprawdzic w ktorym dokladnie miejscu mieszkasz :P Quote
zaba14 Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 na poludniu :P tam gdzie bezpiecznie hihi no to mamy odplyw.. Quote
Pianka Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Co to za szpetna woda? Wcześniej ładne krajobrazy dawałaś:cool3: Quote
Mysia_ Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 u nas dzisiaj też chłodno :eviltong: Chociaż jak wyjdzie słoneczko to nie jest źle :cool3: Quote
zaba14 Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 Pianka napisał(a):Co to za szpetna woda? Wcześniej ładne krajobrazy dawałaś:cool3: odplyw byl ;D Quote
Recommended Posts