Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hejka ;D bo nie jestem u siebie i nie chce mi sie jakos pisac:P
wolne mialam w czwartek i poszlam na plaze bo pogoda cudna! 3h na slonku i przyszlam czerwona :) ale juz jestem brazowa.. oczywiscie pogoda juz sie zepsula :( tzn. jest cieplo ale nie ma sloneczka...

calusy! papatki :*

Posted

prosze :) gdzies po drodze stanelismy to zrobilam zdjecie, bezsensowne ale nie chce mi sie szukac poki co i zmniejszac innych ;P poza tym tutaj nie ma gdzie robic fotek ;D i jakos checi nie mam :evil_lol:

Posted

heheh :P
lenia mam :P obudzily mnie przeklenstwa Dawida na kruki, wredne ptaszyska rozwalily nam smieci :angryy: i z calej ulicy musialam je zbierac wrr.. dobrze ze byl to resykling..

dzis mam wolne :P jak sie ciesze wiec poszukam jakiegos zdjecia :eviltong:

Pozatym osiedle superrr..:) wczoraj do ogrodka wlazl nam shar pei, a przed wczoraj przed domem wylegiwal sie mix. jack ;) dopiero na obrzezu miasta widze ile tutaj zwierzat, bo w "centrum" jakies takie malo zadbane....

wodospadzik

Posted

;P

kurde nudno, mam dzien wolny a oczywiscie pogoda sie zepsula ;/ mialam isc do sklepu ktory jest bardzoo daleko, ale w taka pogode nie ma mowy.. :roll: do spozywczego tylko wskocze, zeby cos zrobic na obiad.. a mialam taki zaplanowany dzien, a tu zamiast slonca deszcz i wiatr :angryy: jutro pojde do pracy to pewnie bedzie pieknie :-(

Posted

[quote name='Mysia_']Aniu, a gdzie teraz mieszkacie? :cool3:
śliczny ten wodospadzik :loveu:

nadal w Kinsale, ale juz nie w "centrum" ;)

różyczki

i łabadek ;P bo pieska nie mam ;D

Posted

heja ;)

obudzil mnie rano budzik i usylaszalam ze pada, doslownie to lalo, ale zanim yszlam z domu to rpzestalo, teraz swieci slonce.. ;) pogoda jest okropna :/ jutro jade do Cork na zakupy, zalatwilam sobie wolne ;P a mialam miec dopiero w piatek i sobote ;d