Pianka Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 eria napisał(a)::mad: no to dużo nam napisałaś :mad::evil_lol: Właśnie:mad: Wysil się troche:mad: Quote
zaba14 Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 hejka ;D bo nie jestem u siebie i nie chce mi sie jakos pisac:P wolne mialam w czwartek i poszlam na plaze bo pogoda cudna! 3h na slonku i przyszlam czerwona :) ale juz jestem brazowa.. oczywiscie pogoda juz sie zepsula :( tzn. jest cieplo ale nie ma sloneczka... calusy! papatki :* Quote
zaba14 Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 jak wroce z pracy i bede miec sily to wrzuce ;D Quote
zaba14 Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 prosze :) gdzies po drodze stanelismy to zrobilam zdjecie, bezsensowne ale nie chce mi sie szukac poki co i zmniejszac innych ;P poza tym tutaj nie ma gdzie robic fotek ;D i jakos checi nie mam :evil_lol: Quote
zaba14 Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 heheh :P lenia mam :P obudzily mnie przeklenstwa Dawida na kruki, wredne ptaszyska rozwalily nam smieci :angryy: i z calej ulicy musialam je zbierac wrr.. dobrze ze byl to resykling.. dzis mam wolne :P jak sie ciesze wiec poszukam jakiegos zdjecia :eviltong: Pozatym osiedle superrr..:) wczoraj do ogrodka wlazl nam shar pei, a przed wczoraj przed domem wylegiwal sie mix. jack ;) dopiero na obrzezu miasta widze ile tutaj zwierzat, bo w "centrum" jakies takie malo zadbane.... wodospadzik Quote
zaba14 Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 ;P kurde nudno, mam dzien wolny a oczywiscie pogoda sie zepsula ;/ mialam isc do sklepu ktory jest bardzoo daleko, ale w taka pogode nie ma mowy.. :roll: do spozywczego tylko wskocze, zeby cos zrobic na obiad.. a mialam taki zaplanowany dzien, a tu zamiast slonca deszcz i wiatr :angryy: jutro pojde do pracy to pewnie bedzie pieknie :-( Quote
zaba14 Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 Pianka napisał(a):A u nas upały :D można sie iść opalać :D hehehe wiem slyszalam ;Pja siedze w bluzie i dresie bo mi jakos zimno ;P Quote
Mysia_ Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Aniu, a gdzie teraz mieszkacie? :cool3: śliczny ten wodospadzik :loveu: Quote
zaba14 Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 [quote name='Mysia_']Aniu, a gdzie teraz mieszkacie? :cool3: śliczny ten wodospadzik :loveu: nadal w Kinsale, ale juz nie w "centrum" ;) różyczki i łabadek ;P bo pieska nie mam ;D Quote
Mysia_ Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 zaba14 napisał(a):nadal w Kinsale, ale juz nie w "centrum" ;) to chyba już lepiej :cool3: piękny łabądek ;) Quote
zaba14 Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 tak lepiej bo zielono i w ogole, ale mam dalej do pracy ;P ide juz spac ;P znow na 7 mam do pracy ;P Quote
zaba14 Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 heja ;) obudzil mnie rano budzik i usylaszalam ze pada, doslownie to lalo, ale zanim yszlam z domu to rpzestalo, teraz swieci slonce.. ;) pogoda jest okropna :/ jutro jade do Cork na zakupy, zalatwilam sobie wolne ;P a mialam miec dopiero w piatek i sobote ;d Quote
Mysia_ Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 A Ty tak w ogóle zamierzasz wrócić do Polski? :lol: Quote
Recommended Posts