Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hejka u mnie ok ;) ale z Mikim juz nie bardzo ogolnie duzo sie rusza, ale mama z nim co 2h na dwor wychodzi a on i tak sika w domu :( poza tym gdy wyjezdzalam wazyl 6,9 kg a teraz wazy 5,5 a minelo zaledwie 1,5 miesiaca :shake::shake:a moi rodzice nie stosuja zadnych diet.... :-(

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

deer_1987 napisał(a):
oj a do weta nie zajrza?

Wiesz co mozna mowic... ale co z tego Miki ma 16-17 lat,wyglada juz calkiem inaczej niz rok temu, nigdy nie myslalam ze w tak szybkim tempie sie zestarzeje..i tak sadzi moja mama ze na starosc lekarstwa nie ma... Poza tym z Mikim w ogole jest ciezko, jego serducho jest slabe, a badania jakie musialby przejsc przynioslyby tylko wiele stresu i nie powiodlyby sie, bo trzeba by poddac go narkozie czy tez glupiemu jasiu, a jego organizm jakies 5 miesiecy temu zniusl to bardzo tragicznie, wiec ja sama nie wiem co oni maja z nim robic :roll::roll::roll:

Pianka napisał(a):
Jeeee fotki:multi:

U struszków często występuje nietrzymanie moczu:shake: Miki trzymaj się:multi:

nom foty ;) a co do moczu to racja.. mnie raczej niepokoi ta strata wagi ale tak jak pisalam wyzej, przy jego stanie nie wiem co robic, mnie nie ma na miejscu :roll:a jesli ogolnie czuje siedobrze, nie skomle, ma apetyt.. wiec nie cierpi...
anetta napisał(a):
Cześć Żaba :hand:

Przykro czytać o Mikim :(

Witam, mnie tez przyko :(
Lucy* napisał(a):
Żaba paskudo :eviltong: co masz z komórką ?? :mad: żeby nie odpisać ani razu...:cry:

Ja Paskuda?! :P raz Ci nie odpisalam, na ostatniego smsa, za co przepraszam, dostalamgo chyba w pracy i potem zapomnialam odpisac :oops: a Ty nie odpisalas mi na maila!PASKUDA! :P
i tak Cie kocham :lol:

Posted

oj biedny Mikuś :-(

Też się bardzo martwię ,co będzie jak Kreona dopadnie starość...Póki co biega i szaleje...ale zauważyłam że tylne nogi ma coraz słabsze..Na weekendzie w Pławniowicach ,po spacerze nie potrafił wejść pod niskie schodki :roll:

Posted

No właśnie, a na starość lekarstwa nie ma... przy psiaku który ma kilka schorzeń nie wiadomo czy warto leczyć jedno, aby nie zaszkodzić przy drugim... :roll:

Jednak nie ma źle ;) suki na osiedlu maja cieczkę i Miki szaleje heh ;) rodzice mówią ze ciężko z nim wytrzymać :lol: tata wziął go nad jezioro dwa dni temu ;) hihi i szalał... ma ciężkie i dobre dni...

Pozdrawiam ;)

Posted

Widziałam w Pławniowicach sobowtóra Mikiego :razz: to było coś między zeszłą środą a piątkiem ;) strasznie podobny był tylko jakby futerko ciut jaśniejsze,ale mordka wypisz wymaluj :loveu:

Posted

zaba14 napisał(a):
Jednak nie ma źle ;) suki na osiedlu maja cieczkę i Miki szaleje heh ;) rodzice mówią ze ciężko z nim wytrzymać :lol:

najważniejsze pod słońcem - cieczki :evil_lol: Jak jeszcze za suczkami lata to nie jest źle ;)

• 2 weeks later...
Posted

eria napisał(a):
Widziałam w Pławniowicach sobowtóra Mikiego :razz: to było coś między zeszłą środą a piątkiem ;) strasznie podobny był tylko jakby futerko ciut jaśniejsze,ale mordka wypisz wymaluj :loveu:

hehe :) szczerze nie wiem gdzie tata zabiera Mikiego.. :P
Mysia_ napisał(a):
najważniejsze pod słońcem - cieczki :evil_lol: Jak jeszcze za suczkami lata to nie jest źle ;)

dokladnie lol:evil_lol:

• 4 weeks later...