zaba14 Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 hejka u mnie ok ;) ale z Mikim juz nie bardzo ogolnie duzo sie rusza, ale mama z nim co 2h na dwor wychodzi a on i tak sika w domu :( poza tym gdy wyjezdzalam wazyl 6,9 kg a teraz wazy 5,5 a minelo zaledwie 1,5 miesiaca :shake::shake:a moi rodzice nie stosuja zadnych diet.... :-( Quote
Pianka Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Jeeee fotki:multi: U struszków często występuje nietrzymanie moczu:shake: Miki trzymaj się:multi: Quote
Czarna_Owieczka Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Trzymamy kciuki za zdrówko Mikiego, trzymaj się Quote
Lucy* Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Żaba paskudo :eviltong: co masz z komórką ?? :mad: żeby nie odpisać ani razu...:cry: Quote
zaba14 Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 deer_1987 napisał(a):oj a do weta nie zajrza? Wiesz co mozna mowic... ale co z tego Miki ma 16-17 lat,wyglada juz calkiem inaczej niz rok temu, nigdy nie myslalam ze w tak szybkim tempie sie zestarzeje..i tak sadzi moja mama ze na starosc lekarstwa nie ma... Poza tym z Mikim w ogole jest ciezko, jego serducho jest slabe, a badania jakie musialby przejsc przynioslyby tylko wiele stresu i nie powiodlyby sie, bo trzeba by poddac go narkozie czy tez glupiemu jasiu, a jego organizm jakies 5 miesiecy temu zniusl to bardzo tragicznie, wiec ja sama nie wiem co oni maja z nim robic :roll::roll::roll: Pianka napisał(a):Jeeee fotki:multi: U struszków często występuje nietrzymanie moczu:shake: Miki trzymaj się:multi: nom foty ;) a co do moczu to racja.. mnie raczej niepokoi ta strata wagi ale tak jak pisalam wyzej, przy jego stanie nie wiem co robic, mnie nie ma na miejscu :roll:a jesli ogolnie czuje siedobrze, nie skomle, ma apetyt.. wiec nie cierpi... anetta napisał(a):Cześć Żaba :hand: Przykro czytać o Mikim :( Witam, mnie tez przyko :( Lucy* napisał(a):Żaba paskudo :eviltong: co masz z komórką ?? :mad: żeby nie odpisać ani razu...:cry: Ja Paskuda?! :P raz Ci nie odpisalam, na ostatniego smsa, za co przepraszam, dostalamgo chyba w pracy i potem zapomnialam odpisac :oops: a Ty nie odpisalas mi na maila!PASKUDA! :P i tak Cie kocham :lol: Quote
eria Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 oj biedny Mikuś :-( Też się bardzo martwię ,co będzie jak Kreona dopadnie starość...Póki co biega i szaleje...ale zauważyłam że tylne nogi ma coraz słabsze..Na weekendzie w Pławniowicach ,po spacerze nie potrafił wejść pod niskie schodki :roll: Quote
zaba14 Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 No właśnie, a na starość lekarstwa nie ma... przy psiaku który ma kilka schorzeń nie wiadomo czy warto leczyć jedno, aby nie zaszkodzić przy drugim... :roll: Jednak nie ma źle ;) suki na osiedlu maja cieczkę i Miki szaleje heh ;) rodzice mówią ze ciężko z nim wytrzymać :lol: tata wziął go nad jezioro dwa dni temu ;) hihi i szalał... ma ciężkie i dobre dni... Pozdrawiam ;) Quote
eria Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Widziałam w Pławniowicach sobowtóra Mikiego :razz: to było coś między zeszłą środą a piątkiem ;) strasznie podobny był tylko jakby futerko ciut jaśniejsze,ale mordka wypisz wymaluj :loveu: Quote
Mysia_ Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 zaba14 napisał(a):Jednak nie ma źle ;) suki na osiedlu maja cieczkę i Miki szaleje heh ;) rodzice mówią ze ciężko z nim wytrzymać :lol: najważniejsze pod słońcem - cieczki :evil_lol: Jak jeszcze za suczkami lata to nie jest źle ;) Quote
zaba14 Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 eria napisał(a):Widziałam w Pławniowicach sobowtóra Mikiego :razz: to było coś między zeszłą środą a piątkiem ;) strasznie podobny był tylko jakby futerko ciut jaśniejsze,ale mordka wypisz wymaluj :loveu: hehe :) szczerze nie wiem gdzie tata zabiera Mikiego.. :P Mysia_ napisał(a):najważniejsze pod słońcem - cieczki :evil_lol: Jak jeszcze za suczkami lata to nie jest źle ;) dokladnie lol:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 własnie Aniu, czekamy na wiesci co tam u Ciebie słychać :cool3: no i oczywiście u Mikusia ;) Quote
Luzia Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Jak będzie to na pewno napisze :D Pozdrawiamy :loveu: Quote
Lucy* Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Ania dorobiła się już laptopika :cool3: teraz dorabia żeby mieć... neta :razz: :evil_lol: Quote
eria Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Ania!! to może....... jeszcze jakieś pół etatu ?????? :diabloti: Quote
Pianka Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Lucy* napisał(a):Ania dorobiła się już laptopika :cool3: teraz dorabia żeby mieć... neta :razz: :evil_lol: No to czekamy:cool3: Quote
zaba14 Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 hejka ;) net to pol biedy :) tylko szukalismy nowego mieszkania... w tym miesiacu sie przeprowadzamy wiec pewnie juz niedlugo.. :P Quote
Recommended Posts