Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='anetta']Ooo a Miki chodzi z głową w chmurach :biggrina:

Dokladnie ;) Miki to pies ktory ma swoj własny swiat ;) i trzeba umiec go zrozumiec.. czasem bardzoo ciezko ;)

Posted

Cześc Pianka fajnie, ze nas jeszcze odwiedzasz :eviltong:

Mysiu Miki kiedys lubił byc fotografowany, teraz mu to przeszkadza, w sumie mu sie nie dziwie, ilez mozna patrzec w obiektyw :evil_lol: a teraz w ogole ciezko bo nie słyszy jak go wołam i musze wyczekiwać az łaskawie odwroci głowe :lol:

Dziś o 4 nad ranem miałam co sprzatac, miał szczęscie ze szłam zaraz przy scianie do kuchni bo jak weszlabym w ten kopiec to normalnie cały dom bym obudzudziła :) u mnie już wszyscy chodza ostroznie jak jest ciemno, a tata w szczegolnosci, jak wstaje to swieci sobie telefonem czy aby nie ma gdzies niespodzianki bo raz juz w takowa wdepna :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Za równy tydzien wyjezdzam ;) czas szybko minął, musze kupic jeszcze kilka rzeczy dla Mikusia ;) zdecydowalam ze zaopatrze go w 15kg worek karmy, kupie puszki no i leki, zeby rodzice nie musieli wydawac z swojej kieszeni przez jakis okres czasu ;)

Tinka, sunia z waszego schroniska ;)

Posted

zaba14 napisał(a):
Cześc Pianka fajnie, ze nas jeszcze odwiedzasz :eviltong:

I jeee to zabrzmiało jakbym tu wogóle nie wchodziła :obrazic:

Znów nas opuszczasz:shake:
Kiedy wrócisz?

Posted

[quote name='Pianka']I jeee to zabrzmiało jakbym tu wogóle nie wchodziła :obrazic:

Znów nas opuszczasz:shake:
Kiedy wrócisz?
zle mnie zrozumiałaś :eviltong:
kiedy wrócę? nie mam pojecia :roll:

[quote name='Czarna_Owieczka']Całe szczęście ja nie mam takich nocnych niespodzianek :evil_lol:

http://i27.tinypic.com/6iybew.jpg
lisek :loveu:
http://i32.tinypic.com/qpgsoi.jpg
uśmiech :D :) :D

ciesz sie ciesz ;)

intruz

Posted

eria napisał(a):
też bym się nie zdziwiła....

Ja nie mam odwagi by gdziekolwiek wyjechać...

Gdybym miała sama wyjechac, lub wyjechac nie majac tam ani dachu nad glowa ani niczego innego to bym nie wyjechala ;)

Posted

zaba14 napisał(a):
Gdybym miała sama wyjechac, lub wyjechac nie majac tam ani dachu nad glowa ani niczego innego to bym nie wyjechala ;)

tak to też racja, co innego jak ma się tam kogoś ;)