Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pianka napisał(a):
No tak jak jest czekolada to dzieci sa cacy:evil_lol:

dokładnie :lol: ale i tak trzeba miec oczy dookoła głowy, bo jesli dziecko jest delikatne i nie robi jakis dziwnych ruchow, to jest ok, ale jakby go przygniotla czy cos to on nie bedzie patrzyl :shake: kiedys jak chodzila na czworaka, to warczal na nia juz z daleka, nie chcial aby sie do niego zblizyla..

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pianka napisał(a):
Ja mam z Dianką to samo. Ona nie niecierpi dzieci:shake:

Zrobiło jej kiedyś jakieś dziecko coś? :roll: bo Miki wychowywał sie w domu z 3 dzieci, ktore troche go meczyły... :roll::roll:

Posted

zaba14 napisał(a):
Zrobiło jej kiedyś jakieś dziecko coś? :roll: bo Miki wychowywał sie w domu z 3 dzieci, ktore troche go meczyły... :roll::roll:

No zrobiło, zrobiło, niestety.
Jak była szczeniakiem to wszystkie dzieciaki ją tarmosiły, a jeden taki chłopak bez przerwy ją straszył. Wiedział, ze Dianka po schronisku jest strachliwa i go to bawiło:roll:

Posted

Pianka napisał(a):
No zrobiło, zrobiło, niestety.
Jak była szczeniakiem to wszystkie dzieciaki ją tarmosiły, a jeden taki chłopak bez przerwy ją straszył. Wiedział, ze Dianka po schronisku jest strachliwa i go to bawiło:roll:

Pianka było trzeba te dzieciaki bić :lol::lol::lol:
Niestety dzieci są rozne... :roll:

Posted

zaba14 napisał(a):
Pianka było trzeba te dzieciaki bić :lol::lol::lol:
Niestety dzieci są rozne... :roll:

Bić. Ja bym chetnie je pobiła, ale by poleciały z bekiem.
A moja siostra jak wychodziłą z Dianą:angryy: to szczuła te dzieciaki Dianą. I Diana nauczyła się agresji:mad:

Posted

Pianka napisał(a):
Bić. Ja bym chetnie je pobiła, ale by poleciały z bekiem.
A moja siostra jak wychodziłą z Dianą:angryy: to szczuła te dzieciaki Dianą. I Diana nauczyła się agresji:mad:

Dawno temu to było, siostra nie wiedziala ze robi błąd..

Posted

zaba14 napisał(a):
Dawno temu to było, siostra nie wiedziala ze robi błąd..

No ona miała wtedy 8 lat. A ją nie raz Dianka tez ugryzła:razz:

Daj wiecej fotek Mikusia:cool3:

Posted

[quote name='Patikujek']Ty to z jednej skrajności w drugą wpadasz Aniu najpierw kiedyś udowodniłaś nam na zdjęciach że głodzisz Mikusia a teraz znów go przekarmiasz to troszkę za duża porcja jak na takiego małego rudzielca:evil_lol:
http://i30.tinypic.com/6y19uw.jpg

Pati wiesz z Mikim to teraz juz jest cyrk na kołkach... ma dwa rodzaje boscha... jednego je drugiego nie, je ogolnie niechetnie... :roll: kupilam brita, nie jadł w ogole, teraz znow je tylko brita.. bardzo mało, protestuje.. dostaje puszki z animondy i co? i juz jesc ich nie chce, protestuje, jest juz przed 14 a on zjadł zaledwie 5 granulkow.. ogolnie je bardzo mało... chce jesc, ale nasze jedzenie, ale nie ma mowy, bo zaraz wymiotuje... po zjedzonej puszcze wszystko jest normalne.. ale jak nie chce.. coz... jego wybor ;) jest tak twardy ze moja mama wymieka i musze co chwile mowic ze z glodu nie padnie, jesc co ma, ale mu to nie odpowiada, nawet nie chce teraz kupic innej karmy bo juz nie mam gdzie jej władowac... :roll::roll::roll:

Posted

[quote name='Izabela124.']http://i30.tinypic.com/6y19uw.jpg nie mow, ze on to zjadl:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

sie smiejcie :P
Całe 5 granulek zjadł... :lol::lol::lol:

Jutro dostanie noge od swini, nie wiem czy to zje ;) ale na sprobowanie, moj Dawid mu przywiezie :evil_lol:

Dziś ostatnie 12h do pracy, jak ja sie ciesze, nie chce mi sie wyjsc z domu ale wiem ze to ostatnie 12h... potem ide jeszcze 4 dni, ale po 6h :P wiec luzik ;) jak ja to dzis przezyje, w ogole sie nie wysypiam :angryy: dopiero z soboty na niedziele porzadnie sie wyspie, bo jutro rano jade na pogrzeb....:shake: :-(