Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pianka napisał(a):
A co się stało, ze rezygnujesz z tej pracy?:razz:

Wracam do Kinsale w marcu :P ale nawet gdybym nie wracala to i tak szukałabym innej pracy, w miesiacu przypadami mi jeden wolny weekend :( a pozostale weekendy pracuje sie po 12 i 10 godzin... poza tym w tygodniu mam tylko RAZ na rano, reszta od poludnia, czyli cały dzien w plecy :shake: do kompa przysiadam tylko jak mam czas, a mam go naprawde niewiele... :roll: z psem ostatnio wychodzi tylko moja mama.. trzy razy dziennie od kiedy pracuje... :roll::roll:
ten tydzien w ogole mam przekichany :( jeden dzien wolnego, dwa razy po 12h, raz na 10 i reszta to tylko 6 ale co z tego jak od poludnia... :roll: koncze o 21 i jestem w domu o 22.. dzis przyjechal po mnie tata wiec bylam juz o 21:20 :lol::lol: Godziny pracy są okropne, gdyby nie to byłoby naprawde super, ale szefostw nie chce zgodzic sie na to aby dwie dziewczyny byly na rano... musza byc dwie na drugiej zmianie, acz kolwiek nie bardzo to rozumie, herbaciarnia to nie sklep spozywczy, klijentow mamy tyle ze jedna da rade obsluzyc wszystkich.. no ale coz.. ;) jesli szef na sklepy nie zaglada to i nie wie kiedy jest jaki ruch.. a w takim sklepie nie zna sie ani dnia ani godziny, ludzie przychodza falami, raz rano, raz wieczorem... :roll:

Mysia_ napisał(a):
jechałam w Krakowie taką bryczką kilka miesięcy temu :cool3::evil_lol:

Ile taka przejazdzka kosztuje? :cool3::cool3: ja chcialam w Zakopanym, ale zal było mi tych koni, mialam wrazenie ze boroki w ogole przerw nie maja, a własciciele tylko kase licza.. :roll::roll: raz kon zwolnil tempa na gorce to własciciel go lekko (ale mimo wszystko) upomniał batem :angryy::angryy::angryy:

Posted

Cześć Aneta!! :)

Mała zmiana planow :P nie wiem jak bedzie wygladal poniedzialek i nie wiem czy Miki na spacer pojdzie z swoja kolezanka Tina, czy tez pojdzie ze mnie i z chrzesnica ;) bede dzwonic jutro i dowiem sie czy da z mama rade przyjechac do mnie :eviltong:
Mama dzis mi opowiadała jak to Oliwia schudła po chorobie, jaka wyszczekana i jaka zawiedziona była że ja nie przyjechałam i nie mogla mi pokazac nowych zabawek :lol::lol: a co najsmieszniejsze, wszyscy sie smieja ze zaraziłam małą .. psami :lol::lol: i ze to, ma po mnie.. jak widzi jakiegos psiaka w gazecie to kaze mamie wycinac i przyklejac na meble u siebie w pokoju :lol::lol::lol::lol::lol::lol: ta to ma dobrz,bo mi nie pozwolili kleic moich wycinkow :lol::lol:
Jeszcze sie okaze ze bedzie ze mna na wystawy jezdzic :evil_lol::evil_lol: przynajmniej bede miec towarzystwo, bo jak ide z Dawide to marudny jest niesamowicie... :evil_lol: "przeciez te psy wszystkie takie same, na co tu patrzec" :lol:

Oliwia ma takze nowego kolege Oliwiera, z ktorym swietine sie bawi, ale jeszcze nie dokonca rozumie, ze kolega niewidzi :-( i ostatnio o mały włos a zrobiłaby mu przykrość...

Posted

Z tymi godzinami to przekichane.
Ja we wakacje pracowałam jakieś 3 dni w Auchanie, gdzie robiło się po 9h, wiec wiem co to jest być na nogach cały czas. Musiałam zrezygnowac ze względu braku autobusów o takich porach:razz:

Marzec już niedługo. Znów nas opuszczasz ty niedobroto:mad::-(

Posted

Pianka, a no opuszczam :P ale wroce, chyba :evil_lol::evil_lol:
chociaz tyle ze sobie zarobie na studia i z Dawidem odlozymy na mieszkanie ;) a tutaj lipa przynajmniej przed studiami :roll: gdyby zaoferowali 2tys. to juz bym nie wyjezdzala ale co mi po 900zł? :roll::roll: mojemu bratu sie udalo, on nie chce wyjezdzac bo ma dobra place, dobre godziny i weekendy wolne... :roll:

Posted

zaba14 napisał(a):
Pianka, a no opuszczam :P ale wroce, chyba :evil_lol::evil_lol:
chociaz tyle ze sobie zarobie na studia i z Dawidem odlozymy na mieszkanie ;) a tutaj lipa przynajmniej przed studiami :roll: gdyby zaoferowali 2tys. to juz bym nie wyjezdzala ale co mi po 900zł? :roll::roll: mojemu bratu sie udalo, on nie chce wyjezdzac bo ma dobra place, dobre godziny i weekendy wolne... :roll:

To tak dużo zarabia się za granica, ze uzbierasz na studia i na mieszkanie jeszcze?:-o

Posted

Pianka napisał(a):
To tak dużo zarabia się za granica, ze uzbierasz na studia i na mieszkanie jeszcze?:-o

Nie wiem kiedy wroce ;)poza tym na mieszkanie beda dwie pensje, nie jedna ;)

Mysia_ napisał(a):
bryczka na (chyba) 30 minut kosztuje 100 zł :roll: Pałacił zagraniczny gość :evil_lol: Ja bym nigdy tyle nie dała....:oops:

o kurde... :lol::lol::lol::lol:

Posted

eria napisał(a):
nawet tak nie myśl

Wiesz myslałam nad kupnem tu laptopa z internetem ale to w ogole sie nie oplaca, a znow tam nie bede podpisywac umowy bo nie wiem ile tam zostane :) takze ciezko... jeszcze sie bede dowiadywac ... bo tez mi zalezy ;)

Posted

anetta napisał(a):
A nie ma tam kafejek...??:roll::cool3:

są są ;) ale to dość drogo wychodzi aby chodzic czesto ;) poza tym nie mozna wrzucac zdjec itd. wiec po co mam tam isc, jak do rodzicow dzwonie ;)

Patikujek napisał(a):
I znów zostawisz Mikusia???:placz: że już o nas nie wspomne:placz:

yhy ;) on i tak kocha ostatbio tylko moja mame :angryy:

Posted

Ja juz od forum uzalezniona nie jestem ;)

Przed wczoraj odwiedzila nas moja chrzesnica, Miki dzieci nie lubi, wrecz moglby ugryzc jakby jakies chcialo go dotknac, ale ze Oliwia jadla czekolade to Miki hipnotyzował i dawał się głaskać :evil_lol:

Miki totalny len...