Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Śliczny spanielek..... :P
Skoro wybrał sobie te miejsce,obok kompa tzn ze tam czuje się bezpiecznie,ja bym go nie przenosiła,to nie jest stałe legowisko.... :wink:
Ja bardzo poprosze o filmik.... :lol:

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gugu tak jak myślałam, że go nie odtworzysz.. bo z aparatu przynajmniej mojego trzeba miec inny program o ten Quick Time Player

debest wiesz w schronisku jest jeszcze fajniejsza mysz.. metr długa i uszy tez na metr stojące.. suuper :lol:

Daga chyba masz rację :lol: chociaz stawiałabym na to, że one chcą zwrócić nasz uwage, aby jednak pójść z nimi na spacerek :P

arima mam nadzieje ze filmik sie załaduje zanim bede musiałą biegnąć na autobus :lol:

Posted

no kurde jakiś błąd wyskoczył spróbuje później bo zaraz mam autobus.. ;) a nie moge sie spóźnić bo walcze o 5 na koniec :lol: (chociaz jedna by się przydała :roll: )

Posted

zaba dzięki ze podałaś mi w jakim programie można odtworzyć filmik,ściągnełam i obejżałam...... 8) , super!!,słodziutki jest,"nagadał" się strasznie i widać że pańcie kocha,strasznie żywy i super wygląda,i mordka śliczniutka...... :P ,dla mnie bomba.....

Posted

zaba moja Kika,tak jakby przeczytała pościk o Mikusiu,który ze strachu chowa się pod biórko..... :o ,dzis z dworka dochodził do nas straszny hałas(chyba rżneli jakieś drzewo piłą),zaczeła latać jak oszalała i schowała się również pod biórko..... :P

Posted

zaba Mikuś z Kiką mogą se łapki podać...... :wink: ,mysle ze to był ten hałas,bo tak w ogóle to lubi się pod biórko połozyć jak siedze przy kompie.... :P tylko to był taki nagły zryw,panika...... :roll:

Posted

zaba Mikuś sobie poszedł smacznie spać a ty mu lampą świecisz ,oj nie dobra pańcia..... :wink: ,slicznie razem wygladacie..... :P

Posted

zaba ja nie mam neostrady,ale inni którzy posiadaja,nazekają strasznie,ja mam net osiedlowy i poczte z portali dostepnych w necie,chodzi bez problemu.

Posted

Gugu nie znam neostrady ja miałam na początku zwykłą sieć, ale teraz siedze na radiówce i chodzi wyśmienicie, wszystko ładuje mi się ekspresowo ;) jedynie jesli admin kopie przy tym to mam zmulony net i wtedy przełanczam na stary internet ;) bo jeszcze mam oba hihi ;-)

w kazdym badz razie na mail z neostrady nie chce sie wysłać.. :( a powinno być odwrotnie.. wrr.. :-?

Gugu czy Ty przewozisz naszego schroniskowego Terierka z Wawy do Szczecinka? 8)