zaba14 Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Pianka napisał(a):Fajna ta rybka taka kolorowa:p a Miki to juz nie fajny :lol: Quote
Pianka Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 zaba14 napisał(a):a Miki to juz nie fajny :lol: tez fajny:evil_lol: Ale poprzewraca mu sie w głowie od komplementów:evil_lol: Quote
zaba14 Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 [quote name='Pianka']tez fajny:evil_lol: Ale poprzewraca mu sie w głowie od komplementów:evil_lol: :evil_lol: to ja jeszcze pokaze oswojona wieworke Kubusia :P Quote
Pianka Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Ojej jakie cudo:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Izabela124. Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Witanko Jak fajnie Miki pokazuje jezyczek, jaka fajna rybka no i wiewioreczka Quote
zaba14 Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Cześć Iza ;) dwa zdjecia z Zakopanego ;) Quote
Izabela124. Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 A czemu tylko dwa? ja chce cala sesje Quote
eria Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 od wiewiórek się uciekaaaaaaa !!!! wściekliznę przenoszą !! druga fotka z Zakopanego boska:loveu::loveu: Quote
zaba14 Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Izabela124. napisał(a):A czemu tylko dwa? ja chce cala sesje nie chce mi sie zmniejszać :lol: poza tym mam bardzo malutko fotek gdzie nikogo nie ma :) jestesmy albo solo albo razem... :lol: eria napisał(a):od wiewiórek się uciekaaaaaaa !!!! wściekliznę przenoszą !! druga fotka z Zakopanego boska:loveu::loveu: powietrzem wscieklizna sie chyba nie przenosi :lol::lol: a ja mam zwyczaj nie dotykac dzikich zwierzat ;) Quote
eria Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 ale jak Cię taka wiewiórka zaatakuje i pogryzie to już gorzej:diabloti: Quote
zaba14 Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 [quote name='eria']ale jak Cię taka wiewiórka zaatakuje i pogryzie to już gorzej:diabloti: No to wtedy moze byc kiepsko :lol::lol::lol: dam jeszcze kilka fotek bo mam ciutke czasu Quote
Czarna_Owieczka Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Witamy się :bigcool: zaraz 300 str. :cool3: Podziwiam foty, są super :loveu: :D Quote
zaba14 Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 Po drodze do domu wysiedlismy w Krakowie ;) uciekam ;) milego dnia!! Quote
Pianka Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Biedne koniki. Jakos nie podobają mi się te klapki na oczach:shake: Quote
Betbet Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 te koniki nie są biedne. w Krakowie to jedne z najpiekniejszych i najlepiej zadbanych bryczek. zobacz co widziałam płynąc do Szwecji na wycieczke w Świnoujściu(bo stamtad odplywal prom) LINK DO MASAKRYCZNEJ DOROZKI Quote
Pianka Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Betbet napisał(a):te koniki nie są biedne. w Krakowie to jedne z najpiekniejszych i najlepiej zadbanych bryczek. zobacz co widziałam płynąc do Szwecji na wycieczke w Świnoujściu(bo stamtad odplywal prom) LINK DO MASAKRYCZNEJ DOROZKI Czytaj całośc- chodziło mi o klapki. Według mnie koń powinien miec mozliwość widzenia tego co jest na bokach-mniejsza możliwość wtedy, że sie czegoś przestraszy;) Zaba dawaj zdjęcia Mikiego:mad: Quote
Mysia_ Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 http://i32.tinypic.com/nh07ch.jpg :loveu: Fotki fajniutkie, taaaakie widoczki :cool3: Quote
zaba14 Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 [quote name='Betbet']te koniki nie są biedne. w Krakowie to jedne z najpiekniejszych i najlepiej zadbanych bryczek. zobacz co widziałam płynąc do Szwecji na wycieczke w Świnoujściu(bo stamtad odplywal prom) LINK DO MASAKRYCZNEJ DOROZKI Bryczka rzeczywiście była piekna :loveu: Zdjecie rudego beda :P ale niestety czasu nie mam :angryy: daje wypowiedzenie jutro z pracy... takze za 2 tyg. bede miec luz :P przez ta robote nie ma mnie w ogole w domu, a pieniadze sa doslownie psie :angryy::angryy: dopiero w poniedzialek mam wolne, a ze moj Dawid wyjezdza do babci, to Miki bedzie mial sesje z kolezanka ;) o ile ta znajdzie czas :lol: Quote
Pianka Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 A co się stało, ze rezygnujesz z tej pracy?:razz: Quote
Izabela124. Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Witanko bryczka przesliczna, apraca sie nie przejmuj, znajdziesz inna Quote
Recommended Posts