Pimpek Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Witanko :D Ale ja tu dawno byłam :oops: Co u was? :eviltong: A tak w ogóle to ile Mikuś ma lat?:p Quote
zaba14 Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 Pianka napisał(a):Wiesz to w sumie zalezy od organizmu psa. Wiadomo, ze pies aktywniejszy je troche wiecej. Satrsze psy zazwyczaj ta aktywnosc traca. Dianka je raz dziennie, albo wcale. Jak nie chce jeśc to nie, zabieram miche i tyle;) Oczywiscie wiem ze raz dziennie to mozliwe ;) ale Mikus? wiecznie nienajedzony :lol: zostaniemy przy 2 posilkach dziennie, mnie nawet nie przeszkadza ze jest lekko okragly ;) bo mimo tego biegał, a wiek przeciez ma niezły :lol: teraz jak lezy u mnie na lozku i ogladamy tv, to normalnie "zwloki" oczywiscie w cudzyslowie ;) bo to nadal tluscioszek, z tym ze mu nigdy nie bylo czuc zeber :P trzba sie przestawic :evil_lol: Mama mi dzis mowi zeby mu bardziej scisnac szelki bo dzis jej z nich wyszedł :lol::lol::lol: Pimpek napisał(a):Witanko :D Ale ja tu dawno byłam :oops: Co u was? :eviltong: A tak w ogóle to ile Mikuś ma lat?:p u nas wszystko ok :P Miki ma 16 lat W Sobote nad ranem jade do Zakopanego :P szkoda ze Miki juz nie młody bo bym go chetnie zabrała :loveu: Quote
Mysia_ Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 No, no... :cool3: Oby Ci się do soboty pogoda poprawiła ;) Quote
zaba14 Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 Mysia_ napisał(a):No, no... :cool3: Oby Ci się do soboty pogoda poprawiła ;) pewnie widzisz to co ja za oknem :lol::lol::lol: oby.... ;) bedzie kicha jak nie... :placz: Miki to nawet z klatki nie chcial wyjsc na siq :lol: Quote
Mysia_ Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 zaba14 napisał(a):pewnie widzisz to co ja za oknem :lol::lol::lol: oby.... ;) bedzie kicha jak nie... :placz: Miki to nawet z klatki nie chcial wyjsc na siq :lol: dokładnie to widzę :evil_lol: Chociaż teraz się cuś przejaśniło ;) Quote
zaba14 Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 Padam o 22 weszlam do domu, a jutro mam na 9 do pracy i to na 12h :/ wstawie zdjecia po powrocie z Zakopnego, bo jutro jak wroce z pracy to wskakuje do wanny a potem do wyra bo o 4 musze wstac :) Quote
Izabela124. Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Witanko cikawe co tam u ciebie slychac Quote
Lucy* Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Izabela124. napisał(a):Witanko cikawe co tam u ciebie slychac JEźDZI SOBIE NA NARTACH :placz: Quote
Izabela124. Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Hej No ja tez bym chciala sobie tak pojezdzic Quote
zaba14 Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 Wrocilam :P Milo ze Lucy do nas po tak dlugiej przerwie wrocila... :lol: Fajnie że pamietacie :buziak: Pobyt w Zakopanym super, niestet wszystko co dobre szybko sie konczy i za kilkanaście minut wychodzę do pracy. Mikus ładny, chudy, jakis miekki :lol::lol: tzn. 5 dni bez glaskania psa to duzooo ;) i jakis czysty wedlug wszystkich burkow z zakopnego... Podczas mojej nieobecnosci rodzice wzieli go za miasto na spacer, ponoc szalał w krzakach ;) co sie dziwic, dawno nie mial takiego spaceru, bez smyczy ;) Izabel fajny av!! :) Quote
Pianka Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Jak już wróciłaś to czekamy na zdjęcia:p Quote
Izabela124. Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 zaba14 napisał(a):Wrocilam :P Izabel fajny av!! :)Dzieki:loveu: Ja tez czekam na zdjecia:evil_lol: Quote
anetta Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 No, jesteś ;) Pokaż jak wygląda Zakopane :evil_lol: Quote
zaba14 Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 Jutro mam dopiero na 15 do pracy wiec jesli nie bedzie rano padac to beda foty z spaceru a jak bedzie to porobimy cos w domku :) Za to ze jakos mało widuje sie z moim rudaskiem, kupilam mu dzis duzaaa puche animondy mam nadzieje ze zje to zanim sie zepsuje :lol: zawsze dostaje 400 gramowe, a dzis zaowazylam 1250 gramowa wiec kupilam ;) jadl az mu sie uszy trzesly :lol::lol: tylko ceny w krakvecie sa duzo nizsze niz w tych zoologikach :/ Musze sciagnac jakis program do zmniejszania zdjec :lol::lol::lol: Quote
Unbelievable Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 zaba14 napisał(a): Musze sciagnac jakis program do zmniejszania zdjec :lol::lol::lol: Wystarczy program do obróbki microsofta, jest w pakiecie office :P Quote
zaba14 Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 [quote name='Tinka:)']Wystarczy program do obróbki microsofta, jest w pakiecie office :P Od kiedy nie mam zajec z infy to tez nie mam office :lol: ale juz cos sciagnelam :P zeby nie było tutaj tak pusto to pokaze mojego figlarnego psiaka i lece spac :lol: Quote
zaba14 Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 no to troche fotek Mikiego ;) czekam na pancia! przyszla! ciekawe czy cos przyniosla? moja lajza sie zastanawia ;) ma nadzieje ze cos dostanie ;) Quote
zaba14 Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 i dalej... zawiedziony Miki nic nie dostal ;) no i pielegniczka kakadu Quote
Recommended Posts