zaba14 Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 [quote name='Mysia_']tyle już wiem :evil_lol::diabloti:[/QUOTE] no widzisz :P zloty sa fajne ;) chetnie bym sie wybrala, ale coz.. moze moze... :roll: Quote
anetta Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Ładna lampeczka. To taka do gniazdka czy na baterie? :p http://i5.tinypic.com/6ssrm2a.jpg Quote
zaba14 Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 [quote name='anetta']Ładna lampeczka. To taka do gniazdka czy na baterie? :p http://i5.tinypic.com/6ssrm2a.jpg na baterie ;) Quote
Eriu Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Witam :) Anetka, to nie lampka, to satelita do kablówki ;). Quote
Mysia_ Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Może by tak jakies nowe foty rudego? :eviltong: Quote
zaba14 Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 Eriu napisał(a):Witam :) Anetka, to nie lampka, to satelita do kablówki ;). Witaj!! :) satelita tez moze byc :lol: Mysia_ napisał(a):Może by tak jakies nowe foty rudego? :eviltong: Hmm... :eviltong: odezwała się ta ktora daje najwiecej fot swoich psow.. :cool3: mam dwa dni wolne, wiec zrobie jakies zdjecia bo i na dworze cieplutko ;) ale predzej jutro niz dzis, bo na 11 ide do fryzjera a popoludniu chce jechac poogladac jakies ciuchy ;) a co do samego Mikiego, zrobil sie okropny :P chyba starosc daje mu znaki, juz nie chce dawac sie tulic, chyba ze sam tego chce... ale jak my chcemy to pokazuje zebyi ucieka, duzo spi, a na spacer chce isc ale krotki... Quote
zaba14 Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 Mysia_ napisał(a):Zawsze mi wypomną :oops: jesli sie nalezy :lol: Quote
zaba14 Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 No i prosze wstawilam zdjecie i nikogo nie ma :lol: Mam fotki z wczorajszego szorowania brudasa i z dzisiaj... fotki brudasa :angryy::lol: ale nie wstawiam jesli nikt nie chce ogladac :P Quote
zaba14 Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 Aniu, dziekuje za sliczny banner! :) Quote
zaba14 Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 kurcze nudzi mi sie wiec wrzuce zdjecia z dzisiejszego spacerku ;) Spotkalismy takiego duzegoo psiaka :) no ale ilez mozna patrzec na takiego "smierdziela" ;) teraz kolej na brudasa ;) Quote
zaba14 Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 tutaj wyszedl jak swinia ;) moje sliczne sloneczko ;) brudasek Quote
zaba14 Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 no i jestesmy juz w bloku ;) zajac ;) i dwa widoczki Quote
Czarna_Owieczka Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Fajny konik :cool3: ale Mikulek lepszy :loveu: :D Quote
Pianka Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Konik:loveu::loveu: Mikus straszny brudasek:razz: Quote
ewelinabuck Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Witanko swietniasty spacerek mieliscie:loveu::loveu::multi::multi:a to ze szele super to juz pisalam:diabloti: Quote
moon_light Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Ooo widzę że dożka niemieckiego spotkaliscie :) tylko jakies takie dziwne umaszczenie ma.. Quote
zaba14 Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [quote name='Czarna_Owieczka']Fajny konik :cool3: ale Mikulek lepszy :loveu: :D a dzieki ;) [quote name='Pianka']Konik:loveu::loveu: Mikus straszny brudasek:razz: z wczorajszego spaceru trudno było wrocic czystym :roll: [quote name='ewelinabuck']Witanko swietniasty spacerek mieliscie:loveu::loveu::multi::multi:a to ze szele super to juz pisalam:diabloti: Witamy w galerii!!:multi: [quote name='eria']konik prześliczny :loveu::loveu::loveu: to kuc :eviltong: przynajmniej tak mnie poinformowal jego właściciel [quote name='moon_light']Ooo widzę że dożka niemieckiego spotkaliscie :) tylko jakies takie dziwne umaszczenie ma.. strasznie dziwny... :roll: w koncu sie jakis ruch zrobil, ale coz.. musze sie szykowac i uciekac do pracy :placz: Quote
eria Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 tak właśnie myślałam że to kuc, bo taką ma głowę bardziej od kuca;) i nie jest duży:lol: Quote
Recommended Posts