Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

My juz w domu! :razz: obyło się bez jasia :multi: oczywiscie duzo piszczenia, warkotu... ale daliśmy radę, nie musze mowic ze Mikis był pośmiewiskiem :lol::lol:

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bo nikt nas nie kocha i nie odwiedza :P
Moj Dawid wraca 2 lutego :multi::multi::multi:

a Mikus dobrze, mama dzis mu sciagla kolnierz jak bylam w pracy :diabloti: wrr.. ale nie drapie sie ;) takze jest juz odlozony, jutro na kontrole i podjedziemy juz do zoologicznego kupic kaganiec jesli beda jego rozmiary, jesli nie brata wyciagne do hurtowni zoologicznej bo wie gdzie jest taka w Zabrzu ;)

Posted

o kurcze :cool3: Mikuś w kagańcu :evil_lol: ale jak trzeba to trzeba, z Foxi też się ludzie śmieją zwłaszcza jak pędzi się zaprzyjaźniać ;)no ale jak żre świństwa to musi. Dziś ją na moment tylko puściłam bez kagańca i już dopadła 'market':angryy:

Posted

Eria no śmiech na sali ;) byłam w hurtowni ale tam pustki :lol: babka z zoologa przy mnie dzis zamowila wszystkie rozmiary plastikowych kagancow, jesli jutro bede miec wolne to wpadne z nim tam, a jesli nie to jakos w tym tygodniu ;-)

Posted

Hej śliczny psinek:)
Czytałam że jesteś wolontariuszką
w schronisku Fauna:)
Ja też jestem ale jak narazie nie chodzę bo mam pełno nauki...
No i moja koleżanka nie za bardzo w zime chce chodzić a ja sama nie będę...
No ale wiosna się zacznie to będe chodzić znów:)
pozdrawiam:*

Posted

hej! :)
kilka fotek Mikiego jak jeszcze mial ten okropny klosz ;)

Acctiually witaj! :) co do wolontariatu raczej juz nie moge sie nazwac wolontariuszka, teraz pracuje a za niedlugo znow wyjezdzam wiec nie mam czasu wpadnac do schroniska, a w zime w ogole jest to utrudnione... :-(

Posted

[quote name='Pianka']http://i9.tinypic.com/6tljzes.jpg sliczniutki Mikuś:loveu:

No co ty gadasz, przecież masz blisko:eviltong:
Ja moge tyle kilometrów jeździć to ty tez możesz:eviltong:
Kochana, busem zeby tam dojechac to mi zejdzie około godziny :/ a przez pola mam 20 minut.. z tym ze w zimie to tam sie plywa ;D jak bylam ostatnim razem (lol kiedy to bylo) to mialam skarpety mokre :/ teraz nie wiem jak tam wyglada ;)

[quote name='Mysia_']Witaj Aniu :cool3: W wątku ze schroniskowymi psiakami na spacerkach mam coś specjalnie dla Ciebie :eviltong:

Zaraz lece sprawdzic!:)

[quote name='Pimpek']http://i9.tinypic.com/6tljzes.jpg
Słodziutki Miki :loveu:
A po co ten klosz...?:oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Hej! ;)
Kilka stron wczesniej bylo zdjecie z pogryzienia, i dlatego klosz.. mial ropnia ktorego po wycisnieciu chcial drapac :shake:

Posted

[quote name='zaba14']Kochana, busem zeby tam dojechac to mi zejdzie około godziny :/ a przez pola mam 20 minut.. z tym ze w zimie to tam sie plywa ;D jak bylam ostatnim razem (lol kiedy to bylo) to mialam skarpety mokre :/ teraz nie wiem jak tam wyglada ;)[/quote]
No biedna ty, tak cięzko ci autobusem jechac, ja jeżdże 3 autobusami i jest cacy:eviltong:

Posted

[quote name='Pianka']No biedna ty, tak cięzko ci autobusem jechac, ja jeżdże 3 autobusami i jest cacy:eviltong:[/QUOTE]

no ale ja jestem leniwa i dziwna :lol:

Posted

[quote name='Mysia_']A tak w ogóle Aniu, czemu nie wybierasz się na zlot? :mad:[/QUOTE]

Nie bedzie mnie raczej w Polsce... ;) jesli bym byla to pewnie sie wybiore jesli bedzie taka mozliwosc na szybciora cos jeszcze zamowic ;)

[quote name='Pianka']No ty niedobry leniu ty:mad:[/QUOTE]

przyznaje sie bez bicia.. ;)

Posted

[quote name='zaba14']Nie bedzie mnie raczej w Polsce... ;) jesli bym byla to pewnie sie wybiore jesli bedzie taka mozliwosc na szybciora cos jeszcze zamowic ;)
[/quote]

O Ty :eviltong: Pytam, bo ja tam nikogo nie znam oprócz Pati i Olka :eviltong: