zaba14 Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 My juz w domu! :razz: obyło się bez jasia :multi: oczywiscie duzo piszczenia, warkotu... ale daliśmy radę, nie musze mowic ze Mikis był pośmiewiskiem :lol::lol: Quote
Luzia Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 zaba14 napisał(a):to sie tak nie da... faceci maja ograniczenia chyba w mysleniu :angryy: Ameryki nie odkryłaś :evil_lol: :diabloti: Quote
zaba14 Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 [quote name='Luzia&Funia']Ameryki nie odkryłaś :evil_lol: :diabloti: :lol::lol: mnie juz przeszlo :evil_lol: mam troszke starszych fotek Mikiego Quote
Pimpek Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Hej :D http://i18.tinypic.com/7w5sa3l.jpg Śliczny profil :loveu: Quote
zaba14 Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 Bo nikt nas nie kocha i nie odwiedza :P Moj Dawid wraca 2 lutego :multi::multi::multi: a Mikus dobrze, mama dzis mu sciagla kolnierz jak bylam w pracy :diabloti: wrr.. ale nie drapie sie ;) takze jest juz odlozony, jutro na kontrole i podjedziemy juz do zoologicznego kupic kaganiec jesli beda jego rozmiary, jesli nie brata wyciagne do hurtowni zoologicznej bo wie gdzie jest taka w Zabrzu ;) Quote
Mysia_ Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 ja odwiedzam :cool3: Do drugiego lutego nie daleko :razz: Super, że z Mikusiem juz dobrze ;) Quote
eria Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 o kurcze :cool3: Mikuś w kagańcu :evil_lol: ale jak trzeba to trzeba, z Foxi też się ludzie śmieją zwłaszcza jak pędzi się zaprzyjaźniać ;)no ale jak żre świństwa to musi. Dziś ją na moment tylko puściłam bez kagańca i już dopadła 'market':angryy: Quote
zaba14 Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 Eria no śmiech na sali ;) byłam w hurtowni ale tam pustki :lol: babka z zoologa przy mnie dzis zamowila wszystkie rozmiary plastikowych kagancow, jesli jutro bede miec wolne to wpadne z nim tam, a jesli nie to jakos w tym tygodniu ;-) Quote
Tepes Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Hej śliczny psinek:) Czytałam że jesteś wolontariuszką w schronisku Fauna:) Ja też jestem ale jak narazie nie chodzę bo mam pełno nauki... No i moja koleżanka nie za bardzo w zime chce chodzić a ja sama nie będę... No ale wiosna się zacznie to będe chodzić znów:) pozdrawiam:* Quote
zaba14 Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 hej! :) kilka fotek Mikiego jak jeszcze mial ten okropny klosz ;) Acctiually witaj! :) co do wolontariatu raczej juz nie moge sie nazwac wolontariuszka, teraz pracuje a za niedlugo znow wyjezdzam wiec nie mam czasu wpadnac do schroniska, a w zime w ogole jest to utrudnione... :-( Quote
Czarna_Owieczka Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Śliczny Mikula :loveu: nawet w kloszu mu ładnie :cool3: Quote
Pianka Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 http://i9.tinypic.com/6tljzes.jpg sliczniutki Mikuś:loveu: [quote name='zaba14'] a w zime w ogole jest to utrudnione... :-( No co ty gadasz, przecież masz blisko:eviltong: Ja moge tyle kilometrów jeździć to ty tez możesz:eviltong: Quote
Pimpek Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 http://i9.tinypic.com/6tljzes.jpg Słodziutki Miki :loveu: A po co ten klosz...?:oops::oops::oops::oops::oops::oops: Quote
Mysia_ Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Witaj Aniu :cool3: W wątku ze schroniskowymi psiakami na spacerkach mam coś specjalnie dla Ciebie :eviltong: Quote
zaba14 Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 [quote name='Pianka']http://i9.tinypic.com/6tljzes.jpg sliczniutki Mikuś:loveu: No co ty gadasz, przecież masz blisko:eviltong: Ja moge tyle kilometrów jeździć to ty tez możesz:eviltong: Kochana, busem zeby tam dojechac to mi zejdzie około godziny :/ a przez pola mam 20 minut.. z tym ze w zimie to tam sie plywa ;D jak bylam ostatnim razem (lol kiedy to bylo) to mialam skarpety mokre :/ teraz nie wiem jak tam wyglada ;) [quote name='Mysia_']Witaj Aniu :cool3: W wątku ze schroniskowymi psiakami na spacerkach mam coś specjalnie dla Ciebie :eviltong: Zaraz lece sprawdzic!:) [quote name='Pimpek']http://i9.tinypic.com/6tljzes.jpg Słodziutki Miki :loveu: A po co ten klosz...?:oops::oops::oops::oops::oops::oops: Hej! ;) Kilka stron wczesniej bylo zdjecie z pogryzienia, i dlatego klosz.. mial ropnia ktorego po wycisnieciu chcial drapac :shake: Quote
Pianka Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='zaba14']Kochana, busem zeby tam dojechac to mi zejdzie około godziny :/ a przez pola mam 20 minut.. z tym ze w zimie to tam sie plywa ;D jak bylam ostatnim razem (lol kiedy to bylo) to mialam skarpety mokre :/ teraz nie wiem jak tam wyglada ;)[/quote] No biedna ty, tak cięzko ci autobusem jechac, ja jeżdże 3 autobusami i jest cacy:eviltong: Quote
zaba14 Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 [quote name='Pianka']No biedna ty, tak cięzko ci autobusem jechac, ja jeżdże 3 autobusami i jest cacy:eviltong:[/QUOTE] no ale ja jestem leniwa i dziwna :lol: Quote
Mysia_ Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 A tak w ogóle Aniu, czemu nie wybierasz się na zlot? :mad: Quote
Pianka Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='zaba14']no ale ja jestem leniwa i dziwna :lol:[/quote] No ty niedobry leniu ty:mad: Quote
zaba14 Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 [quote name='Mysia_']A tak w ogóle Aniu, czemu nie wybierasz się na zlot? :mad:[/QUOTE] Nie bedzie mnie raczej w Polsce... ;) jesli bym byla to pewnie sie wybiore jesli bedzie taka mozliwosc na szybciora cos jeszcze zamowic ;) [quote name='Pianka']No ty niedobry leniu ty:mad:[/QUOTE] przyznaje sie bez bicia.. ;) Quote
Mysia_ Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='zaba14']Nie bedzie mnie raczej w Polsce... ;) jesli bym byla to pewnie sie wybiore jesli bedzie taka mozliwosc na szybciora cos jeszcze zamowic ;) [/quote] O Ty :eviltong: Pytam, bo ja tam nikogo nie znam oprócz Pati i Olka :eviltong: Quote
zaba14 Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 [quote name='Mysia_']O Ty :eviltong: Pytam, bo ja tam nikogo nie znam oprócz Pati i Olka :eviltong:[/QUOTE] to poznasz :eviltong::eviltong: Quote
Mysia_ Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='zaba14']to poznasz :eviltong::eviltong:[/quote] tyle już wiem :evil_lol::diabloti: Quote
Recommended Posts