Czarna_Owieczka Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Super fota :loveu: A mnie się ludzie czepiali że o pierwszej chce iść z psem na spacer :roll: :lol: u nas cicho zrobiło się dosyć wcześnie, ludzie się pospieszyli i petard zabrakło :evil_lol: Quote
zaba14 Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 Czarna_Owieczka napisał(a):Super fota :loveu: A mnie się ludzie czepiali że o pierwszej chce iść z psem na spacer :roll: :lol: u nas cicho zrobiło się dosyć wcześnie, ludzie się pospieszyli i petard zabrakło :evil_lol: u nas po pierwszej byly pojedyncze wystrzaly, ale Mikus juz niedoslyszy wiec sie wybiegal :evil_lol: Quote
eria Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 ale Miki uśmiechnięty na tej fotce !! roześmiany od ucha do ucha :cool3: Quote
Pimpek Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 http://i4.tinypic.com/8fuhd14.jpg Ale uśmiechnięty :loveu: Ale ja nie na bieżąco... Po co ten kołnierz ? Czyżby kastracja ? Quote
zaba14 Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 Ściągnełam dziś Mikiemu kolnierz zeby go umyc, zaowazylam ze przy drugim uchu, ma góle :[ dosc twarda, ktorej nie mial przed tym pogryzieniem (miejsce gdzie czesto jest glaskany wiec bym to zaowazyla) nie boli go to w ogóle bo mozna mu na to naciskac, po prostu tego nie czuje, i cholera co to jest? :roll::roll: Wieczorem wymyje mu ten ryjek bo wyglada jakby był brudny, a to z masci :/ wyglada jak swinka ktora wyszla z koryta :diabloti: Quote
anetta Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Dziwne, przyszedł mi do głowy tłuszczak ale przecież by nie urósł w tak krótkim czasie :roll: Fota super! Quote
zaba14 Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 anetta napisał(a):Dziwne, przyszedł mi do głowy tłuszczak ale przecież by nie urósł w tak krótkim czasie :roll: Fota super! No nie wiem, czarna magia po prostu :crazyeye: Mysia_ napisał(a):dobry wieczór kochani :lol: dla kogo dobry dla tego dobry :eviltong: Quote
Mysia_ Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 zaba14 napisał(a):dla kogo dobry dla tego dobry :eviltong: :lol::lol::lol: Dla mnie w sumie dobry :evil_lol: Quote
zaba14 Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 [quote name='Mysia_']:lol::lol::lol: Dla mnie w sumie dobry :evil_lol: No to fajnie, ja w sumie nie nazekam, ale jestem wkurzona na mojego Dawida :angryy: Moja malusia choinka ;-) Quote
Mysia_ Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 nie wkurzaj się na Dawida :eviltong: :evil_lol: Quote
zaba14 Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 Mysia_ napisał(a):nie wkurzaj się na Dawida :eviltong: :evil_lol: to sie tak nie da... faceci maja ograniczenia chyba w mysleniu :angryy: Quote
Mysia_ Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 zaba14 napisał(a):to sie tak nie da... faceci maja ograniczenia chyba w mysleniu :angryy: no cóż to napewno :evil_lol: ale świat bez nich był by nudny :eviltong: Quote
zaba14 Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 [quote name='Mysia_']no cóż to napewno :evil_lol: ale świat bez nich był by nudny :eviltong: a no był by.. ale czasem to trzeba od nich odpocząć :diabloti: Mikus w taki sposób jezdzi po pokoju ;) Quote
Unbelievable Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Mój tak jeździ jak coś zje :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 mój Shogunek też tak robił po jedzonku :roll: Quote
Mysia_ Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Bardzo się ciesze, że Mikuś dochodzi do siebie :cool3: Quote
zaba14 Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 tak miki dochodzi do siebie, ale dzis jedziemy na kontrole, mam nadzieje ze obedzie sie bez glupiego jasia :-( Quote
Mysia_ Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 zaba14 napisał(a):tak miki dochodzi do siebie, ale dzis jedziemy na kontrole, mam nadzieje ze obedzie sie bez glupiego jasia :-( trzymam kciuki ;) Quote
Recommended Posts