Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zaba14 napisał(a):
No prosze, wpadła jak terminator, usunela i uciekła :lol::lol::lol::lol:

Nie uciekłam, jestem cały czas.

Byś dala jakieś fotki a nie gadała:eviltong:

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cos mi sie fotku nie chca ladowac :( a mam z wczorajszego spacerku, jutro idziemy na spacer z przyjaciolka i Kubusiem wiec tez beda foty ;) no chyba ze bedziemy zawalone robota w kuchni :lol:

Posted

hej fajnie że się podoba ;) to wrzuce jeszcze dwie, ale mniej ciekawe zdjęcia ;)

Miki i Kuba pobiegły :lol: (mysiu Kubus jest psem Tomka ;) Sandra ma go na przechowanie ;) )

Posted

simbik napisał(a):
Śliczny portrecik :loveu:. Ja jakoś nie mam szczęścia to fajnych portrecików moich pociech :shake:.

Miki jest spokojny wiec nie ma problemu ;)

Mysia_ napisał(a):
Znów Sandrze Misia podrzucili :evil_lol: Wiecej fotek proszę ;)

Misiu już dawno nie żyje... to jest Kubuś, przywiezli go chyba jakies 2 lata temu z jakiegos lasu przy wsi...:roll:

Miki ma rozpieprzone uchu, dziure w łapie, sąsiadka dwa palce pogryzione bo rozdzielała psy wszystko trawało zaledwie kilka sekund.. no nic czekam az wroci z pogotowia... :roll:

Posted

[quote name='eria']Miki gryzł sie z psem ?! sąsiadka rodzielała ? :shake::shake::shake:

mam nadzieję że wszystko będzie dobrze!

tak :roll::roll: ja psa raz w zyciu rozdzielałam i skonczyło się na tym że miałam całe pogryzione plecy, dlatego wychodze z załozenia ze sie nie wtracam, bo najczesciej jest tak ze sie poszamocza i to wszystko, a wkładanie łap tam gdzie są pyski ktore sie gryza... ehh... nic moja wina :-( nie bede obwiniac kogoś innego, mimo ze tamten pies jest agresywny i lata zawsze bez smyczy po osiedlu, a pech chciał ze po prostu dopiero wyszedł z klatki i sasiadka nie zdazyla spuścić go ze smyczy, wiec jesli zgłosi to, to my dostaniemy porzadnie po łapach, no nic trudno... miałam mieć go po prostu zapiętego... teraz i tak najwazniejsze jest to aby dowiedziec sie co ona ma z tymi palcami i oby wszystko było w porządku... :roll:

Posted

Jaki ruch, aby tutaj ludzi zwabic to cos sie stac musi... :placz:

Mysia_ napisał(a):
ojjj... A o co poszło? :roll: Tak poprostu?

PS. Ehhh, nie wiem czemu napisałam Misiu, bo w końcu Ty napisałaś Kubuś :eviltong:

Dokładnie tak po prostu, oni nigdy się nie lubili, ale tez nigdy nie doszło do tak krwawego zajscia, z reguły konczyło sie na warczeniu..

Może skojazylo Ci sie po prosu z poprzednim psiakiem Tomka, ale Mysza raczej nie zgdzilaby sie na wziecie Miska do siebie, bo sie go bała ;) i widziala jak ugryzł naszego kumpla :lol:

Pianka napisał(a):
Biedny Miki:shake:

Mam nadzieje, ze ta pani podaruje sobie zgłaszanie tego;)

Konsekwencji zadnych nie bedzie, mama była u sąsiadki, zreszta to znajoma mamy, ale jakby nie było miała prawo to zgłosic i wcale bym się nie zdziwila, pierwsze jej pytanie "co z Mikusiem" moja mama ja wysmiała ;) reka poszla do szyny, w piatek jedzie na zmiane opatrunku, lekarze powiedzieli ze szyc tego nie beda bo bedzie dlugo sie goic, poza tym juz powiedzieli ze około miesiąca to wszystko bedzie trwac :/ najgorsze jest to.. ze jest ona fryzjerka, a wolnego ani l4 wziac nie moze, bo jest ejdyna na zakladzie, a wiecie teraz sylwester, a juz w domu ma umowionych 10 klijentow.. ale powiedziala ze juz raz miala poparzona reke i dala sobie rade w pracy, no i martwic sie nie mamy ...
jednak wnioski wyciagnelismy... Mikus spi, nie chce isc na dwor wiec nie bede go wypychac jesli sie załatwi w domu to trudno, posprzata sie, jest posiniaczony...

Posted

eria napisał(a):
kurcze a który ją tak porządnie pocharatał ? że tak mocno ma rękę rozwaloną ?
:roll:

palce ma rozwalone, dwa... ale tak ja opatrzyli.. ktory? wiesz ciezko powiedziec, w koncu to psy sie gryzly i wlozyla dlon miedzy dwa pyski... ale mogl byc to Mikus, absolutnie nie twierdze ze nie, jak psy sie gryza to nie patrza gdzie i co gryza... :roll: i zreszta przypuszczam ze to właśnie on...