zaba14 Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 a to Miki na dzisiejszym spacerq Quote
Patikujek Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Fajne te Kinsale:) Mikusiowi do pyszczka w tych szeleczkach:) Quote
zaba14 Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 Dzieki Pati ;) a właśnie rano słyszałam w radiu że nauczyciele NIE MAJA prawa zadawać zadan domowych :lol::lol::lol: i za ich brak nie mogą karać, czemu ja zawsze dowiaduje sie po fakcie :lol::lol::lol: chłopak podał nauczycielke do sądu i wygrał sprawe :evil_lol: a my zbieralismy kapy za brak :diabloti: Quote
eria Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 zaba14 napisał(a):Dzieki Pati ;) a właśnie rano słyszałam w radiu że nauczyciele NIE MAJA prawa zadawać zadan domowych :lol::lol::lol: i za ich brak nie mogą karać, czemu ja zawsze dowiaduje sie po fakcie :lol::lol::lol: chłopak podał nauczycielke do sądu i wygrał sprawe :evil_lol: a my zbieralismy kapy za brak :diabloti: oooo :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
zaba14 Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 eria napisał(a):oooo :crazyeye::crazyeye::crazyeye: noooooooooo :lol: Quote
Patikujek Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 To samo dzisiaj w wiadomościach słyszałam ale oczywiście my musiałyśmy szkołę skończyć:shake: A ile się kap zdążyło za to nazbierać:shake:, nam zawsze mówili że oni to zzadali nam a nikt nam w domu robić tego nie kazał mogliśmy w szkole:shake: Quote
zaba14 Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 Patikujek napisał(a):To samo dzisiaj w wiadomościach słyszałam ale oczywiście my musiałyśmy szkołę skończyć:shake: A ile się kap zdążyło za to nazbierać:shake:, nam zawsze mówili że oni to zzadali nam a nikt nam w domu robić tego nie kazał mogliśmy w szkole:shake: heh ;) u nas było inaczej zadania dzieliły sie na te w domu i na te w szkole, zadawali nam jakies zadania na lekcji ktore mielismy zrobic, sami lub w grupach jak nie zrobilismy (a tak wlasnie zawsze prawie było) to mielismy dokonczyc w domu :P a kazdy wie jak to sie konczylo :lol::lol: Quote
Mysia_ Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 no ładnie :evil_lol: Może bym miała lepsze swiadectwo na ukończenie szkoły :eviltong::evil_lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Cześć :) Mikulek :loveu: śliczny :D Quote
zaba14 Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 Witaj Pati! ;) jak tam w pracy?? :cool3: Quote
Patikujek Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Fajnie, fajnie, na nockę idę dzisiaj a wczoraj wolne miałam:) Nie lubię dniówek bo się człowiek strasznie nacharuje a w nocy jest tak spokojnie:) Quote
zaba14 Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 To dobrze ze jest ok ;) ja wczoraj skonczylam robic ten sanepid... w koncu ;) Kurcze Miki wczoraj mi 2 razy zwymiotował i załatwił sie w domu :shake: a o 24 znow mnie obudzil i musialam z nim isc.. kurcze nie wiem co mu zaszkodzilo, bo jadl tylko i wylacznie ryz z kurczakiem i marchewka.. dzis czuje sie dobrze, ale troche go przeglodze... wlasnie wrocilismy z psaceru z łąk, bylismy 40 minut i pies byl ciagle w ruhu ;) biegal dzis jak szalony ;) takze wszystko w porzadku ;) Quote
eria Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 może Miki coś zeżarł po kryjomu :cool3: tak jak Foxi dzisiaj :cool1: Moja mama wyrzuciła spleśniały ryż z garnka , na jej oczach, to był moment jak Foxi wlazła do kuchni i to chapsnęła :cool1: teraz czekam na rewolucje :shake::shake::shake: Quote
Patikujek Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Pewno już przygotowana ze szmatą stoisz:evil_lol: Quote
Chianti Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Śliczny Miki! Ogonek mi się najbardziej podoba :lol: i pyszczek słodki! Więcej zdjęć :multi: więcej zdjęć :multi: :evil_lol: Cętki, Pręgi, kot i ja pozdrawiamy! :eviltong: Quote
zaba14 Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 Wiesz co Aniu, nie wydaje mi się aby cos zjadł, byc moze cos na dworze :roll: a ja tego nie zaowazylam.. nie wiem :roll: ale juz mu jest dobrze, jednak przeglodze gada :lol: a to filmik z mikim;) http://pl.youtube.com/watch?v=z0jA1rpBqQc Quote
eria Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 słodko daje łapę po czym ucieka od głaskania ! Quote
zaba14 Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 eria napisał(a):słodko daje łapę po czym ucieka od głaskania ! hehe byl jakis taki pobudzony :lol: Quote
zaba14 Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 Dziekujemy wszystkom bardzo za zyczenia i za pamiec! :loveu: Quote
eria Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 cześć Aniu - wpaadłam z życzeniami wesołych, zdrowych Świąt :lol: Quote
Pianka Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 cześc fajny filmik z męczenia Mikusia:lol::loveu: Życzenia pousuwane. Odsyłam do tego tematu http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=19675 Quote
zaba14 Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 [quote name='Pianka']cześc fajny filmik z męczenia Mikusia:lol::loveu: Życzenia pousuwane. Odsyłam do tego tematu http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=19675 No prosze, wpadła jak terminator, usunela i uciekła :lol::lol::lol::lol: Quote
Recommended Posts