Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzieki Pati ;)

a właśnie rano słyszałam w radiu że nauczyciele NIE MAJA prawa zadawać zadan domowych :lol::lol::lol: i za ich brak nie mogą karać, czemu ja zawsze dowiaduje sie po fakcie :lol::lol::lol: chłopak podał nauczycielke do sądu i wygrał sprawe :evil_lol: a my zbieralismy kapy za brak :diabloti:

Posted

zaba14 napisał(a):
Dzieki Pati ;)

a właśnie rano słyszałam w radiu że nauczyciele NIE MAJA prawa zadawać zadan domowych :lol::lol::lol: i za ich brak nie mogą karać, czemu ja zawsze dowiaduje sie po fakcie :lol::lol::lol: chłopak podał nauczycielke do sądu i wygrał sprawe :evil_lol: a my zbieralismy kapy za brak :diabloti:

oooo :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

To samo dzisiaj w wiadomościach słyszałam ale oczywiście my musiałyśmy szkołę skończyć:shake:
A ile się kap zdążyło za to nazbierać:shake:, nam zawsze mówili że oni to zzadali nam a nikt nam w domu robić tego nie kazał mogliśmy w szkole:shake:

Posted

Patikujek napisał(a):
To samo dzisiaj w wiadomościach słyszałam ale oczywiście my musiałyśmy szkołę skończyć:shake:
A ile się kap zdążyło za to nazbierać:shake:, nam zawsze mówili że oni to zzadali nam a nikt nam w domu robić tego nie kazał mogliśmy w szkole:shake:

heh ;) u nas było inaczej zadania dzieliły sie na te w domu i na te w szkole, zadawali nam jakies zadania na lekcji ktore mielismy zrobic, sami lub w grupach jak nie zrobilismy (a tak wlasnie zawsze prawie było) to mielismy dokonczyc w domu :P a kazdy wie jak to sie konczylo :lol::lol:

Posted

To dobrze ze jest ok ;) ja wczoraj skonczylam robic ten sanepid... w koncu ;)

Kurcze Miki wczoraj mi 2 razy zwymiotował i załatwił sie w domu :shake: a o 24 znow mnie obudzil i musialam z nim isc.. kurcze nie wiem co mu zaszkodzilo, bo jadl tylko i wylacznie ryz z kurczakiem i marchewka.. dzis czuje sie dobrze, ale troche go przeglodze... wlasnie wrocilismy z psaceru z łąk, bylismy 40 minut i pies byl ciagle w ruhu ;) biegal dzis jak szalony ;) takze wszystko w porzadku ;)

Posted

może Miki coś zeżarł po kryjomu :cool3:
tak jak Foxi dzisiaj :cool1:
Moja mama wyrzuciła spleśniały ryż z garnka , na jej oczach, to był moment jak Foxi wlazła do kuchni i to chapsnęła :cool1:
teraz czekam na rewolucje :shake::shake::shake:

Posted

Śliczny Miki! Ogonek mi się najbardziej podoba :lol: i pyszczek słodki! Więcej zdjęć :multi: więcej zdjęć :multi: :evil_lol: Cętki, Pręgi, kot i ja pozdrawiamy! :eviltong: