Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

woow ale ja tego pana dawno nie wiedziałam... ma piękną bandamke, skąd taką macie? i piękne szeleczki... ja będę musiała coś moim czarno-rudym panom kupić jakieś podobne obroże... zawsze marzylam sobie, ze jak bedę miała 2 psy, to żeby miały takie same obróżki... chociaż małły co prawda na razie chodzi na szlkach, bo mniej ciągnie :P

Posted

Witaj Cerber! :)
bandamke kupilam jakies 3 lata temu, na forum dgm ;)
w obrazach jest duzy wybor! :) i nie sa takie drogie, w koncu na rynek weszla tansza konkurencja rogza :lol:

W koncu bedziesz mogla spelnic swoje marzenie!:) ja mam nadzieje ze czarnulek bedzie rosl zdrowo! :) no i nauczysz go nieciagniecia ;) to pojetne i piekne psy! tylko nie zaniedbuj Cerbera! :P

Hihi chyba musisz zmienic bannerek ;)

Posted

No muszę, ale coś nie mam weny do banerów :P możę uśmiechnę się pieknie do Erii i mi zrobi jakiś ładny :] no a obrożach to jeszcze w ogóle pomyślę jakie je kupię :]

Posted

Profesjonalne? :) daleko do tego ;) ale chcialabym umiec robic fajne zdjęcia :eviltong: fotograf? fajny zawod, ale trzeba miec kupe kasy na dobry sprzet :evil_lol:

Posted

zaba14 napisał(a):
Profesjonalne? :) daleko do tego ;) ale chcialabym umiec robic fajne zdjęcia :eviltong: fotograf? fajny zawod, ale trzeba miec kupe kasy na dobry sprzet :evil_lol:

Też bym się chciała nauczyć robić ładne zdjęcia - psom ze schronisk.
Ciekawe zdjęcia przykuwają uwagę potencjalnych nowych domkow ! ;)

Posted

Oj nie mow, jak wrzucisz kilka zdjec na tydzien to Ci czasu nie zje :evil_lol:

kilka fotek z Kinsale

Centrum, jeden sklep :lol: Super Valu, zdjecie zrobilo mi sie przypadkiem przy kupnie aparatu hihi ;)

druga strona ulicy

sklep turystyczny

Hotel w ktorym pracowala moja kolezanka ;)

Polska restauracja Jola's

i sklep z lampami ;) normalnie jak z Scooby Doo :zarbi: