Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sanepid będziesz robić tam gdzie ja i przez 3 sni srać rano:shake:to jest najgorsze a reszta badań zalezy od pracodawcy

Życzę powodzenia:)
A z zoologa się nie odezwali???

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Patikujek napisał(a):
Sanepid będziesz robić tam gdzie ja i przez 3 sni srać rano:shake:to jest najgorsze a reszta badań zalezy od pracodawcy

Życzę powodzenia:)
A z zoologa się nie odezwali???

Taa.. wiem że ten sanepid to 3 dni trzeba i codziennie jezdzic chyba na 3 maja? :)

Z zoologa poki co nie ;] ale w sumie w tej herbacie o wiele spokojniejsza robota i z tego co mi babka gadała troche lepiej płatna, od stycznia idzie srednia krajowa w gore a i szef obiecał dać pracownika podwyzszki.. jakies.. ;) to juz w sumie nie wazne grunt aby cos sie znalazło ;)

Poki co wam nie dziekuje zeby nie zapeszyc :eviltong:

Posted

taaa znam ten ból z badaniami do sanepidu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: też jeździłam do Zabrza z próbkami swego czasu :diabloti::diabloti:

Fajnie że Ci się udało z tą pracą :multi:

Posted

Dziś ugryz mame, a powod? Wycierala go po spacerze, zdarzalo mu sie owszem warczec na kogos, ale nigdy na mame :roll: a dzis? normalnie myslałam ze mu walne :mad: a teraz na wieczornym spacerze chciał zjesc jakąś sztywna mysz :angryy: co mu sie rowniez nie zdarzalo, on nigdy nic na dworze nie zjadał, moglaby szynka na chodniku lezec a on by jej nie ruszył... a teraz? Ostatnio musialam mu kosci z pyska wyciagac, dzis ta mysz... :roll:

Fotki z dzis

Posted

Pianka napisał(a):
Starośc bywa cięzka:shake:

Dokładnie.. rano mame, a mnie wieczorem :shake: wyrzuciłam go do kuchni bo sie zdenerwowałam, spał pół nocy tam póżniej tata otworzył mu drzwi i poszedł do niego, do mnie juz nie przyszedł. Mam nadzieje że to tylko był zły dzień :shake:

Posted

Po 10 musze zadzwonić (albo może pójdę, po to 2 minutki drogi) po weta :-( Shogun zupełnie stracł kontakt ze światem, przewraca się i ciągle wymiutuje czymś brązowym :shake: i tak ciągle od wczorajszego wieczora.....

Posted

Mysiu ja już wczoraj napisałam Ci na gg i w Twojej galerii... :-(

Wczoraj doszły szeleczki Mikiego, a dziś zdjęcia ;)

Obesrwacja

zgadnijmy co on tutaj robi :diabloti:

dokładnie to... :lol:

Posted

Eria spraw takie KREOSIOWI :evil_lol:

Pianka jemu chyba we wszystkim ładnie ;)[SIZE="1"] zartuje

Pianka napisał(a):
Ale przystojniak w tych szeleczkach:razz:

Witamy! :B-fly: