Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pianka napisał(a):
Zaba wstydź się, pewnie zapomniałas o śniadanku:mad:

Kochana on miseczke papu zjadł przed spacerem, a jak widac na fotce jest brudny, wrocil z spaceru i znow chcial.... :lol:

Posted

zaba14 napisał(a):
Kochana on miseczke papu zjadł przed spacerem, a jak widac na fotce jest brudny, wrocil z spaceru i znow chcial.... :lol:

tylko winny się tłumaczy :lol::evil_lol:

Posted

Wiecie co? już wam nic nie pokaze?
Że niby ja głodze swojego psa? Toż to grubas niesamowity! a taka głodowka nic by mu nie zrobiła.. ostatnio w ogóle ma taki apetyt że wrr.. za każdym lata :angryy: a moi rodzice nie umieją mu odmowic :angryy: tylko ja z bratem psa niedokarmiamy... ja ze wzgledu na psa, a moj brat to po prostu ham :lol::lol::lol:

zamowilismy nowe szeleczki :eviltong:

Posted

[quote name='Patikujek']Mikuś ma taką obróżkę chyba co nie??
czy mi sie zdaje??

Nie :P Miki ma taką obroże, ale Dawid ją przerobił tak jak rogz z łańcuszkiem ;)

[quote name='eria']śliczne te szelki

nie martw się żaba, mnie tez wmawiają głodzenie Kreona

Tobie tez? Boshe... jakie to my niedobre jesteśmy :lol:

Posted

nooo nie czytałaś jak się wczoraj banda domagała foty jedzącego Kreona ?? :evil_lol: dzisiaj muszę zrobić taką :diabloti: żeby te pomówienia zlikwidować:evil_lol:

Posted

Eriu napisał(a):
Gratuluje gustu szeleczkowego :D My taką obróżkę ze smyczą zamówiliśmy :).

HaHa to sie nasze psiaki będą "nosić" :lol: my smyczy nie chcemy (a fajne!) chodzimi tylko na flexi ostatnio bo kurde głuche to jak pień a jak jeszcze ciagnie do suk to w ogole sie nie pilnuje i niech ma całe 5m wolności :lol::lol::lol:

Eria ale ten Twoj Kreos to malenka miske ma :razz::razz: Miki ma takie, ale całej nie zje (chyba ze byłoby to mieso :lol::lol::lol: to i 3 takie zje)

Posted

bo to miski od Foxi były, jak mieszkała w ogrodzie ;)
ale mieści się w niej tyle karmy ile na jeden posiłek zjeść powinien więc nie ma problemu . Jakie to ma znaczenie z jakiej wielkości miski je pies:cool1:

Posted

eria napisał(a):
bo to miski od Foxi były, jak mieszkała w ogrodzie ;)
ale mieści się w niej tyle karmy ile na jeden posiłek zjeść powinien więc nie ma problemu . Jakie to ma znaczenie z jakiej wielkości miski je pies:cool1:

Wiem wiem ;) widziałam fajne miski, jakby hm.. ceramiczne? bardzo ciezki ale fajne i głęboki, takie wesołe białe w jakiś wzorek (ale bez przesady) z tym że jedna kosztowała 31 zł :lol: Miki ma srebne i jedna kosztowała chyba 8 :lol: wiec roznica spoooora :)

Mysia_ napisał(a):
czekamy na foty Mikusia w nowych szeleczkach :cool3:

jak dojda to zrobimy jutro zostana wyslane.. ale wiecie swieta ida wiec nie pwiedziane ze szelki dojda w 2 dni :lol:

Posted

Dziekujemy też pozdrawiamy ;)

Pisalam może że byłam złozyć CV do "Czas na herbate" przy skladaniu już mnie szefowa zagadała i tak od słowa do słowa, stwierdziła że jak mnie wybiorą to zadzwonią, no i dziś zadzwoniła :P w piątek jade do M1 bo powie mi gdzie jakie mam badania porobic (sanepid) i potem na szkolenie i do pracy ;)