eria Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 :diabloti: psia kostka !!! linku nie moge wkleić bo ocenzurowano Quote
Mysia_ Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 aha, to już wiem :lol: Coś tam o tym forum słyszałam :eviltong: Quote
Pianka Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Zaba wstydź się, pewnie zapomniałas o śniadanku:mad: Quote
zaba14 Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 Pianka napisał(a):Zaba wstydź się, pewnie zapomniałas o śniadanku:mad: Kochana on miseczke papu zjadł przed spacerem, a jak widac na fotce jest brudny, wrocil z spaceru i znow chcial.... :lol: Quote
Mysia_ Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 zaba14 napisał(a):Kochana on miseczke papu zjadł przed spacerem, a jak widac na fotce jest brudny, wrocil z spaceru i znow chcial.... :lol: tylko winny się tłumaczy :lol::evil_lol: Quote
Patikujek Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Żabciu jak możesz Mikulka głodzić:mad: Quote
Eriu Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Biedna Żaba, chciała tylko dać śmieszne zdjęcie ;). Quote
Patikujek Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 W końcu wyszła cała prawda o żabce:evil: Quote
zaba14 Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 Wiecie co? już wam nic nie pokaze? Że niby ja głodze swojego psa? Toż to grubas niesamowity! a taka głodowka nic by mu nie zrobiła.. ostatnio w ogóle ma taki apetyt że wrr.. za każdym lata :angryy: a moi rodzice nie umieją mu odmowic :angryy: tylko ja z bratem psa niedokarmiamy... ja ze wzgledu na psa, a moj brat to po prostu ham :lol::lol::lol: zamowilismy nowe szeleczki :eviltong: Quote
Patikujek Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Co by mu tylko pasowały, bo skoro Mikuś jest głodzony to może zacząć chudnąc i będą mu za duże:evil_lol: a jakie tak w ogóle pochwal się?? Quote
zaba14 Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 Szelki z Trixi i nie martw sie az tak nie schudnie :lol: Quote
Patikujek Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Mikuś ma taką obróżkę chyba co nie?? czy mi sie zdaje?? Quote
eria Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 śliczne te szelki nie martw się żaba, mnie tez wmawiają głodzenie Kreona Quote
zaba14 Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 [quote name='Patikujek']Mikuś ma taką obróżkę chyba co nie?? czy mi sie zdaje?? Nie :P Miki ma taką obroże, ale Dawid ją przerobił tak jak rogz z łańcuszkiem ;) [quote name='eria']śliczne te szelki nie martw się żaba, mnie tez wmawiają głodzenie Kreona Tobie tez? Boshe... jakie to my niedobre jesteśmy :lol: Quote
Eriu Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Gratuluje gustu szeleczkowego :D My taką obróżkę ze smyczą zamówiliśmy :). Quote
eria Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 nooo nie czytałaś jak się wczoraj banda domagała foty jedzącego Kreona ?? :evil_lol: dzisiaj muszę zrobić taką :diabloti: żeby te pomówienia zlikwidować:evil_lol: Quote
zaba14 Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 Eriu napisał(a):Gratuluje gustu szeleczkowego :D My taką obróżkę ze smyczą zamówiliśmy :). HaHa to sie nasze psiaki będą "nosić" :lol: my smyczy nie chcemy (a fajne!) chodzimi tylko na flexi ostatnio bo kurde głuche to jak pień a jak jeszcze ciagnie do suk to w ogole sie nie pilnuje i niech ma całe 5m wolności :lol::lol::lol: Eria ale ten Twoj Kreos to malenka miske ma :razz::razz: Miki ma takie, ale całej nie zje (chyba ze byłoby to mieso :lol::lol::lol: to i 3 takie zje) Quote
eria Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 bo to miski od Foxi były, jak mieszkała w ogrodzie ;) ale mieści się w niej tyle karmy ile na jeden posiłek zjeść powinien więc nie ma problemu . Jakie to ma znaczenie z jakiej wielkości miski je pies:cool1: Quote
Mysia_ Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 czekamy na foty Mikusia w nowych szeleczkach :cool3: Quote
zaba14 Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 eria napisał(a):bo to miski od Foxi były, jak mieszkała w ogrodzie ;) ale mieści się w niej tyle karmy ile na jeden posiłek zjeść powinien więc nie ma problemu . Jakie to ma znaczenie z jakiej wielkości miski je pies:cool1: Wiem wiem ;) widziałam fajne miski, jakby hm.. ceramiczne? bardzo ciezki ale fajne i głęboki, takie wesołe białe w jakiś wzorek (ale bez przesady) z tym że jedna kosztowała 31 zł :lol: Miki ma srebne i jedna kosztowała chyba 8 :lol: wiec roznica spoooora :) Mysia_ napisał(a):czekamy na foty Mikusia w nowych szeleczkach :cool3: jak dojda to zrobimy jutro zostana wyslane.. ale wiecie swieta ida wiec nie pwiedziane ze szelki dojda w 2 dni :lol: Quote
Patikujek Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Gratuluje gustu szeleczkowego :-D My taką obróżkę ze smyczą zamówiliśmy :smile:. No właśnie wiedziałam że u kogoś ten wzór widziałam:D:D:D Quote
zaba14 Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 Dziekujemy też pozdrawiamy ;) Pisalam może że byłam złozyć CV do "Czas na herbate" przy skladaniu już mnie szefowa zagadała i tak od słowa do słowa, stwierdziła że jak mnie wybiorą to zadzwonią, no i dziś zadzwoniła :P w piątek jade do M1 bo powie mi gdzie jakie mam badania porobic (sanepid) i potem na szkolenie i do pracy ;) Quote
Mysia_ Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 super Aniu :razz: Oby traz Ci juz wszystko łatwiutko poszło ;) Quote
Recommended Posts