Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A ja pracowałam na stacji beznynowej przez tydzien i było super:p
Obługa kasy, benzyny, gazu, myjni, obługa bardzo ciężkiego programu komputerowego, wystawienie faktury, pobieranie kasy z karty, naliczanie punktów na karcie. Wszystko trzeba było się nauczyć, ale mnie się podobało:cool3:
Ale facet po skończeniu umowy nie chciał podpisac drugiej, było tyle chętnych, ze wszystkich chciał wypróbowac.

Ode mnie też wszedzie chcieli doświadczenie:shake:
W listopadzie, po pół roku szukania pracy w koncu załapałam się na stała prace, co prawda 1/2 etatu, ale lepsze to niż nic:eviltong:

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wrr.. jestem wkurzona :angryy: gadałam z kumplem przez telefon, i słyszałam że przyszła mi wiadomość, wiec sie rozłaczylam i na skrzynce glosowej nagrala mi sie babka z jakiegos sklepu (mowila jak katarynka i nie mam pojecia jaka to nazwa sklepu) a na dodatek nie zostawiła nr telefonu boskoe :angryy: była jakaś szansa a tak lipa, napewno nie zadzwoni drugi raz :placz:

wrr..

Posted

Hehe ale ja jestem jednak Goopia technologia dzisiejszych czasów to chyba nie dla mnie :lol: pol godziny sluchalam wiadomosci skad ta babka dzwoni, a w smsie pisało od jakiego nr mam nagrana wiadomosc na poczcie :lol: juz zadzwonilam i jestem umowiona na jutro na 15 do 19 chca mnie sprawdzic czy sie nadaje, ale mam nadzieje ze to nie bedzie tak jak w americanosie, ze wezma jeszcze kilka osob i potem wybiora, bo to jest typowe hamstwo, bo te 4h to za darmo... :shake:

Posted

Surykatka jest the best :-D

4 h popylać za darmo....:shake: :angryy: A nie możesz im wyperswadować że tak nie ładnie wykorzystywać? :evil_lol::evil_lol:

Ja jakoś na stacji bym nie chciała pracować...:roll:

Posted

To życzę powodzenia Aniu

ja byłam dzisiaj na stacji i było fajnie tylko mają tam ekrany dotykowe a ja paznokci nie mam i trochę źle mi sie naciskało ale poza tym fajnie

tylko kurczę stacje są czynne w święt6a itp. więc nici z sylwestra w pozku:shake:

Pianka a ty gdzie pracujesz??

Posted

Ja jak złożyłam CV tom po dniu zadzownili,ze biora mnie na probny ja chcialam 1/2 etatu a oni zebym conajmniej 3/4 no i jestem pół roku pracuje i całkiem dobrze zarabiam jak na prace w zoologicznym;)

Posted

Patikujek napisał(a):
To życzę powodzenia Aniu

ja byłam dzisiaj na stacji i było fajnie tylko mają tam ekrany dotykowe a ja paznokci nie mam i trochę źle mi sie naciskało ale poza tym fajnie

tylko kurczę stacje są czynne w święt6a itp. więc nici z sylwestra w pozku:shake:

Pianka a ty gdzie pracujesz??

Wiesz co Ci poradze? zapuśc paznokcie :P moj brat jak jeszcze pracowal na shellu spedzil jednego sylwestra w pracy, ale coz trudno..

KaRa_ napisał(a):
Ja jak złożyłam CV tom po dniu zadzownili,ze biora mnie na probny ja chcialam 1/2 etatu a oni zebym conajmniej 3/4 no i jestem pół roku pracuje i całkiem dobrze zarabiam jak na prace w zoologicznym;)

No babka mi mowila ze poki co jesli mnie przyjma to od śr-ndz na kilka godzin dziennie, zobaczymy jak to wyjdzie, bo poki co to bede sie uczyc co i jak... :lol: ale w jakies w miare ok zarobki to ja nie wierze, ale w domu tego tez nie wysiedze...

Posted

olekg18 napisał(a):
A ja myślę coraz poważniej nad rzuceniem szkoły i poszukaniem sobie pracy.

Olek nie wygłupiaj się! Co Ty mówisz! Liceum musisz chociaz skonczyc, jakie Ty bedziesz miał człowieku wykształcenie? Miałam w klasie takiego durnia, który lubił na siebie uwage zwracać, szkoda że robił to w idiotyczny sposób, wszystko na pokaż i kretyn siedzi 2 raz w tej samej klasie i zapieprza na kopalni... a co najsmieszniejsze to mu sie podoba, a potencjał miał na bardzo dobrego informatyka... :shake:

zoologiczny w M1 na maciejowie.

Pianka nie dziekuje ;)

Posted

Mysia_ napisał(a):
No to chyba całkiem fajna praca :cool3:

No fajna, fajna. Przychodze sobie do pracy, włączam telewizor i DVD i oglądam filmy:evil_lol: Czuje się jak w darmowym kinie:evil_lol:

Posted

Mysia_ napisał(a):
Olek :mad:

Aniu, ten zoologiczny jest bardzo fajny, znam kolesia, który tam pracuje, albo jest szefem? :roll: Bierze małe kociaki od nas ;)

Hej obsługa bardzo mila ;) rzeczywiscie, dzis na sklepie z facetow byl Mirek (jak dobrze zrozumialam) kotek jakis był i wiele osob o niego nawet pytalo ;)

ale co z praca to dowiem sie w przyszlym tygodniu :)