Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pianka no to proszę więcej ;)

tak sobie spi i wietrzy :P

prosi

brzydalek moj

a tu podrzuca sobie chrupka ;)

Kara jutro mogę napisać przepis bo muszę go znaleźć :P ale póki co to powiem że jest smaczne, przynajmniej mi smakuje :lol:

Posted

Ale Mikus ślicznie prosi:loveu:
A te cisto to Rafaello i robiłam wczoraj i pycha wyszło tylko jak mój brat sie do niego dobrał to już nie ma:shake:
Ale mam fotkę robioną wczoraj przed końcem cista

Posted

Słodkie fociki:loveu:

Aniu a gdzie składałaś CV bo ja dzisiaj na os. Kopernika byłam na stacji benzynowej i od zaraz przyjmują, jutro na próbę idę a od poniedziałku ciąg dalszy, zobaczymy jak mi pójdzie warunki fajne może się skusisz??

Posted

[quote name='eria']uchole się w kadrze nie mieszczą :evil_lol:

no nie.. :lol: za duze ma ;) trzeba skopiowac :evil_lol:

z serii surykatki

prosimy ładnie

troszke juz sie to nam nudzi

calkowicie znudzony pies ;)

Posted

Patikujek napisał(a):
Słodkie fociki:loveu:

Aniu a gdzie składałaś CV bo ja dzisiaj na os. Kopernika byłam na stacji benzynowej i od zaraz przyjmują, jutro na próbę idę a od poniedziałku ciąg dalszy, zobaczymy jak mi pójdzie warunki fajne może się skusisz??

Wiesz co, skladalam do butikow w platanie i w m1

a co do stacji to przyjmuja rowniez na shella przy platanie, ale brat mi to odradzal, pracowal na stacji i mowi ze babki tylko na kasach sa, a do kas ma dostep kazdy pracownik, i ze tam ogromne sumy sie rpzelewaja (jak podjedzie Ci np. tir) i nie raz pokrywal bo mial braki w kasie i troche sie tego boje ;) maja mi dac znac do 2 dni z House ale kurde oni wszedzie chca miec ludzi z doswiadczeniem, a niby gdzie ja je mam zdobyc :angryy:

Posted

zaba14 napisał(a):
ale kurde oni wszedzie chca miec ludzi z doswiadczeniem, a niby gdzie ja je mam zdobyc :angryy:

dokładnie :angryy::angryy::angryy:

Mikuś-surykatka wymiata !! przepięknie prosi!:loveu:

Posted

Eria, ale wytłumacz mi o jakie doświadczenie im chodzi? obsługa klienta? co ja jezyka nie mam? :roll: nie rozumie, co za problem zaproponowac inny rozmiar? a obsluga kasy? w tym tez jest jakis problem? :roll: nauczyc mozna sie w jeden dzien... a na sklepie nigdy nie ma jednej osoby! zawsze jak sie czegos nie wie wystarczy poprosic! :roll: jedynie dluzej mozna sie uczyc co gdzie jest, jakie rozmiary sa dostepny itd. ale to nie ma nic wspolnego z doświadczeniem bo w kazdym sklepie sa inne ciuchy i gdzie indziej na magazynie one leza... takze wkurza mnie to ze robia duze oczy jak mowi sie ze nie ma sie doswiadczenia...

W jednym butiku babka wziela mi CV i powiedziała że JEŚLI mnie wybiora to szkolenie mam w okresie swiat a od stycznia do pracy, ale nie obchodzila ja czy mam doświadczenie, bo sama chce pracownika przeszkolić... no a cyz mnie wybiora to juz drugorzedna sprawa :lol:
W jednym sklepie zoologicznym szukaja pracownika wiec tez zostawilam CV ale koles mnie pytał czy mam doświadczenie w handlu ZOOLOGICZNYM :lol: to już w ogóle ciężej.. :lol: no nic do tygodnia czekam na jakis telefon, jak bedzie lipa to moze zloze na shella ale troche boje sie tej pracy.

No nic ide spac :P dobrej nocy

Posted

O Shellu też słyszałam niemiłe opinie, a ten zoologiczny to gdzie w M1??
ciekawe

Ja bym w butikach z ciuchami nie chciała pracować jakiś taki mam uraz

A co do doświadczenia to najlepiej jakbyś miała 20 lat życia i 15 praktyki na sklepie z odzieżą
szkoda gadać:shake:

Posted

Nie wiem dlaczego, ale ja bym się bała na stacji benzynowej pracować :eviltong::roll:
Aniu, będziemy trzymać za Ciebie kciuki, żeby przyjeli Ciebie tam gdzie chcesz :cool3: