zaba14 Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Hej ludziska nikt nas nie kofa?? :eviltong: ale za to my was kofamy ;) Quote
eria Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 :evil_lol:jaakie wieelkie zielone ślipiaaaa !!! Quote
Mysia_ Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 kochamy :loveu: ale Mikuś już siwiutki :roll: Quote
Pimpek Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Witam :p http://i12.tinypic.com/6kp0tw6.jpg Miki śliczny !:loveu: Quote
zaba14 Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 eria napisał(a)::evil_lol:jaakie wieelkie zielone ślipiaaaa !!! taki obcy ;) Mysia_ napisał(a):kochamy :loveu: ale Mikuś już siwiutki :roll: a no.. ;) ale do pyska mu w tym :loveu: Pimpek napisał(a):Witam :p http://i12.tinypic.com/6kp0tw6.jpg Miki śliczny !:loveu: witamy! :) Quote
Pianka Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Kofamy was zawsze:loveu: Ale mało fotek dajecie:shake: Quote
KaRa_ Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Żaba możesz coś na pisac o tym cieście z biszkoptem i kokosem?:cool3::cool3::cool3: Quote
zaba14 Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Pianka no to proszę więcej ;) tak sobie spi i wietrzy :P prosi brzydalek moj a tu podrzuca sobie chrupka ;) Kara jutro mogę napisać przepis bo muszę go znaleźć :P ale póki co to powiem że jest smaczne, przynajmniej mi smakuje :lol: Quote
Pianka Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Są fotki, są:multi: http://i5.tinypic.com/732i0lu.jpg on jest kochany:loveu: takie sliczne maleństwo:loveu: Quote
Patikujek Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Ale Mikus ślicznie prosi:loveu: A te cisto to Rafaello i robiłam wczoraj i pycha wyszło tylko jak mój brat sie do niego dobrał to już nie ma:shake: Ale mam fotkę robioną wczoraj przed końcem cista Quote
zaba14 Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 Pianka napisał(a):Są fotki, są:multi: http://i5.tinypic.com/732i0lu.jpg on jest kochany:loveu: takie sliczne maleństwo:loveu: dziekujemy :loveu: Pati mmm... ;) Ja dzis pojechalam szukac pracy, pozostawialam swoje CV ciekawe czy ktos sie odezwie :roll: a ze ładna pogoda to i Miki miał sesje :P Quote
Luzia Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Ale rudzielec koffany :loveu: Ładne ma szelki :cool3: Quote
olekg89 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Heeej Żeby nie było ,ze nic nie pisze. Kiedy wpadasz do mnie na spacerek????? Quote
zaba14 Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 Cześć Mysiu :* Luzia te szeleczki to my juz dlugoo mamy ze 2 lata ;) Oluś na spacerek to ja wpasc moge ale Ty sie najpierw wykuruj ;P Quote
zaba14 Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 Hej! nikogo tu nie ma? :P przypominamy sie ;) Quote
eria Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 uchole się w kadrze nie mieszczą :evil_lol: Quote
Patikujek Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Słodkie fociki:loveu: Aniu a gdzie składałaś CV bo ja dzisiaj na os. Kopernika byłam na stacji benzynowej i od zaraz przyjmują, jutro na próbę idę a od poniedziałku ciąg dalszy, zobaczymy jak mi pójdzie warunki fajne może się skusisz?? Quote
zaba14 Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 [quote name='eria']uchole się w kadrze nie mieszczą :evil_lol: no nie.. :lol: za duze ma ;) trzeba skopiowac :evil_lol: z serii surykatki prosimy ładnie troszke juz sie to nam nudzi calkowicie znudzony pies ;) Quote
zaba14 Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 Patikujek napisał(a):Słodkie fociki:loveu: Aniu a gdzie składałaś CV bo ja dzisiaj na os. Kopernika byłam na stacji benzynowej i od zaraz przyjmują, jutro na próbę idę a od poniedziałku ciąg dalszy, zobaczymy jak mi pójdzie warunki fajne może się skusisz?? Wiesz co, skladalam do butikow w platanie i w m1 a co do stacji to przyjmuja rowniez na shella przy platanie, ale brat mi to odradzal, pracowal na stacji i mowi ze babki tylko na kasach sa, a do kas ma dostep kazdy pracownik, i ze tam ogromne sumy sie rpzelewaja (jak podjedzie Ci np. tir) i nie raz pokrywal bo mial braki w kasie i troche sie tego boje ;) maja mi dac znac do 2 dni z House ale kurde oni wszedzie chca miec ludzi z doswiadczeniem, a niby gdzie ja je mam zdobyc :angryy: Quote
eria Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 zaba14 napisał(a):ale kurde oni wszedzie chca miec ludzi z doswiadczeniem, a niby gdzie ja je mam zdobyc :angryy: dokładnie :angryy::angryy::angryy: Mikuś-surykatka wymiata !! przepięknie prosi!:loveu: Quote
zaba14 Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 Eria, ale wytłumacz mi o jakie doświadczenie im chodzi? obsługa klienta? co ja jezyka nie mam? :roll: nie rozumie, co za problem zaproponowac inny rozmiar? a obsluga kasy? w tym tez jest jakis problem? :roll: nauczyc mozna sie w jeden dzien... a na sklepie nigdy nie ma jednej osoby! zawsze jak sie czegos nie wie wystarczy poprosic! :roll: jedynie dluzej mozna sie uczyc co gdzie jest, jakie rozmiary sa dostepny itd. ale to nie ma nic wspolnego z doświadczeniem bo w kazdym sklepie sa inne ciuchy i gdzie indziej na magazynie one leza... takze wkurza mnie to ze robia duze oczy jak mowi sie ze nie ma sie doswiadczenia... W jednym butiku babka wziela mi CV i powiedziała że JEŚLI mnie wybiora to szkolenie mam w okresie swiat a od stycznia do pracy, ale nie obchodzila ja czy mam doświadczenie, bo sama chce pracownika przeszkolić... no a cyz mnie wybiora to juz drugorzedna sprawa :lol: W jednym sklepie zoologicznym szukaja pracownika wiec tez zostawilam CV ale koles mnie pytał czy mam doświadczenie w handlu ZOOLOGICZNYM :lol: to już w ogóle ciężej.. :lol: no nic do tygodnia czekam na jakis telefon, jak bedzie lipa to moze zloze na shella ale troche boje sie tej pracy. No nic ide spac :P dobrej nocy Quote
Patikujek Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 O Shellu też słyszałam niemiłe opinie, a ten zoologiczny to gdzie w M1?? ciekawe Ja bym w butikach z ciuchami nie chciała pracować jakiś taki mam uraz A co do doświadczenia to najlepiej jakbyś miała 20 lat życia i 15 praktyki na sklepie z odzieżą szkoda gadać:shake: Quote
olekg89 Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Ooo żaba weź się w tym housie zaczep:P Jakiś rabacik dla kolegi będzie heheh Quote
Mysia_ Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Nie wiem dlaczego, ale ja bym się bała na stacji benzynowej pracować :eviltong::roll: Aniu, będziemy trzymać za Ciebie kciuki, żeby przyjeli Ciebie tam gdzie chcesz :cool3: Quote
Recommended Posts