Patikujek Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Anka aparat masz ale zdjęć to coś nie widzę:mad: Gdzie rudy??:mad: P.S Ale fajowego sprzęcika się dorobiłaś, dużo za niego płaciłaś?? i gdzie go kupowałaś w polsce czy w Irlandii Aha i dziękuję za pocztówkę:) Quote
zaba14 Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 Pati a bo ja taka juz jestem, chcialam wam powklejac foty z Irlandii to na server nie chcialy wejsc wiec dawalam sobie z tym spokoj. A z fotkami Mikiego to w ogóle śmiesznie, domowych nie lubie a na dwor to znow nie chce mi sie wybrac z apareatem, a jak juz mam chec to sie ciemno robi :lol: dzis mialam isc ale w koncu poszlismy do weterynarza a to przeciez wazniejsze niz foty :lol: na inne pytania Ci nie odpowiem bo dogadałysmy sie na gadu wiec nie bede sie powtarzac hihi :) Dozobaczenia kochana w przyszłą sobote! :) Quote
Eriu Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Wstyd, że dopiero teraz udało mi się tu dotrzeć. Jak poprzednim razem wpisywałaś się w galerię, to byłam żółtodziobem, który nie rozumiał, że jak ktoś nie ma bannera, to i tak może mieć galerię. Tak czy siak oto jestem i zaraz idę poprzeglądać stronice i pooglądać zdjęcia :). Quote
zaba14 Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 czasem miałam banner a teraz? jakoś nie chce mi się robić :oops: ale jutro lece pofocic psa (nie wiem co z tego wyjdzie) wiec moze cos zrobie.. :lol: ale ja ostatnio obiecuja a i tak nic nie robie :roll: Byliśmy dzis u weta i wszystkie pazurki wyrównane :) oczywiście nie obyło się bez jęczenia, warczenia i płakania :evil_lol: Quote
zaba14 Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 anetta napisał(a):Ach ci faceci :evil_lol: dokładnie :evil_lol: a powinni być odwazni :eviltong: Quote
Mysia_ Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 zaba14 napisał(a):dokładnie :evil_lol: a powinni być odwazni :eviltong: wszyscy faceci panikują :eviltong:;) Czekamy na fotki rudzielca :cool3: Quote
zaba14 Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 Mysia chciałabym wrzucić, ale sie nie da :angryy: to chyba wina mojego neta, zaczyna mnie to juz wkurzac, dzis probowalam chyba z 10 razy i nic :angryy: Quote
Mysia_ Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 szkoda :roll: Uzbrajam się w cierpliwość ;) Quote
zaba14 Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 Wywalczyłam wojne z fotosikiem! :) ale tylko na dwa zdjęcia.. :roll: Quote
eria Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 jak miło znowu Mikusia widzieć :loveu::lol: Quote
Pianka Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 No w koncu! Mikuś:loveu::loveu::loveu: Quote
Luzia Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Jaki śliczny Niufek :loveu::loveu::loveu: Quote
anetta Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Będziesz nam go serwować po kawałeczku? :cool3: Quote
Mysia_ Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 ale się stęskniłam za fotkami rudzielca :loveu::evil_lol: Quote
Luzia Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Teraz łapkę teraz łapkę :multi: :evil_lol: Może ty go na kawałki pocięłaś i się przyznać nie chcesz :diabloti: Quote
zaba14 Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 Anetta kto wie :evil_lol: Mysia on tylko kochany na tych zdjęciach jest ;) Luzia, nie no coś Ty... :lol: i rybcie Bocje wspaniałe skalarek kirysek Quote
Pianka Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Nosek:loveu::loveu::loveu::loveu: Ładne rybki masz;) Quote
Eriu Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 http://images34.fotosik.pl/55/0f06e396fc0baa12med.jpg O jaki kanapowiec :D. A jaką masz fajną pościel - od razu mi się z wakacjami kojarzą :). Dużo roboty jest przy rybkach? Nigdy nie miałam i za bardzo nic o nich nie wiem. Quote
eria Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 fajne rybki !! i kawałki psa też !! :evil_lol: Quote
zaba14 Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 Hej! Z Rybkami to jest różnie, zależy jakie, inne sa bardzo wrażliwe i trzeba kontrolować stan wody itp. na czym ja się nie znam, bo to rybki mojego brata. Brat miał juz pielegnice (piekne rybki) ale niestety musielismy je oddac, poniewaz skakały i wylkewały wode z akwarium przez co stolik troszkę podmogl i istaniało zagrozenie ze kiedys moze to runac a akwarium ma ponas 120 litrow. Pozniej kupil spokojne paletki, długo je miał dokupil kolejna i okazało się że była chora zaraziła inne paletki i inne ryby ktore niestety popadały, rpzezyla jedna paletka ale wydaje sie ze dlugo nie pociagnie... stwierdzil że teraz zrobi ogóle akwarium z rybkami ktore nie potrzebuja tyle troski. Jednak jest to dość drogie hobby :) ale jeśli ktoś to kocha ;) Quote
eria Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 zaba14 napisał(a):Hej! Jednak jest to dość drogie hobby niestety rybki bardzo podrożały :-( chciałabym na nowo założyć akwarium, ale na zwykłe gupiki musiałabym wydać majątek !! :shake: Quote
Luzia Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Jaki kawałek psa dostaniemy tym razem :cool3: Proponuję... ogonek :diabloti: Quote
zaba14 Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 eria napisał(a):niestety rybki bardzo podrożały :-( chciałabym na nowo założyć akwarium, ale na zwykłe gupiki musiałabym wydać majątek !! :shake: Rybki niestety są drogie i przede wszystkim jak już coś kupować to w małych zoologicznych bo np. w takich w supermarketach rybki są nawet o 5 zł droższe... :roll: mój brat za tło strukturalne np. płacił coś koło 90 zł + koszyt przesyłki... najgorzej z wszystkim wystartować.. ;) Luzia ogonek? Dobrze ;) ale to jutro bo mi akumulatorki padły i się właśnie ładują :eviltong: Quote
Recommended Posts