Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Anka aparat masz ale zdjęć to coś nie widzę:mad:
Gdzie rudy??:mad:

P.S
Ale fajowego sprzęcika się dorobiłaś, dużo za niego płaciłaś?? i gdzie go kupowałaś w polsce czy w Irlandii

Aha i dziękuję za pocztówkę:)

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pati a bo ja taka juz jestem, chcialam wam powklejac foty z Irlandii to na server nie chcialy wejsc wiec dawalam sobie z tym spokoj.
A z fotkami Mikiego to w ogóle śmiesznie, domowych nie lubie a na dwor to znow nie chce mi sie wybrac z apareatem, a jak juz mam chec to sie ciemno robi :lol: dzis mialam isc ale w koncu poszlismy do weterynarza a to przeciez wazniejsze niz foty :lol:

na inne pytania Ci nie odpowiem bo dogadałysmy sie na gadu wiec nie bede sie powtarzac hihi :)

Dozobaczenia kochana w przyszłą sobote! :)

Posted

Wstyd, że dopiero teraz udało mi się tu dotrzeć. Jak poprzednim razem wpisywałaś się w galerię, to byłam żółtodziobem, który nie rozumiał, że jak ktoś nie ma bannera, to i tak może mieć galerię. Tak czy siak oto jestem i zaraz idę poprzeglądać stronice i pooglądać zdjęcia :).

Posted

czasem miałam banner a teraz? jakoś nie chce mi się robić :oops: ale jutro lece pofocic psa (nie wiem co z tego wyjdzie) wiec moze cos zrobie.. :lol: ale ja ostatnio obiecuja a i tak nic nie robie :roll:

Byliśmy dzis u weta i wszystkie pazurki wyrównane :) oczywiście nie obyło się bez jęczenia, warczenia i płakania :evil_lol:

Posted

Hej!
Z Rybkami to jest różnie, zależy jakie, inne sa bardzo wrażliwe i trzeba kontrolować stan wody itp. na czym ja się nie znam, bo to rybki mojego brata.

Brat miał juz pielegnice (piekne rybki) ale niestety musielismy je oddac, poniewaz skakały i wylkewały wode z akwarium przez co stolik troszkę podmogl i istaniało zagrozenie ze kiedys moze to runac a akwarium ma ponas 120 litrow.
Pozniej kupil spokojne paletki, długo je miał dokupil kolejna i okazało się że była chora zaraziła inne paletki i inne ryby ktore niestety popadały, rpzezyla jedna paletka ale wydaje sie ze dlugo nie pociagnie... stwierdzil że teraz zrobi ogóle akwarium z rybkami ktore nie potrzebuja tyle troski.
Jednak jest to dość drogie hobby :) ale jeśli ktoś to kocha ;)

Posted

zaba14 napisał(a):
Hej!

Jednak jest to dość drogie hobby

niestety rybki bardzo podrożały :-( chciałabym na nowo założyć akwarium, ale na zwykłe gupiki musiałabym wydać majątek !! :shake:

Posted

eria napisał(a):
niestety rybki bardzo podrożały :-( chciałabym na nowo założyć akwarium, ale na zwykłe gupiki musiałabym wydać majątek !! :shake:

Rybki niestety są drogie i przede wszystkim jak już coś kupować to w małych zoologicznych bo np. w takich w supermarketach rybki są nawet o 5 zł droższe... :roll:

mój brat za tło strukturalne np. płacił coś koło 90 zł + koszyt przesyłki... najgorzej z wszystkim wystartować.. ;)

Luzia ogonek? Dobrze ;) ale to jutro bo mi akumulatorki padły i się właśnie ładują :eviltong: