zaba14 Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 Hej! W Irlandii przede wszystkim jest cieplej niż obecnie w Polsce :eviltong: i coś zwierzakowego ;) Quote
Pianka Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Jeruna małpka:loveu::loveu::loveu::loveu: Daj więcej:multi: Quote
Luzia Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 A to tam małpki na wolności żyją ?? :crazyeye: Quote
eria Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 no właśnie !! w Irlandii żyją małpki na wolności ??? nigdy bym nie pomyślała ! a może to zoo jakieś ? Quote
zaba14 Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 Pianka napisał(a):Jeruna małpka:loveu::loveu::loveu::loveu: Daj więcej:multi: Oczywiście kochana że dam więcej! :) miło mi Cię znów "widzieć" luzia napisał(a):A to tam małpki na wolności żyją ?? :crazyeye: Luzia to zdjęcie jest robione w Focie, tj. takie zoo... zwierzaki mają tam cudownie :loveu: ta małpka akurat żyła na wolności w tym zoo jak i np. lemury czy mary, grożniejsze zwierzaki np. gepardy były w klatkach ale tylko i wyłącznie one, inne małpy żyły na takich wysepkach zresztą zobaczycie bo mam zdjęcia ;) no to co narazie daje zdjęcia z Foty później krajobrazy ;) Mara i młode Quote
eria Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 tak przypuszczałam że to zoo :) więceeeej! Quote
zaba14 Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 no to jedziemy dalej i moje ulubione lemury i ta sama kapucynka co wcześniej Quote
Luzia Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 http://i9.tinypic.com/8fc6txf.jpg Wyginam śmiało ciało :evil_lol: :loveu: Quote
Pianka Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Mysia_ napisał(a):Ja chcę taką Marę :evil_lol: A ja chce małpke:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
anetta Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Hej Zaba :hand: Fajnie że wróciłaś. Piekne foty z zoo. Ania, bo ja mam Twój stary numer, czy to tylko o to chodzi że straciłaś=niepamiętasz swego numeru? Quote
zaba14 Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 Pianka taka małpka pocieszna co? śliczna :loveu: Mysiu te "Mary sa dosłownie przedziwne i prześmieszne, nigdy się z tym nie spotkałam ;) Anetta moj nr widocznie został skasowany, nie wchodziłam na niego przez 4 misiące... :-( a i nr pamietam i hasło.. ale lipa :( odezwij się do mnie na nowe gg ;) Quote
KaRa_ Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 A co tam u Mikusia??? kiedy jego nowe fotki?? uciesyzl sie na Twoj widok?;) Quote
zaba14 Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 Z Mikim to jest dziwnie, całkiem inny pies, przede wszystkim już praktycznie nic nie słyszy, a to znaczy że mało warczy (zawsze dużo warczał bo drażniły go różne dzięki np. wydawane przy zabawie) wczoraj byłam w szoku bo stalismy dosłownie kilka kroków od psa którego Miki nienawidzi i nietrawi.. fakt, nie widział go, ale tamten biegał i cały czas szczekał a Miki zero reakcji a to znaczy że go nie słyszał, bo 4 misiące temu już by się cały zjerzył i warczał. Poza słuchem wszystko jest raczej ok, tabletki dostawał i problemu z sercem już nie ma, tzn. jest wspomagane i widac to wystarcza, kondycja rewelacji, przynajmniej teraz bo suki czuje :angryy: i cały czas chce być na dworze, oczywiście biega po śniegu jak torpeda :-o z tym że trzeba go gonic później bo nie słyszy jak się go woła, a on sie sam nie pilnuje :lol:więc ogólnie trzeba nauczyć się nowej obsługi przy nim :diabloti: Jest dość ładny tzn. chodzi mi o to że stracił z 2kg i wygląda dużo lepiej, a myślałam że jak wróce to bedzie gorzej niż jak wyjechałam :diabloti: ale spadek wagi moze byc spowodowany tym że czuje sunie, bo on tak na nie reaguje ;) Musze z nim tylko iść do weterynarza bo pazurki lekko za długie, a oczywiście mama się z nim iść bała ;) Jednak zmiane charakteru widać bardzo, mam wrażenie że on dziwaczeje na starość ;) mało z nim kontaktu a to wszystko nie jest spowodowane brakiem słuchu bo ogólnie zrobił się dziwny. A jak zaaragował na mój widok? Wchodze do domu godzina 5:00 nad ranem pies oczywiście śpi do góry kołami na fotelu zawiniety w koc, nic nie słyszał, chrapał.. podchodze, nic... wiec szturcham, powolu otwiera te oczym, nagle podskakuje siada i gapi się... i zadnej reakcji ani warczenia, ani merdania ogonem.. normalnie smiesznie... wiec wychodze z pokoju a on za mna tylko wytrzeszcza oczy i siedzi.. przyszdl za mna do kuchni obwachał i chyba dopiero wtedy zaówazył kim jestem bo machnął ogonem ale bał się mnie... dziury ma w mózgu czy jak? ;) no i taki śmieszny jest mój zdziwaczały senior ;) Quote
Patikujek Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Zatkało psa że tak szybko wróciłaś:evil_lol: Odezwałam się do ciebie na gg ale jak na razie nie odpisąłaś czekam na odpowiedź. Musimy się spotkać Aniu oj musimy Quote
Mysia_ Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Aniu, tak to już jest z tymi naszymi staruszkami :roll: Mam bardzo podobnie z Shogunem..... Quote
zaba14 Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 Pati mam Cię już na liście ;) odezwe się co do tego spotkania, a mam już pomysł ;) Mysia na całe szczęście on i tak jest dość wesoły teraz na spacer to chętnie idzie, ale jak nie czuje żadnej suni to mama mowiła że wołami go trzeba z domu wyciągać, woli grzać się w domu :lol: Shogun ile ma lat? wiem że to też juz staruszek, a większe psy jeszcze szybciej się starzeją.. Quote
eria Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Z opisu powitania wynika że Mikuś był w ciężkim szoku że wróciłaś , a nie że dziwaczeje :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
zaba14 Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 eria napisał(a):Z opisu powitania wynika że Mikuś był w ciężkim szoku że wróciłaś , a nie że dziwaczeje :evil_lol::evil_lol::evil_lol: hehehe :lol: Dzis moze pojde z nim na dwor zeby porobić zdjęcia ;) bo w ogóle mam nowy aparat ;) i nie wiem jak śnieg na nim wychodzi :lol:a przynajmniej jego resztki :eviltong: Quote
Luzia Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Widocznie niezłego szoka zaliczył jak Cie zobaczył :evil_lol: może myślał że mu się śni :diabloti: Quote
Mysia_ Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Shogun ma jakieś 14-16 lat :roll::-( Czekamy na fotki Mikusia :cool3: Quote
Pianka Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Mikuś poprostu nie wierzył w to co widzi:evil_lol: Quote
eria Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 zaba14 napisał(a):hehehe :lol: Dzis moze pojde z nim na dwor zeby porobić zdjęcia ;) bo w ogóle mam nowy aparat ;) i nie wiem jak śnieg na nim wychodzi :lol:a przynajmniej jego resztki :eviltong: jaki masz aparat ????? :cool3: jak fajne foty wychodzą na śniegu to zapraszam pofocić moje futra :evil_lol::cool3: Quote
zaba14 Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 Aniu ależ Twoj aparat ładnie foci Twoje psiaki :) co Ty od niego chcesz? poza tym ja na moim sie jeszcze nie znam a mam go od sierpnia :lol: a jest to fujifilm s7000 Quote
anetta Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Wiesz, Kaja też mi dziwaczeje, to chyba juz tak musi byc z tymi staruszkami.... Gratuluje aparatu :multi: Quote
Recommended Posts