Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pianka napisał(a):
Jeruna małpka:loveu::loveu::loveu::loveu:
Daj więcej:multi:

Oczywiście kochana że dam więcej! :) miło mi Cię znów "widzieć"

luzia napisał(a):
A to tam małpki na wolności żyją ?? :crazyeye:

Luzia to zdjęcie jest robione w Focie, tj. takie zoo... zwierzaki mają tam cudownie :loveu: ta małpka akurat żyła na wolności w tym zoo jak i np. lemury czy mary, grożniejsze zwierzaki np. gepardy były w klatkach ale tylko i wyłącznie one, inne małpy żyły na takich wysepkach zresztą zobaczycie bo mam zdjęcia ;)

no to co narazie daje zdjęcia z Foty później krajobrazy ;)

Mara

i młode

Posted

Pianka taka małpka pocieszna co? śliczna :loveu:
Mysiu te "Mary sa dosłownie przedziwne i prześmieszne, nigdy się z tym nie spotkałam ;)

Anetta moj nr widocznie został skasowany, nie wchodziłam na niego przez 4 misiące... :-( a i nr pamietam i hasło.. ale lipa :( odezwij się do mnie na nowe gg ;)

Posted

Z Mikim to jest dziwnie, całkiem inny pies, przede wszystkim już praktycznie nic nie słyszy, a to znaczy że mało warczy (zawsze dużo warczał bo drażniły go różne dzięki np. wydawane przy zabawie) wczoraj byłam w szoku bo stalismy dosłownie kilka kroków od psa którego Miki nienawidzi i nietrawi.. fakt, nie widział go, ale tamten biegał i cały czas szczekał a Miki zero reakcji a to znaczy że go nie słyszał, bo 4 misiące temu już by się cały zjerzył i warczał.
Poza słuchem wszystko jest raczej ok, tabletki dostawał i problemu z sercem już nie ma, tzn. jest wspomagane i widac to wystarcza, kondycja rewelacji, przynajmniej teraz bo suki czuje :angryy: i cały czas chce być na dworze, oczywiście biega po śniegu jak torpeda :-o z tym że trzeba go gonic później bo nie słyszy jak się go woła, a on sie sam nie pilnuje :lol:więc ogólnie trzeba nauczyć się nowej obsługi przy nim :diabloti:
Jest dość ładny tzn. chodzi mi o to że stracił z 2kg i wygląda dużo lepiej, a myślałam że jak wróce to bedzie gorzej niż jak wyjechałam :diabloti: ale spadek wagi moze byc spowodowany tym że czuje sunie, bo on tak na nie reaguje ;)
Musze z nim tylko iść do weterynarza bo pazurki lekko za długie, a oczywiście mama się z nim iść bała ;)

Jednak zmiane charakteru widać bardzo, mam wrażenie że on dziwaczeje na starość ;) mało z nim kontaktu a to wszystko nie jest spowodowane brakiem słuchu bo ogólnie zrobił się dziwny.

A jak zaaragował na mój widok? Wchodze do domu godzina 5:00 nad ranem pies oczywiście śpi do góry kołami na fotelu zawiniety w koc, nic nie słyszał, chrapał.. podchodze, nic... wiec szturcham, powolu otwiera te oczym, nagle podskakuje siada i gapi się... i zadnej reakcji ani warczenia, ani merdania ogonem.. normalnie smiesznie... wiec wychodze z pokoju a on za mna tylko wytrzeszcza oczy i siedzi.. przyszdl za mna do kuchni obwachał i chyba dopiero wtedy zaówazył kim jestem bo machnął ogonem ale bał się mnie... dziury ma w mózgu czy jak? ;) no i taki śmieszny jest mój zdziwaczały senior ;)

Posted

Zatkało psa że tak szybko wróciłaś:evil_lol:
Odezwałam się do ciebie na gg ale jak na razie nie odpisąłaś czekam na odpowiedź.
Musimy się spotkać Aniu oj musimy

Posted

Pati mam Cię już na liście ;) odezwe się co do tego spotkania, a mam już pomysł ;)

Mysia na całe szczęście on i tak jest dość wesoły teraz na spacer to chętnie idzie, ale jak nie czuje żadnej suni to mama mowiła że wołami go trzeba z domu wyciągać, woli grzać się w domu :lol:

Shogun ile ma lat? wiem że to też juz staruszek, a większe psy jeszcze szybciej się starzeją..

Posted

eria napisał(a):
Z opisu powitania wynika że Mikuś był w ciężkim szoku że wróciłaś , a nie że dziwaczeje :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

hehehe :lol:
Dzis moze pojde z nim na dwor zeby porobić zdjęcia ;) bo w ogóle mam nowy aparat ;) i nie wiem jak śnieg na nim wychodzi :lol:a przynajmniej jego resztki :eviltong:

Posted

zaba14 napisał(a):
hehehe :lol:
Dzis moze pojde z nim na dwor zeby porobić zdjęcia ;) bo w ogóle mam nowy aparat ;) i nie wiem jak śnieg na nim wychodzi :lol:a przynajmniej jego resztki :eviltong:

jaki masz aparat ????? :cool3: jak fajne foty wychodzą na śniegu to zapraszam pofocić moje futra :evil_lol::cool3:

Posted

Aniu ależ Twoj aparat ładnie foci Twoje psiaki :) co Ty od niego chcesz? poza tym ja na moim sie jeszcze nie znam a mam go od sierpnia :lol: a jest to fujifilm s7000