Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zaba14']

gugu Mikuś ogólnie jest fotogeniczny, nie przeszkadza mu flesh, chociaz czasem go już drażnie.. ale on na kazdym zdjęciu wychodzi.. ładnie ;) dlatego ma najwięcej zdjęć w rodzinnym albumie.. on nigdy się nie sprzeciwi ;)

zaba brawa wielkie dla Mikusia,prawdziwy facet,nie odmaiwa..... :roll:,jestem pełna podziwu...... :lol:

Posted

zabka to jest diabełek w całej okazałości,ja nie wiedziałam wcześniej co to terier,bo wybór był praktycznie w ciemno,ale już wiem.......sueproska raska.... :o

Posted

gugu napisał(a):
dbsst napisał(a):
sliczny jest Mikus normalnie taki fotogeniczny ze szok

No Mikuś to jest the best......jestrem zaa....

hihihihihih i prosze fan klub jak znalazl ;)

Posted

hihi :lol:

może to nie Mikuś, ale pokaze gdzie się mój kochany braciszek wybrał, a mnie nie zabrał :( (chociaż to może i dobrze bo bym zamarzła)

Posted

zaba ty nie wstawiaj takich fur,ja mam bzika na ich punkcie,chyba ze zmienimy topic.... :wink: ,juz jestem chora i smutna... :(

Posted

Mikusia najpierw na premiera,bo to tera problem kto ma być nim...... :wink: ,oj nie wiem czy wygra z Belka....hmmmmm...ale kto wie... :wink:

Posted

Rzeczywiście samochody ładne :lol:

Mikuś na prezydenta/premiera? ojj.. lepiej nie :lol:
uwieżcie on tylko tak niewinnie wygląda :evilbat:

Posted

zaba nic dodać,nic ujac,zajefajnie wychodzi Mikuś na fotach,no po prostu Mister dogo...... :Pżałuje że nie posiadam takich zdjęć z bliska ..... :( ,brawa dla ciebie

Posted

Pozwole sobie wkleic raz jeszcze te foto

:iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou:
ZAKOCHAŁAM SIĘ W MIKUSIU
:iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou:

Posted

[quote name='zaba14']rzeczywiście na zdjeciach jest słodziutki ;)

Wszystkie foty sa superoskie,ale pozwole se wkleic te dwie.... :lol:są najbardziej odlotowe,dla mnie....kofany Mikus..... :P