zaba14 Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 Nie ma problemu ;) bezproblemowym psem czytaj-taki który nie niszczy i umie zostawać sam w domu nie ma problemu zająć się mogę ;) ale ja mieszkam w Irlandii hihi :) z wyjazdami jest o tyle cieżko że najpierw trzeba się zaaklimatyzować, znaleźć pracę, a dopiero myśleć o zwierzaku ;) gdy wyjechałam tutaj Mikuś został w Polsce jednak jego nawet nie zabrałabym z sobą on zakochany był w mojej mamie po same uszy, była dla niego wszystkim ;) no chyba ze chcieliby sie go pozbyć to psa bym brała bez dyskusji , w maju minią dwa lata od kiedy go nie ma i w sumie wtedy narodził się pomysł aby kupić psa właśnie tu, jest trochę z tym problemów bo w PL byli chociaż rodzice którzy mogli pomóc, a tutaj jestem całkiem sama :/ , jednak problemy są po to aby je rozwiązywać, zwierzaki szybko klimatyzują się w nowych sytuacjach ;) Quote
NightQueen Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 kryteria dla psa pasują, gorzej ze mną, bo wolę Anglię :evil_lol: tak wiem, że to nie tak prosto, przynajmniej pół roku musiałabym odczekać, jak nie więcej, zanim bym zabrała psa ze sobą, oczywiście warunkiem też jest dom, bo o wynajęciu samego pokoju jak to robiłam z psem mogę zapomnieć, bo właściciele się nie zgodzą, po za tym praca musi godzinowo odpowiadać, a jednak często wychodzi to tak że pracuje się po 12 godzin bo dojazd dochodzi itd. itd. Wiem, wiem pamiętam że Mikuś został w Pl., czasami tak jest najlepiej i nei wiem czy w moim przypadku tak też by nie było najlepiej, bo Moli ma koci charakter, ciężko się klimatyzuję i źle się czuje w obcych miejscach, znosi to gdy jest ze mną, ale wiem że nie łatwo jej jest. Nic na siłę, jak pies ma się męczyć, to wolę ją zostawić tutaj, zresztą wiem że będzie miała świetną opiekę. Quote
anetta Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 http://img121.imageshack.us/img121/5552/dsc0206ik.jpg staffik, ale czy na pewno? :evil_lol: Piłe ma super, to nowy design :cool1: Quote
zaba14 Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 Night czasem dla psa lepsze jest rozstanie, niż pozostawienie go u swojego boku mimo wszystko ... a tym bardziej że przyszłość ma zapewnioną ;) Anetta może zając? :P U nas niestety pogoda do bani, od kilku dni leje i wieje, więc nudaaa... pobawiłyśmy się dziś balonami ;) pies miał frajdę ,a dla mnie to dziwne bo Mikuś bał się huków.. a ta, gdy balon pękną szukała go jak oszalała ;) kilka fotasków ot tak z nudy :P Moja ślicznotka tego wzroku nie lubię :D "pobaw się.." :> Quote
Tengusia Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 normalnie napatrzec sie nie moge na ta twoja dziewczynke :loveu: http://img94.imageshack.us/img94/6107/dsc0279h.jpg Quote
anetta Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Zając? Bardzej jakiś niezydentyfikowany obiekt latający :errrr: Quote
zaba14 Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 A no miło nam że się podoba :P zołza jedna :) pogoda do nas wróciła :P pozdrawiamy :P Quote
Tengusia Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 zaba14 napisał(a): pogoda do nas wróciła :P nie badz taka podeslij nam troche tej pogody :diabloti: Quote
zaba14 Posted February 8, 2011 Author Posted February 8, 2011 Doleciała do was? :P bo u nas dzis ciepło ale bez słońca więc myślę że was wspomogłam :))) Boshee, stara a głupia jestem :) wziełam dziś rolki do plecaka, tak to ja się dawno nie zmęczyłam :o założyłam je sobie na ławce i przez most przejchałyśmy sobie z Miyką elegancko, fajnie gładko, prosto :) potem z górki całkiem nieźle... zdjełam je przed plażą, pies poganiał za piłką, wpadła kilka razy do wody to sucz się troche pochlapała :) potem poszłyśmy na łączkę tam się odprężyłam i wróciłam na drogę, znów rolki na nogi z tym że tym razem było trochę pod górkę, wróciłam na nich aż pod sam dom, zmęczona jestem na maksa :)))) pies zresztą też, nawet do salonu na górę nie weszła hahaha :D łobuziara :) no i jest nie dobra !! jak było pod górkę to mnie nawet ciągnać nie chciała, ale fakt że w drodze powrotnej to ona już biegła za mną ew. obok mnie :)))))) dwa czuby Quote
Tengusia Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 sloneczko cos tam probowalo dzisiaj zwojowac ale z marnym skutkiem :( ja tez chce kupic sobie rolki juz od kilku lat, moze w tym roku wkoncu zrealizuje swoje plany :diabloti: Quote
Ewa&Duffel Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Ale piękna pogoda u was ! Ja też jeździłam z Dufflem na rolkach jak były warunki, tylko że tego wariata to ciągle trzeba stopować, bo strasznie się rozpędza...lepiej jak luzem biegnie jednak :diabloti: Quote
taxelina Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 http://img132.imageshack.us/img132/8600/dsc0306js.jpg wysoko tam macie :razz: Quote
zaba14 Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 Troszeczkę ;) chciałaś ostatnio fotki z plaży, a więc kilka mam ;) i tak od du** strony :P Quote
taxelina Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Dziekuje :loveu: tez macie porzadna plaze z piaskiem nie to co w Szwecji :razz: Quote
zaba14 Posted February 12, 2011 Author Posted February 12, 2011 a co z kamienia macie? ;) piasek jest, ale nie to co w PL, człowiek go z nóg nie umie dobrze spłukać więc z psem jest sto razy gorzej ;) eh jestem zła :/ muszę zamówić karmę i Miya już od kilku miesięcy jest na acanie zmieniam jej tylko smaki z zielonej na niebieską i tyle , ale i do nas przyszła podwyżka na jedną karmę o niecałe 40e a na drugą o 30 :/ i chyba zmienię na coś innego, bo w głowach im się poprzewracało, jak płaciłam za nią średnio 55e bo brałam dwupak, jedna dla siebie drugą dla Bilona tak teraz nawet nie oferują dwupaków ... :/ no nic zmienie chyba na hillsa wydaje mi się najbardziej rozsądną karmą z tego co mam do wyboru ... i ciąg dalszy fotek .. Quote
taxelina Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 zaba14 napisał(a):a co z kamienia macie? ;) piasek jest, ale nie to co w PL, człowiek go z nóg nie umie dobrze spłukać więc z psem jest sto razy gorzej ;) To zapraszam na nasz watek juz tam dalam troche zdjec i widac:razz: Quote
gops Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 nam hills bardzo sluzyl , i ten z tunczykiem byl bardzo smaczny bo suka tylko czekala na pore posilku zdjecia super! my tez sie wybieoramy nad morze za tydzien w wekend ale nad nasze morze :eviltong: Quote
chi23 Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Szkoda że ja nie mogę z Kapslem jeździć na rolkach ale po prostu wpadłabym na pierwsze z brzegu drzewo przy drodze:eviltong: Quote
Agnes Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Sliczne zdjecia! Fajnie miec blisko plaze. U nas Acana tez podrozala, rozowa kosztuje juz 200 zl, odpuscilam, bo dla mnie nie jest warta swojej ceny. Teraz probuje Bento Kronen :) Sa nowe karmy, maja inny sklad niz porzednie Quote
zaba14 Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 Zamówiłam hillsa z tuńczykiem i ryżem, ryba więc pewnie będzie Miyce smakować ;) jak nie to będziemy próbować czegoś innego, ale ona wybredna nie jest grunt aby nie miała biegunki i bąków :) już dwa ostatnie zdjęcia z plaży ;) może jutro coś zrobię jeśli będzie pogoda :) Quote
gops Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 moja sucz tego hillsa bardzo lubila , jedna z nielicznych karm ktora jadla bez zastanowienia :lol: swietne zdjecia! fajny ten rogz :lol: Quote
zaba14 Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 gops napisał(a):moja sucz tego hillsa bardzo lubila , jedna z nielicznych karm ktora jadla bez zastanowienia :lol: swietne zdjecia! fajny ten rogz :lol: wymiana na róż? hahaha :) Quote
Czarna_Owieczka Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 http://img194.imageshack.us/img194/7955/dsc0311ov.jpg jaki fajny radosny duecik :) http://img713.imageshack.us/img713/6448/dsc0336d.jpg piękne plażowe zdjęcia, kocham taką scenerię :loveu: Quote
gops Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 zaba14 napisał(a):wymiana na róż? hahaha :) nieee roz tez lubie :evil_lol: ale jak Ci sie znudzi mozesz dac znac :eviltong: Quote
zaba14 Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 no to poużywaj różu, jak sie znudzi to daj znać hihihi :P :P chyba że masz jakis inny wzór rogza xl na wymianę ;) Quote
Recommended Posts