Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hejka :)
a no całkiem fajnie bez sniegu, ale równiez go brakuje :)

Miyka dziś dostała troszkę kości z owcy surowej, jadła to na balkonie bo smierdziało jak zdechlak jakiś :O

Poza tym zauważyłam że o sterylce zaczęła znaczyć teren po innych sukach :/ zazwyczaj chodzimy tam gdzie nie ma innych psów, a dziś byłam z nią na łąkach gdzie wiele czworonogów i co chwile sikała :o

Do konga dostała masło orzechowe mam nadzieje że może to jeść :D bo wcześniej miałam takie specjalne do konga z akcesorii dla psów, a tak piszczała do tej zabawki że mi się jej żal zrobiło ..
No i w końcu jutro jadę do fryzjera i na zakupy świateczne wiec cały dzień poza domem, Miyka ma dzień z pańciem :P pójdzie na spacerek, do weterynarza, normalnie super .. :)

Posted

zaba14 napisał(a):

Poza tym zauważyłam że o sterylce zaczęła znaczyć teren po innych sukach :/ zazwyczaj chodzimy tam gdzie nie ma innych psów, a dziś byłam z nią na łąkach gdzie wiele czworonogów i co chwile sikała :o
)

dosc szybko zaczela, moja tez znaczy teren po sukach ale zaczela jakies pol roku po sterylce :)
to juz nie miniee niestety , pytalam mojego weta i to poprostu jakies tam meskie hormony sie wydzielily dlatego znacza

zycze milych zakupow :) tez musze wkoncu isc po prezenty

Posted

Prezenty kupiłam tylko dla rodziców i psa :D nie miałam czasu dalej biegać :) ale za to zakupy w Polskim sklepie zaliczone ;) najważniejsze :)
Jeszcze tyle roboty przed nami :o dobrze że krokiety już zrobione :o ufff ;]

Byłam rano z psiakiem na spaceru, przyprowadziłam ją i poszłam do sklepu i co zastałam jak wróciłam? wytargała dywanik z pod butów aaa.. kiedy ona w końcu z tym skończy :o łobuz, i oczywiście kapeć też zniknął .. uduszę ją kiedyś .. ;]

uśmiech :)

Posted

guuupkowaty :P

Dziś przylatuje moja "teściowa" na 2 tygodnie, będzie wesoło :P
No nic wróciłam z spacerku, teraz czekam na obiadek :) bo coś zgłodniałam :)

opślintana piła :)

Posted

Wszystkim Was Kochani składamy
najserdeczniejsze życzenia
Szczęśliwej i udanej wigilii,
miłego wypoczynku w gronie najdroższych,
Gadających zwierząt o północy
I szczęśliwego nowego roku!
żeby ten rok 2011 był
jeszcze lepszy, bardziej udany i
ubogi w smutki.
życzą: Patrycja, Gaja, Volta i Finnie

Posted

Gdy pierwsza gwiazdka na niebie zabłyśnie, Niech Cię aniołek ode mnie uściśnie. Na wigilijnym stole opłatek położy i w moim imieniu życzenia Ci złoży.
Życzą Paula, Kati i Misia

Posted

Hej :)
dziękuje za życzenia, święta byly miłe, ale nie takie jak w Polsce z rodziną .. tego chyba mi najbardziej brakuje .
Poza tym to się objadłam i chyba z 4kg mi doszły :D trzeba zacząć się ruszać :P , zamówiłam Miyi kubraczek przeciwdeszczowy z polarkiem ;) mam nadzieje że będzie pasować haha :P

Byłam z psiakiem dziś na polach, zmokłam , buty mi przemokły :/ ale 2h wytrzymałam .. :o przy okazji widziałam głupie zachowanie gówniarzy.. komuś zwiały dwa psiaki biały pudelek mini i biały jakiś mieszaniec huski, samojed albo długowłosy owczarek .. nie mam pojecia, piękny.. gnojki zaczeły straszyc psy przy ulicy, psiaki tak spieprzały że masakra, oba by pod samochód wpadły :/ , w końcu czworonogi do nas podeszły ale na bezpieczną odległość, duży pies nie miał adresówki albo nie widziałam pod futrem, bawił się z Miya, pudelek miał coś z łapką , adresówkę przy obroży ale nie dał do siebie podejsć :( próbowałam z 15 minut ale nic, strasznie się bał :/ po jakiś 30 minutach psiaki sie oddaliły, szkoda że takie nieufne, bo widać że czyjeś, zadbane ale przerażone ... w takich sytuacjach ciesze się że mój pies kocha ludzi ..

wracając do domu włożyłam łapke-rzutke do plecaka, koniuszek wystaje, zapiełam na ile się dało i tak po 10 minutach patrze do plecaka... łapki nie ma.. juz ciemno, ale wróciłam się okazało się że wypadła mi na polu, jakby nie Miyka to bym jej nie znalazła :D szukałam w całkiem innym miejscu, w końcu mówie do niej "szukaj łapki!" i pobiegła w inna stronę, zatrzymała się i patrzy na mnie, wiec myślę sobie że pójdę, ale jak jej tam nie będzie to wracam do domu :) ale okazało się że Miya stała przy łapce :) ah.. pokochałam ją na nowo :P