Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kasiu ja podziękuje póki co za obróżki, wystarczy tego, plączą się wszędzie a ciągle chodzi w jednych a tych samych :P nabyliśmy teraz el perro i mówie basta ! :) jedynie smycz by się przydała.. :)))
Acane sobie chwalę, pies normalnie się załatwia, wcina .. więc nie zmieniam póki co .. ;) jedynie co worek biore inny smak ;) właśnie czekam na dostawę .. dodatkowo dostaje puszki belcando.. surowe mięso z owcy .. i super nie ma żadnych niespodzianek ;)

Obama, ja jestem zachwycona ;) już przerabiliśmy różne frisbee (fakt nie takie profesionalne) i jedynie gumniaki się u nas sprawdzały ;) reszta od razu dziurawa :o używamy już kilka dnit ego jawza i nie jest przegryziony ;) ale napewno nie można go używac jako szarpaka :D

A własnie a Roxi już po sterylce, czy jednak sie nie decydujecie ??

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja jestem w 100% zdecydowana. To TZ nie jest do konca przekonany. Ale ja na dniach mam urodziny, wiec moze to bedzie moj prezent urodzinowy - jego 100% zgoda na sterylke ;) i wtedy ciach ciach. Teraz jest jeszcze nawet troche za predko. Cieczka skonczyla sie 2 miesiace temu, chcialbym jeszcze miesiac poczekac.
Ja dostawe karmy mialam dzisiaj rano, razem ze smierdzacymi niemilosiernie zwaczami, Roxie zrobi za nie wszystko ;)

Posted

śliczna twoja suńka. Uwielbiam staffiki:loveu: Mój czarnuszek ma podobny charakter i uwielbia zabawy takie jak bullowate :p
A zdjęcie z kalendarza świetne

Posted

nie no co Ty :D na przemian raz z łapami na fotelu raz wolno wiszące .. aż w końcu sobie poszła :P zaraz będzie trzeba iść na wieczorny spacerek ;)

Posted

[quote name='zaba14']

co to za pies, powaliła mnie jego wielkość :o

Mastiff Hiszpański i Leonberger . :razz:

Tak wogule to się witamy :Rose: ..
Co u u was , i u Miy ? Jaka pogoda ? :eviltong:

Posted

No to niezły byczek z tego mastiffa hiszpańskiego .. :)

U nas spoko, pogoda ma być okropna od jutra .. zresztą już leje i zbiera się sztorm .. normalka -bo ja jutro mam wolne :D to sobie posiedzę pod kocykiem :evil_lol:

Miyka z kosteczką

i pozujemy

Posted

[quote name='zaba14']

Miyka z kosteczką

Śliczne psisko, a jakiego ma ,,gnata" :-). Szkoda, że niektórzy nie potrafią docenić takich psów tylko z góry przypinają im ,,złą łatkę".

PS. W kombinezonie na pewno równie dobrze by wyglądała a jeszcze lepiej w jakiejś bluzie w czachy:diabloti:.

Posted

zaba14 napisał(a):
witam cie ;)

szukam jakiejś derki bo u nas często ostatnio pada :) i przynajmniej pies suchy by przychodził .. ;)

polecam Ci kubraki z 3rd pole,zajzyj do nich na strone
nie przemakaja wogole nawet w najwieksze ulewy i dosc fajnie wygladaja

Posted

ooo pisałam do nich, bo mają na allegro wystawione te kurteczki .. ;) właśnie myślałam nad tymi właśnie lub coś z Anglii ściągnąć, bo u nas w IRL nic nie znalazłam :D

dobra decyzja zapadła ;) wezme te 3rd pole ale nie wiem czy czarny cały czy z czerwony ? :)

Posted

zaba14 napisał(a):
ooo pisałam do nich, bo mają na allegro wystawione te kurteczki .. ;) właśnie myślałam nad tymi właśnie lub coś z Anglii ściągnąć, bo u nas w IRL nic nie znalazłam :D

dobra decyzja zapadła ;) wezme te 3rd pole ale nie wiem czy czarny cały czy z czerwony ? :)

ja mam z czerwonym ale sa plusy i minusy
czerwony sie brudzi ze juz niektorych plamek doprac nie moge na czarnym widac bloto duzo bardziej ale to akurat latwo zetrzec i juz czyste
mi oosbiscie z czerownym podobal sie bardziej :)

Posted

to zdjecie z zeszlego roku , ma na sobie czarne szelki dlatego tak duzo paskow sie wydaje :)
tak naparwde pasek jest tylko jeden ten do zpaiecia na grzbiecie
nigdy nam nie przemokl , mysle ze Miya bd miala ten sam rozmiar co moja , ja mam Mke

Uploaded with ImageShack.us

Posted

fajne są, ale chyba zdecyduje się na czarny żeby nie rzucał się w oczy :P mimo że czerwony fajniejszy :P ale nie wiem czy TZt bedzie w czerwonym chodził :P zapytam go .. ;] moja ma ok 44-46cm długości grzbietu wiec tez wychodzi mi medium ..

Posted

zaba14 napisał(a):
fajne są, ale chyba zdecyduje się na czarny żeby nie rzucał się w oczy :P mimo że czerwony fajniejszy :P ale nie wiem czy TZt bedzie w czerwonym chodził :P zapytam go .. ;] moja ma ok 44-46cm długości grzbietu wiec tez wychodzi mi medium ..

hmmm niekoneicznie
powiem Ci ze to pisze niby ze od 45cm ale naparwde ma 55cm caly , myslalam ze Miya wielksoci mojej ale jest krotsza na to wychodzi
najlepiej napisz do 3rd pole email zeby podali dokladna maxymalna dl Ski i Mki , moja Mka ma 55cm bez mozliwosci skrocenia wiec raczej bd zachodzic Twojej az za tylek :)